jures Napisano 3. september, 2016 Prijavi Napisano 3. september, 2016 http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=black&id=917015 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 4. september, 2016 Prijavi Napisano 4. september, 2016 Petletni sin zagleda v gara?i na tleh izrabljeno rezalno plo??o, jo skrbno pobere, me pogleda in kar malo o?itajo?e pokara:- "Tata, CD se takole uni?i. Mora? pazit!" 3 Citiraj
Jest Napisano 5. september, 2016 Prijavi Napisano 5. september, 2016 ?ista resnica... edino avto na sliki ima eno crko prevec ... Vecina takih, ki ne poznajo tega "amazing gadget-a", vozijo avto, ki se zacne s crko "B" in konca z eno dvojno crko 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 5. september, 2016 Prijavi Napisano 5. september, 2016 ja pa ce drzijo iphone na eni roki, ne morejo se zmigavca dat...kako se bo zavrtel volan?sicer pa mene ne motijo taki, ki ne dajejo zmigavca...verjetno sem se navadil na albanijo, kjer je to cista eksotika, a recimo meglenke sred dneva ali pa dolge luci nonstop pa so cist obicajne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 5. september, 2016 Prijavi Napisano 5. september, 2016 Buteljka vina za 21.000 HRK (3.600?) :ne vem: http://www.enavtika.si/novice/2937-hrvaki-gostilniar-gostom-z-jahte-zaraunal-21000-hrk-za-steklenico-vina Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 6. september, 2016 Prijavi Napisano 6. september, 2016 Stari pa vseeno, trgajo gate. Raje imam mamino sestro kot pa svojo. Mamina sestra mi je tetka, a moja mi ni ni?!Moja mama ima dojen?ka v trebuhu, kako pa ga je pojedla, pa ?alost ne vem. Na mame se ne smemo jeziti, one so koristne. Kadar se dva zaljubljena prvi? poljubita, padeta in si vsaj eno uro ne opomoreta. Polotok je otok ki ?e ni dokon?an. Babi je debela, ker nas ima zelo rada.Rada bi imela bratca, a mami uporablja tampone. Starej?i, kot je ?lovek, dra?ji so njegovi zobje. Kadar babico bolijo zobje, jih enostavno da v ?a?o. Neko? sam bila tako bolana, da sem imela 40 kg temperature. Jaz nimam ve? babice, so jo posadili v zemljo. A morajo mame tudi jesti travo, da bi jim iz prsi teklo mleko? Na Marsu ni ?ivljenja. Ata pravi, da je to hipotenuza. Izraelci so naredili zlato tele, ker niso imeli dovolj zlata za zlato kravo. ?vicarske krave se gojijo za pridelavo ?okolade. Prebivalcem Sardinije re?emo Sardine. Da bi bila dobra, medicinska sestra moram biti popolnoma sterilna. Doktorji pravijo, da so smrtnonosne bolezni najhuj?e. Ko se rodil moj mlaj?i bratec, so ga morali dati v akumulator. Metulj je insekt iz dru?ine helikopterjev. Najkoristnej?a ?ival je svinja. Od nje lahko uporabimo vse, meso odspredaj in odzadaj, ko?o za ?evlje, ??etine za ??etke in ime za politike! Zoolo?ki vrt je super stvar. Tam lahko vidimo ?ivali, ki ne obstajajo. ?ivljenjsko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki pre?ivi smrtni slu?aj. Razlika med vasjo in mestom je ta, ker je trava na vasi iz enega dela, a v mestu pa je prekinjena. Ne vem, koliko sem stara, ker se to stalno spreminja. Zelo sem se ustra?il, ko je mama zbolela. Pomislil sem, da nam bo ata kuhal. Vsi psi imajo radi vodo. Nekateri celo tako, da v njej tudi ?ivijo. To so morski psi. Akvarij je malo stekleno morje, kjer ?ivijo doma?e ribe. Posvojitev je bolj?a mo?nost kot pa rojstvo. Tako lahko star?i sami izberejo otroka, ne pa da dobijo kar enega, ki jim ni v?e?. Pape? ?ivi v Vakuumu. Vse ribe nosijo jajca, le ruske imajo kavijar. Krave ne smejo hitro te?i, da ne bi polile mleko. Pri nas, se mo?ki lahko o?eni s samo eno ?eno. Temu se re?e monotonija. (Ta je hudo pameten!)Ne razumem, zakaj se mama toliko jezi, ?e razbijem vazo. Saj je bila zelo stara in kitajska, ne pa na?a! Moja sestra je spet kon?ala razred z odli?nim, vse same petice. Ona mi to dela zanala??! Babi je od?la na drugi svet. Zdaj tudi mi imamo nekoga v tujini! 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 6. september, 2016 Prijavi Napisano 6. september, 2016 Vodka z ledom uni?uje ledvice,rum z ledom uni?uje jetra,vhisky z ledom bo uni?il va?e srce,gin z ledom va?e mo?gane,Coca Cola z ledom pa va?e zobe.O?itno je led smrtonosen! Opozorite prijatelje naj led vzamejo iz uporabe! Razpo?ljite to in re?ite ?ivljenja.Ne pozabite, da je prav zaradi ledu potonil tudi Titanik. Citiraj
Slivka Napisano 6. september, 2016 Prijavi Napisano 6. september, 2016 Mali Oglasi: - Prodam sina! Zelo ugodno! 86. letnik, nikoli ?e ni bil zaposlen! Glede porabe se ne sekirajte, saj porabi vse kar mu da?... Citiraj
