jures Napisano 30. avgust, 2017 Prijavi Napisano 30. avgust, 2017 no on je iz tam, kje je slikal pa ne vem....po moje doj?land Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 30. avgust, 2017 Prijavi Napisano 30. avgust, 2017 Ta bo mela run flatBolano... in taki imbecili se vozijo med nami... Citiraj
Jest Napisano 31. avgust, 2017 Prijavi Napisano 31. avgust, 2017 Romunska voda 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 31. avgust, 2017 Prijavi Napisano 31. avgust, 2017 Najbolj len Kitajec? Ljen ?u Ga. https://www.facebook.com/josephsmachines/videos/603147626530004/ Citiraj
Tadej7ad Napisano 9. september, 2017 Prijavi Napisano 9. september, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CewqB-N4gAI 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
mamica Napisano 14. september, 2017 Prijavi Napisano 14. september, 2017 Fant: "Eh, punce. Same neumnosti govorite! Jaz za 40 ? dobim papigo, ki bo povedala na dan polovico neumnosti manj." Punca: "Ja, pri fantih je pa vse precej dra?je. Za po?tenega osla je treba od?teti vsaj 200 ?..." Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Jest Napisano 15. september, 2017 Prijavi Napisano 15. september, 2017 Severnokorejski voditelj Kim Jong ima tiskovko, na kateri se pobaha, da bodo ?ez deset let s posadko pristali na Soncu. En novinar se opogumi in vpra?a, kako bodo to izpeljali, glede na izjemno vro?ino na povr?ju. Po nekaj trenutkih smrtne ti?ine Kim odlo?no odgovori: "Pristali bomo pono?i!". In dvorana je zaploskala.Na drugem koncu sveta je prenos tiskovke prvi? v ?ivo gledal tudi Trump v ovalni sobi Bele hi?e, obkro?en s svojimi svetovalci. Po Kimovi izjavi sko?i v zrak in zavpije: "Kak?en bul?it! Vsi vemo, da pono?i ni sonca!" In v ovalni sobi je bilo sli?ati navdu?eno ploskanje. 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 Kakva godina za Slovence:- uvalili amerima prvu damu- uzeli Hrvatima nesto oko mora- digli Srbima zlato ispred nosaZabari, cuvajte Trst... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 Kakva godina za Slovence:- uvalili amerima prvu damu- uzeli Hrvatima nesto oko mora- digli Srbima zlato ispred nosaZabari, cuvajte Trst... pozabil si na FIFO Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 22. september, 2017 Prijavi Napisano 22. september, 2017 ?okolada je zagotovo ena izmed najbolj?ih nalo?b. Kupi? 300 gramov in ?e naslednji dan ima? kilo ve?... 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 23. september, 2017 Prijavi Napisano 23. september, 2017 ?enska v postelji je Bo?ji dar. ?enska v kuhinji je... ... je Bo?ji sluga. ?enska v ?opingu... To je pa Bo?ja kazen! Citiraj
Boss Napisano 24. september, 2017 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2017 Za smeh je pa v?eraj poskrbela kar moja h?erka. Ska?e po eni nogi in ko pride drugi? okoli hi?e jo vpra?am, kaj pa po?ne. Pa pravi "jaz sem Don?i?" in odskaklja po eni nogi naprej. Pol pa naj samo ?e eden re?e, da ?portni uspehi nimajo vpliva na otroke, ?etudi je komaj v prvem razredu. 3 Citiraj
mamica Napisano 25. september, 2017 Prijavi Napisano 25. september, 2017 Pridem v lekarno in vpra?am, kaj mi priporo?a proti gubam. Farmacevtka me pogleda in re?e: "Fotoshop..." 2 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 26. september, 2017 Prijavi Napisano 26. september, 2017 Doma?a predelava kolesa v elektri?no kolo: Citiraj
Tadej7ad Napisano 27. september, 2017 Prijavi Napisano 27. september, 2017 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Tadej7ad Napisano 27. september, 2017 Prijavi Napisano 27. september, 2017 V skladu z zadnjim poimenovanjem ulic in aktualnimi dogodki se menda pripravlja:v ?i?ki bodo eno ulico preimenovali v "farmacevtkino dolino" ali "Farmacevtkino ?pranjo"v ljubljanskih lokalih bodo za?eli stre?i "?e?pljev knedl z ?upanovo polivko"UNESCO bo podelil znak svetovne dedi??ine "Farmacevtkinemu mokri??u"[Pori? mode on]Vse, ki bodo proti, si bomo zapomnili![Pori? mode off] Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
mamica Napisano 1. oktober, 2017 Prijavi Napisano 1. oktober, 2017 Saj vem, da je ?e zelo stara, ampak meni je tako dobra... http://www.mojvideo.com/video-mama-je-rekla-da-lahko/e20dd7a42030f5936a9d Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Tadej7ad Napisano 2. oktober, 2017 Prijavi Napisano 2. oktober, 2017 ?e tloris stavbe je precej nesre?no izbran, potem pa ?e vodovodna cev po?i... 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.