poky Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 Ej Fr3akica,a taki ste Mo?i??? Malo sadomazo??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
daSKAn Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 http://www.mojoflix.com/Video/The-Five-Sta...-Quicksand.html Citiraj
nisde Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 http://www.mojoflix.com/Video/The-Five-Sta...-Quicksand.html Jp, Robbot chicken je zakon. Treba je ?e mal tega dol potegnt Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 U?er je mev kolega - g. Hro?? nek ra?unalni?ki te?aj in so se baje u?il kako se ra?unalnik pr?ge pa ugasne pol sm ga pa pra?u, ?e je tut mi?ki dav kej sir?ka, pa mi re?e: d on ga sicer ni dav, da je pa skor zihr ji ga dav en k je zravn njega sedu, k je zmeri naredu ?ist neki druzga kot je demonstrator - prfoks reku, tko da je zih da mi? ni ?la la?na spat Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 20. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Dva okostnjaka pred pokopali??em zagledata parkiran avto in se navdu?ita, da bi zapeljala en krog. Prvi sede v avto, drugi pa nekam ste?e in se kmalu vrne z ogromnim nagrobnim spomenikom. Prvi ga vpra?a: "Ja, kaj pa bo? s to skalo???" Drugi: "Jaz ne grem nikamor brez dokumentov!!!" Citiraj
ReDevil Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Kamniti dokumenti - post humus Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 20. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Nasvet za ?ene, katerih mo?ki so v krizi srednjih let (mo?kim pa v opozorilo...) Nekega dne sem pogledal ?eno in ji rekel: Pred 25 leti sva bila brez avta, imela sva majhno sobico, sedela sva na oguljenem divanu in gledala ?rno-bel TV, jaz pa sem bil poro?en s ?udovito plavolaso petindvajsetletnico ... Sedaj imava veliko hi?o, mercedesa, usnjeno sede?no in najnovej?i plazma TV, jaz pa sem poro?en z debelu?no petdesetletnico ... to nikakor ne gre skupaj .... Pa je rekla ?ena: Ah, dragi, ti si kar poi??i ?udovito plavolaso petindvajsetletnico, jaz pa bom poskrbela, da bo? spet imel le majhno sobico, divan in ?rno-bel TV. Citiraj
poky Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 He he Boss,dobra finta. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
fr3ak Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 zopet so se pojavili ?itni krogi. tokrat delo neznanih lete?ih mo? a.k.a. NLM Citiraj
poky Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Da niste to MO?I delali?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Klikni me ne?no A se men sam zdi da je tuki neki zbrisanga al pa jst nism najdu n? tazga? :ne vem: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Sej ?e prebere? ?e njihove poste,lahko izve?,da je nekdo nekaj izbrisal. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Sej ?e prebere? ?e njihove poste,lahko izve?,da je nekdo nekaj izbrisal. Sj sm prebrou sam nism biu zih. No zdj sm Fr3ak a ma? ta film?k al karkol da vidm kaj je tok bolanga Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Mah jz pa ?e zmer ne vem kako postat mo??! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
theBill Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Najprej mor? kak?no fla?o spraznit..... naprej naj ti pa kdo drug pove Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
ReDevil Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Predvidevam d gre? pol kmav za tem sct! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
theBill Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Ne sploh ne - sam srat pa res ne more? it.... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
theBill Napisano 23. junij, 2007 Prijavi Napisano 23. junij, 2007 Evo ga - pikabuuuuuuuuu.... http://www.xaboom.com/horse-poops-on-woman.php Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
qwerty Napisano 24. junij, 2007 Prijavi Napisano 24. junij, 2007 Ta je dober: Po?le ku?an atomsko dombo na ameriko pa uni?i pol amerike. pa ?aka eno leto pa ni? povra?ila. pa po?le ?e eno pa uni?i ?e skor vso ameriko, pa spet ?aka eno leto pa ni? odgovora. pol pa ku?anu dokufri pa kli?e bu?a pa re?e: Are you too cool to shoot us back? pa re?e bu? nazaj: we cant return the atack, because the main problem is that our GPS sistem cant find nothing called slovenia on its map. ka pa ?e? smo pa? mali Citiraj If in doubt, flat out...
theBill Napisano 24. junij, 2007 Prijavi Napisano 24. junij, 2007 A ne gre nadaljevanje tega s Kućanom nekak tkole: Kli?e Kućan Busha, pa mu Bush re?e - You fucking Slovakians, is anyone there stil alive... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Grega_ Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Napisano 29. junij, 2007 A bi naredil na LPP-ju homolomo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.