Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Baje nekdo iz tega foruma tole tweetnu.

Morda je slika naslednjega: besedilo, ki pravi »1:39 Tweet 62% Posameznik Glavan Retweeted Ne zimskim gumam. Moj avto, moja izbira. Zimske gume so nateg gumarske industrije. Večina nesreč pozimi se zgodi vozilom z zimskimi gumami. Ob menjavi gum vam instalirajo čip.Ko80%zamenja gume preko 5G vključijo čip in in ustvari se internet vozil, ki povzroči masovno karambolažo. 19:57 22 okt. 21 Twitter Web App 21 Retweets 6 Quote Tweets 132 Likes«

🤣🤣👍

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Morda je slika naslednjega: besedilo, ki pravi »1:39 Tweet 62% Posameznik Glavan Retweeted Ne zimskim gumam. Moj avto, moja izbira. Zimske gume so nateg gumarske industrije. Večina nesreč pozimi se zgodi vozilom z zimskimi gumami. Ob menjavi gum vam instalirajo čip.Ko80%zamenja gume preko 5G vključijo čip in in ustvari se internet vozil, ki povzroči masovno karambolažo. 19:57 22 okt. 21 Twitter Web App 21 Retweets 6 Quote Tweets 132 Likes«

Ja,takle mamo.....😊😆😂🤣

Napisano (urejeno)
pred 15 urami je g.Wankel napisal:

"A vi temu verjamete?" 😂

👍👍👍 😂

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 22 minutami je Janez007 napisal:

"A vi temu verjamete?" 😂

👍👍👍 😂

Bo treba pisati na ustavno sodišče, da so zimske gume neustavne in nevarne za naša življenja in hkrati nam kratijo pravico proste izbire. Baje, da je v igri le denar in zaslužek  gumarjev. 🤪

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Bo treba pisati na ustavno sodišče, da so zimske gume neustavne in nevarne za naša življenja in hkrati nam kratijo pravico proste izbire. Baje, da je v igri le denar in zaslužek  gumarjev. 🤪

:bravo:

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ampak pred tem bo v temi ''gume'' spisal cel roman, ker pač - on ve največ o gumah :D

Podpis.png

Napisano

Neki me tole na našega čelavega spominja.

WWW.FACEBOOK.COM

Prijavi se v Facebook, da začneš deliti vsebino in se povezovati s svojimi prijatelji, družino in ljudmi, ki jih poznaš.
Napisano
pred 44 minutami je pob napisal:

Neki me tole na našega čelavega spominja.

WWW.FACEBOOK.COM

Prijavi se v Facebook, da začneš deliti vsebino in se povezovati s svojimi prijatelji, družino in ljudmi, ki jih poznaš.

:lol:😀😂

Napisano (urejeno)

Hahaha 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Napisano
pred 11 minutami je pob napisal:

FB_IMG_1635884812670.jpg.73d3806a09701341b22b7e0d71de7028.jpg

Ha ha ha,malo prehitevaš ta te čaka drugo leto srček....😆😂🤣

Napisano
pred 32 minutami je Bini napisal:

Ha ha ha,malo prehitevaš ta te čaka drugo leto srček....😆😂🤣

Ti si povedal še večji vic kot jaz. 👍🏻🤣

Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

slika.png.7153364b7289c6788be89ee7eecaff2b.png

Dokler bom plačeval zanj, pričakujem, da bo takrat na voljo, ko bom bubikan. :D 

Napisano (urejeno)
dne 3. 11. 2021 ob 9:00 je pob napisal:

Dokler bom plačeval zanj, pričakujem, da bo takrat na voljo, ko bom bubikan. :D 

To je podobno kot s plačevanjem cestnih služb za pluženje cest.

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.