Z M A J Napisano 5. oktober, 2017 Prijavi Napisano 5. oktober, 2017 Srednji spol, total remix? http://m.24ur.com/novice/crna-kronika/italijana-zapeljeval-a-na-plesiscu-in-mu-izmaknil-a-1000-evrov-vredno-verizico.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 5. oktober, 2017 Prijavi Napisano 5. oktober, 2017 ?e bi mu jaz govorila "zavij levo", "zavij desno", bi me zagotovo vrgel iz avta. Tisto Micko iz navigacije pa poslu?a kot najve?ja copata... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Tadej7ad Napisano 5. oktober, 2017 Prijavi Napisano 5. oktober, 2017 Veejetno zato, ker Micka zares pozna pot. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 6. oktober, 2017 Prijavi Napisano 6. oktober, 2017 Ajfoun za siromake 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 12. oktober, 2017 Prijavi Napisano 12. oktober, 2017 Je Francl ?eno vpra?u kaj naj ji kupi za obletnico, pa mu re?e da nekaj kar gre od 0 do 100 v sekundi.... No, pa ji je kupu vago. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 12. oktober, 2017 Prijavi Napisano 12. oktober, 2017 Ona: "Dragi, sem ti spekla kola?ke, da se ti oddol?im, ker sem uni?ila avto."On: "Kaj si naredila!?"Ona: "Kola?ke." Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 13. oktober, 2017 Prijavi Napisano 13. oktober, 2017 Yugo homoisti?ne scene v legendarni Tesni ko?i, tule odlomek s PUJSI https://www.youtube.com/watch?v=v7X5wFDXzLE Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 17. oktober, 2017 Prijavi Napisano 17. oktober, 2017 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 17. oktober, 2017 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2017 hahaha,,, tole je pa res najbolj?a scena ever. :jupiii: :jupiii: :lol: :lol: Hvala bogu, da je svet poln takih bebcev, ker ?e ne bi bil ?iv dolg?as. 1 Citiraj
jures Napisano 19. oktober, 2017 Prijavi Napisano 19. oktober, 2017 https://youtu.be/fazKSQlBG3o 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tadej7ad Napisano 22. oktober, 2017 Prijavi Napisano 22. oktober, 2017 2 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 24. oktober, 2017 Prijavi Napisano 24. oktober, 2017 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 28. oktober, 2017 Prijavi Napisano 28. oktober, 2017 Saj tole ni resnicno... ali pac? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 28. oktober, 2017 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2017 Prank call... ampak dober in prepri?ljiv Citiraj
Boss Napisano 30. oktober, 2017 Avtor Prijavi Napisano 30. oktober, 2017 Zna? li ti tko je Aleksandar Veliki? - pita Haso Muju. - Ne znam! - E pa vidi?, Mujo, to ti je bio veliki vojskovo?a pod kojim je palo pola tada?njeg poznatog svijeta! - A otkud si ti odjednom tako pametan? - E pa vidi?, Mujo, to sam ti nau?io u ve?ernjoj ?koli. Svake srijede idem u ve?ernju ?kolu od sedam do deset nave?er. - A zna? li ti tko je Napoleon? - Ne znam! - E pa vidi?, Mujo, to ti je bio veliki vojskovo?a pod kojim je palo pola Europe, a poraz je do?ivio kod Waterloa, a i to sam nau?io u ve?ernjoj ?koli, ponosno ka?e Haso. - A zna? li ti, Haso, tko je Sejfo Hasanomerovi?? - sad upita Mujo. - Nikad ?uo! - E pa vidi?, Haso, to je tip koji ti jebe Fatu svake srijede od sedam do deset dok si ti u ve?ernjoj ?koli! 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.