Jest Napisano 14. maj, 2018 Prijavi Napisano 14. maj, 2018 Zdaj vemo, zakaj so luci modre barve 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 16. maj, 2018 Prijavi Napisano 16. maj, 2018 In kaj je ?elel umetnik s tem povedati? https://www.facebook.com/189275268359216/videos/194843121135764/ Citiraj
Boss Napisano 16. maj, 2018 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2018 ni?, lepo varno je obvozil motorista - rispekt Citiraj
Slivka Napisano 21. maj, 2018 Prijavi Napisano 21. maj, 2018 Zakaj upokojenci nikoli nimajo ?asa? Ker dopoldan pospravljajo, popoldan pa i??ejo... Citiraj
jures Napisano 27. maj, 2018 Prijavi Napisano 27. maj, 2018 Ha ha ha, ampak kapo dol za idejo http://www.theguadrain.com/technology/2018/feb/17/bitcoin-city Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. maj, 2018 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2018 ?e dobr, da spodaj pi?e, da je Fake news Ampak glej kolk smo v Sloveniji napredni - imeli smo BTC City, ?e predno je nekdo izumil Bitcoin (BTC) - to ?e spada v kategorijo Chuck Norris facts. Citiraj
jstdoma Napisano 29. maj, 2018 Prijavi Napisano 29. maj, 2018 V Celje je baje pri?el neki "Tur?ki zvezdnik" in so slike na 24ur kako "babe" norijo.Potem pa tale slikca zmaga - mali spodaj na sliki si misli: "Kaj za hudi?a ste mene vlekle zravn!" 2 Citiraj
jures Napisano 29. maj, 2018 Prijavi Napisano 29. maj, 2018 Kaj je fora da ga slikas? A ni dosti slik na netu? Al gre zgolj za nov cloveski nagon objavljanja v svojem svetu? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 29. maj, 2018 Prijavi Napisano 29. maj, 2018 Kaj je sploh fora, da je polnoletna oseba tolk mahnjena oziroma, obsedena na neko kvazi slavno osebo? Kot glupe 13letnice Citiraj
Boss Napisano 29. maj, 2018 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2018 Pazi Nejc, kaj pi?e? - feministke te bodo to?ile, da si ?ovinist. ?enske so pa ja najbolj inteligentna bitja v do zdaj poznanem vesolju. Citiraj
Nejc1986 Napisano 30. maj, 2018 Prijavi Napisano 30. maj, 2018 Pazi Nejc, kaj pi?e? - feministke te bodo to?ile, da si ?ovinist. ?enske so pa ja najbolj inteligentna bitja v do zdaj poznanem vesolju.Sploh v dru?bi Turkov se poka?ejo kot izredno inteligentna in razsodna bitja Citiraj
FuManchu Napisano 30. maj, 2018 Prijavi Napisano 30. maj, 2018 Kdo pa je sploh to za en cigo? Citiraj
Jest Napisano 30. maj, 2018 Prijavi Napisano 30. maj, 2018 To je ena turska "Esmeralda" ... Mediji pravijo, da gre za Burekmanijo... v bistvu so pa mediji tisti, ki so sproducirali to burekmanijo ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 6. junij, 2018 Prijavi Napisano 6. junij, 2018 Mlad fant, Jakec po imenu, je na pode?elju od starega kmeta kupil osla.Kmet mu je obljubil ?ival naslednji dan pripeljati na dom.Drugi dan kmet pozvoni pri Jakcu in re?e: "Zelo mi je ?al, toda oselje pono?i poginil."Jakec: "No, kaj moremo. Ampak denar mi morate vrniti."Toda kmet odvrne: "Hja, denar sem pa ?e zapravil..."Pa se Jakec odlo?i: "OK, potem mi pripeljite osla, kakr?en ?e je..."In kmet mu pripelje mrtvega osla.?ez mesec dni pa se spet slu?ajno sre?ata in kmet vpra?a Jakca:"Povej mi,kaj si napravil z mrtvim oslom?"Jakec odgovori: "Heheh, prodal sem ga na loteriji."Kmet: "Ampak to ni mogo?e - mrtvega osla ponujati za nagrado."Jakec: "Saj nisem povedal, da je mrtev. Prodal sem 500 sre?k po 50 eur, toje skupaj 25 000 eur, in zdaj izra?unajte neobdav?en dobi?ek, ?e od?tejete?e, kar sem vam dal za osla."Kmet zmiguje z glavo in vpra?a: "Pa se nih?e ni prito?il, ker je bil oselmrtev?"Jakec: "Seveda se je, vendar samo eden , tisti, ki je kupil "polno" sre?koin osla zadel. Njemu sem seveda vrnil kupnino za sre?ko in mo?akar je bilzadovoljen. Ostalih 499 pa tako nima pojma, da je bil osel mrtev."In Jakec je odrasel in zdaj je verjetno direktor kak?ne banke, direktor investicijske dru?be, kak?nega pokojninskega sklada, sindikata ali pa je politik. 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 6. junij, 2018 Prijavi Napisano 6. junij, 2018 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 7. junij, 2018 Prijavi Napisano 7. junij, 2018 7 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 13. junij, 2018 Prijavi Napisano 13. junij, 2018 Pri?el na obisk prijatelj, ki je nekaj let pre?ivel v Ameriki, v kraju Columbia v dr?avi Tennessee. Pa se po telefonu dogovarjava, do kam bo pri?el in kam naj ga pridem iskat. Pa gor, pa dol pa nazadnje mo? re?e:- "Vem pa, kje je v Gorici ku klux klandija al kaj ?e imate tam..." Mo? je mislil na Q-landijo. Citiraj
Boss Napisano 2. julij, 2018 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2018 Gresta Jankovi? in Erjavec v pekarno. Takoj, ko vstopita, Erjavec ukrade 3 roglji?ke in jih skrije v ?ep. In pravi Jankovi?u: "Si videl, kako sem prebrisan? Lastnik ni niti opazil, ?e lagati mi ni treba. Zagotovo bom zmagal na volitvah!" Pa pravi Jankovi?: "To je tipi?na neiskrenost, ki jo ka?e? ?e vse svoje ?ivljenje. Tvoja lukavost in prevare! Pokazal ti bom iskren na?in, da dose?e? isti rezultat." Stopi Jankovi? k lastniku: "?e mi daste en roglji?ek, vam poka?em magi?en trik." Lastnik je zaintrigiran in mu res da roglji?ek. Jankovi? ga takoj poje in vpra?a za ?e enega. Lastnik mu ga da in tudi tega takoj poje. Nato vpra?a za tretji roglji?ek, ki ga tudi takoj poje. Lastnika bi zdaj rad vedel, kje je magi?en trik. "Kaj si naredil z roglji?ki?" ga vpra?a. Jankovi? mu odvrne: "Poglejte v Erjav?ev ?ep!" 1 Citiraj
jures Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 Gu?va v Rovinju, tretji krog......nakar nekdo iz ?epa vzame klju?e in gre proti parkiri??u. Mu sledi?, Yes to bo to...in odklene Smarta, ki je bumber to bumper parkiran.... 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 https://www.facebook.com/KuriozitetteEnigma/videos/1687105458074339/ 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.