Tadej7ad Napisano 1. november, 2017 Prijavi Napisano 1. november, 2017 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
mamica Napisano 7. november, 2017 Prijavi Napisano 7. november, 2017 Bila Fata u Njema?koj. Mujo je zove telefonom i ka?e joj, da mu kupi karburator. Kad se vratila ku?i, vadi iz torbe vibrator pa ga daje Muji.Mujo poludio pa joj ka?e:- "Ludo ?eno, reko sam ti karburator a ne vibrator!"- "Ma j**i se ti s njim, golf ti ionako ne?e upaliti..." Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Tadej7ad Napisano 8. november, 2017 Prijavi Napisano 8. november, 2017 Jaz verjamem tipu na hepldesku Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Boss Napisano 9. november, 2017 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2017 Jaz verjamem tipu na hepldesku jaz tud.. V?asih smo tudi pri nas avtomatsko generirali neka gesla za uporabnike pa je enkrat avtomatiki uspelo v ?tiri mestni sklop gesla zapisati FUCK. No potem so bile dodane prepovedane besede in to, da mora imeti sklop ?tirih znakov gesla vsaj eno ?tevilko. V naslednjih letih je trolastemu serverju ratalo najti kombinacijo SH1T in 4DOG. Pol se pa pejt. In kolega, ki se pi?e ?u?ek je ?e danes nesre?en, ker ima uporabni?ko ime cucek. 2 Citiraj
Boss Napisano 11. november, 2017 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2017 ?e si ne morete privo??it zdravnika ozirom je ?akalna doba predolga pojdite na letali??e. Tam dobite brezpla?ni rentgenski posnetek, pregled prsi, ?e zraven omenite ?e recimo ISIS pa ?e brezpla?no kolonoskopijo. Po statisti?nih analizah telesnega skenerja na letali??ih v lanskem letu je bilo odkrito: 1. 0 teroristov2. 152 transvestitov3. 2390 primerov hernije4. 4531 hemeroidov5. 2894 pove?anih prostat6. 38945 implantatov v ?enskih prsih7. 4 naravne blondinke8. odkrito je tudi, da 485 politikov nima jajc 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. november, 2017 Prijavi Napisano 16. november, 2017 Podarim skoraj novo, dve leti staro stre?no kritino. Nahaja se na travnikih med Ajdov??ino in Vipavo... Citiraj
Boss Napisano 16. november, 2017 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2017 A ima doma ?e kdo tako mizico? http://www.radio1.si/img/Gallery/Video/mi_3e165f12-030f-4b1c-86a5-064692dddc6c.mp4 Citiraj
Tadej7ad Napisano 17. november, 2017 Prijavi Napisano 17. november, 2017 Tale me vedno znova nasmeji: 3 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Boss Napisano 17. november, 2017 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2017 Tale me vedno znova nasmeji: ja jeba pa?... je zelo drselo. Citiraj
Slivka Napisano 21. november, 2017 Prijavi Napisano 21. november, 2017 - "?ena, kaj bo jutri za zajtrk?"- "Ni?."- "Pa za kosilo?"- "Kar ostane od zajtrka."- "Pa za ve?erjo?"- "Se pa na pe? usedi, da nekaj toplega v rit pride..." Citiraj
mamica Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 V trgovini...- "Kaj bi dama ?elela?"- "Dama bi ?elela martini, dobrega mo?kega in reden seks. Ampak pri?la sem pa po ?truco kruha..." Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Jest Napisano 12. december, 2017 Prijavi Napisano 12. december, 2017 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 13. december, 2017 Prijavi Napisano 13. december, 2017 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jures Napisano 13. december, 2017 Prijavi Napisano 13. december, 2017 1:0 za na?e Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Telekom sipca za novejsi xyz telefon 19,99?. Enaka sipca za isti xyz telefon v kitajskem centru 3,99?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Bemti?, kak?nega soseda imam bloku. Mi je pri?el ob dveh zjutraj zvoniti na vrata! Sem se tako ustra?il, da mi je skoraj ?temarca iz rok padla... 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. januar, 2018 Prijavi Napisano 3. januar, 2018 Fructalova tovarni?ka prodajalna... Citiraj
Boss Napisano 4. januar, 2018 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2018 Aktualni pogovor Janeza in Hrvoja Hrvoje: Jao Janezu, sanjao sam no?as Ljubljanu, sve gori, ku?e sru?ene, avioni lete i bombarduju, ljudi mrtvi na ulici, pravi u?as. Janez odgovarja: Kak?ni ste vi Hrvati, samo slabe sanje sanjate. Evo tudi jaz sem sino?i sanjal Zagreb ... vse v neki sve?ani atmosferi, glasba iz vsakega okna, ljudje se veselijo na ulicah, ognjemet in preko celega mesta veliki plakati. Pa ga vpra?a Hrvoje: Kaj pa pi?e ne plakatih? Janez odgovori: Nimam pojma ... nikoli se nisem u?il cirilice. Kaj je bolj nevarno? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.