Slivka Napisano 6. september, 2016 Prijavi Napisano 6. september, 2016 Pride mo? zgodaj zjutraj domov precej "raz?telan". ?ena ga pri?aka:- "Kje si pa bil do sedaj?"- "Prijatelj se bo o?enil, pa smo naredili fantov??ino."- "A tako. Da niste pripeljali ?e kak?no kurbo pa se zvrstili na njej?- "Ma nismo. Odkod ti pa taka ideja?- "Ma ne ti meni. Kot da ?e nikoli nisem bila na kak?ni fantov??ini!" AKTUALNI SEKS PROBLEMI Socialni problem: Ima? prijateljico, ima? s ?im, a nima? sobe. Sociolo?ki problem:Ima? sobo, ima? s ?im, a nima? prijateljice. Podjetni?ki problem:Ima? prijateljico, ima? sobo, ima? s ?im, a nima? ?asa. Psihofizi?ni problem:Ima? sobo, ima? prijateljico, ima? ?as, a nima? s ?im. Parlamentarni problem:Ima? prijateljico, ima? sobo, ima? s ?im, ima? ?as, a nima? soglasja. Filozofski problem:Ima? prijateljico, ima? sobo, ima? ?as, ima? s ?im, ampak - zakaj? Slovenski problem:Ima? sobo, ima? ?as, ima? prijateljico - ampak sta skregana... Citiraj
Slivka Napisano 6. september, 2016 Prijavi Napisano 6. september, 2016 ?ena pride prej iz slu?be in najde mo?a v postelji z neznanko.Besna mu re?e, da ga zapu??a. Mo? jo prosi, naj prisluhne njegovemu pojasnilu, zakaj se je to zgodilo:- "Peljal sem se z avtom in ob cesti zagledal jokajo?o mlado ?ensko, umazano, v raztrgani obleki in boso. Ker se mi je zasmilila, sem jo vzel v avto in jo odpeljal domov, da se o?edi. Ko se je stu?irala, sem ji dal tvoje perilo, ki ti je premajhno, svileno bluzo in hla?e, ki si ju samo enkrat nosila in tvoje superge za tek, ki si jih samo dvakrat obula. Dal sem ji celo nekaj goveje pe?enke iz hladilnika, s katero mi nisi postregla. Lepo se mi je zahvalila za vse in se napotila iz hi?e. Na pragu pa se je obrnila in me vpra?ala:"Imate ?e kaj takega, ?esar va?a ?ena ne uporablja ve??"" Citiraj
Slivka Napisano 6. september, 2016 Prijavi Napisano 6. september, 2016 Zaradi AIDSa bomo manj seksali.Zaradi norih krav, svinjske in pti?je gripe bomo manj jedli.?e se pojavi ?e nora trta, smo pa res naje..... Citiraj
Slivka Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 Dekle: Gospod sodnik, hodila sem po ulici, ko me je obto?enec zgrabil!"Obto?enec: "La?e, gospod sodnik! Ona la?e!"Dekle: "Potem me je za?el otipavati po telesu!"Obto?enec: "La?e, gospod sodnik! La?e!"Dekle: "Ko je odpel svoje hla?e..."Obto?enec: "La?e!"Dekle: "Je izvlekel tistega svojega, polmeterskega..."Obto?enec: "Ja, no, kar je res je res!" Citiraj
Jest Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 I??em takle daljinc, pa ga nikjer ne dobim. Mogo?e ve kdo, kje bi ga na?el? 2 Citiraj
Boss Napisano 9. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2016 Tak daljinc ima vsaka serijsko prilo?enega (so celo jezikovno prilagojeni) sam so jih babe poskrile, da ne pridejo decom v roke. Citiraj
Deeyan Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 I??em takle daljinc, pa ga nikjer ne dobim. Mogo?e ve kdo, kje bi ga na?el? a na bolhi si pogledu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
pob Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 Tak daljinc ima vsaka serijsko prilo?enega (so celo jezikovno prilagojeni) sam so jih babe poskrile, da ne pridejo decom v roke.Js pa samo mislim, da ne znano brat navodil, kot pri vsaki drugi re?i... 1 Citiraj
Katjaa Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 I??em takle daljinc, pa ga nikjer ne dobim. Mogo?e ve kdo, kje bi ga na?el?To bi le me ?enske rable za trmaste mo?ke egote:) Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2016 Prijavi Napisano 10. september, 2016 Na zdravni?kem pregledu so ugotovili, da mi manjka vitamin E. Zdaj pri?akujem, da mi bo moj osebni zdravnik na recept predpisal kaj takega: Zakaj imam ob?utek, da nisem edini, ki mu manjka ta vitamin? Citiraj
Jest Napisano 11. september, 2016 Prijavi Napisano 11. september, 2016 Na zdravni?kem pregledu so ugotovili, da mi manjka vitamin E. Zdaj pri?akujem, da mi bo moj osebni zdravnik na recept predpisal kaj takega: vitamin e.jpg Zakaj imam ob?utek, da nisem edini, ki mu manjka ta vitamin?Problem je, ker ta ? vitamin ni na prednostni listi in ga moras kljub receptu, drago placati Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 11. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2016 Par dni nazaj imel v rokah malo ?katlico zdravil - cena 5100? Citiraj
Slivka Napisano 11. september, 2016 Prijavi Napisano 11. september, 2016 Problem je, ker ta ? vitamin ni na prednostni listi in ga moras kljub receptu, drago placati Obstaja knofek "v?e? mi je". Kaj pa knofek "ni mi v?e?"? Ker ta komentar kljub svoji resni?nosti nikakor ni to, kar sem ?elel sli?ati... Citiraj
Slivka Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 A ta avto delajo v Romskih naseljih? Mislim, glede na model, kolikor pa? vidim na mestu, kjer naj bi bila tablica... Citiraj
jures Napisano 13. september, 2016 Prijavi Napisano 13. september, 2016 Dokaz da je svet v ku..... https://youtu.be/HxXbrnJ6l4A Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.