Boss Napisano 6. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2006 ob temu textu se bomo pa mogo?e samo ne?tajerci zabavali Toti je tak dobro napiso da vmre? od smeha: Mene zanima, ?e je to normalno da pupe tolko komplicirajo pa jamrajo pri sexu? Da pojasnim, skoro fsaka ma kaki kompleks pa ga te proba preusmerit da smo dedi krivi ?e ona nea u?iva namesto da bi se fajn sprostila pa bi te bilo fse iberkul. Recimo grema s kako se malo pohecat na rjuhe pa prvo tak pravi da nea more sexat ?e pa lu? sveti ko jo moti. Si mislim, da jo ziher moti, da bi se mogla pokazat taka ko je. Ampak vreji, sn diplomatsko tiho ko Rupel pa ?e bolj je tak fino pa romanti?no ?e se malo tema naredi, no in tak lu? vgasnema. Te pa se more ona ?e fino na?timati, prvo jo kovter moti, pa malo jo leva ritnica boli pa se more bolj na desno prevagat pa ko za?nema se spet za?ne: "?uj nea tak, bolj notri ga daj... ne tak, bolj ne levo... rekla sn desno kam ga zaj ti?i??... ne tak, prevlki je, malo me ?uli...ja zaj ga pa ni? nena ?utim... daj bolj pritisni... nea morem tak fejst migat daj bolj po?asi...". Bi jo najraje kar s kova?em fseko po bu?i. Pa saj se nea more? skoncentrirat ?e pa tak komplicira pa ti fokus zahebe. Prvo ?e met 15+ cm batino, te jo ?uli, pa drugi polo?aj spet ni vreji, pa ni? se nea sme vidit. Saj tui jaz (?e) nisn popolni ampak se nea sekiram tak fejst sploh sn pa tiho pa k sexu pristopim bolj umetni?ko, nena pa tak znanstveno po planu, ko da je treba fse tak naredit kot je ?ula od kake kolegice pa ko je v Cosmopolitanu pisalo. 1 Citiraj
BOJČ Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 ob temu textu se bomo pa mogo?e samo ne?tajerci zabavali Toti je tak dobro napiso da vmre? od smeha: Mene zanima, ?e je to normalno da pupe tolko komplicirajo pa jamrajo pri sexu? Da pojasnim, skoro fsaka ma kaki kompleks pa ga te proba preusmerit da smo dedi krivi ?e ona nea u?iva namesto da bi se fajn sprostila pa bi tebilo fse iberkul. Recimo grema s kako se malo pohecat na rjuhe pa prvo tak pravi da nea more sexat ?e pa lu? sveti ko jo moti. Si mislim, da jo ziher moti, da bi se mogla pokazat taka ko je. Ampak vreji, sn diplomatsko tihoko Rupel pa ?e bolj je tak fino pa romanti?no ?e se malo tema naredi, no in tak lu? vgasnema. Te pa se more ona ?e fino na?timati, prvo jo kovter moti, pa malo jo leva ritnica boli pa se more bolj na desno prevagat pa koza?nema se spet za?ne: "?uj nea tak, bolj notri ga daj... ne tak, bolj ne levo... rekla sn desno kam ga zaj ti?i??... ne tak, prevlki je, malo me ?uli...ja zaj ga pa ni? nena ?utim... daj bolj pritisni... nea morem takfejst migat daj bolj po?asi...". Bi jo najraje kar s kova?em fseko po bu?i. Pa saj se nea more? skoncentrirat ?e pa tak komplicira pa ti fokus zahebe. Prvo ?e met 15+ cm batino, te jo ?uli, pa drugi polo?aj spet ni vreji, pani? se nea sme vidit. Saj tui jaz (?e) nisn popolni ampak se nea sekiram tak fejst sploh sn pa tiho pa k sexu pristopim bolj umetni?ko, nena pa tak znanstveno po planu, ko da je treba fse tak naredit kot je ?ula od kakekolegice pa ko je v Cosmopolitanu pisalo. Mene bi pri taki definitivno vse minilo... Bi se oblekel in ?el Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 He he,Boss,tudi nam ?tajercem je sme?no.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 6. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2006 He he,Boss,tudi nam ?tajercem je sme?no.... ?e dobro, ker ob kleni lublan??ini tud jaz dol padam od smeha evo nekaj primerov s prevodi (za vsak slu?aj) 1. Dons sm si kofi ?ist ful po?ugrala.(danes sem si kavo preve? posladkala s sladkorjem) 2. Kva me kola? lih k doga wokam.(zakaj me kli?e? ko sprehajam psa?) 3. A si vidu keta kok po rufu klajmba.(si videl kako se ma?ek sprehaja po strehi?) 4. U?er se je en oldi z rufa skenslu.(Starej?i gospod je v?eraj naredil samomor. Sko?il je s strehe.) Citiraj
LabiGT Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 neverjetno! pa jaz sem prav za ljubljano narejen pol...vse stekam kar pise Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sirius Napisano 6. november, 2006 Prijavi Napisano 6. november, 2006 Evo enega (za mene) najnovej?ega polcijskega. Pridejo mlade policajke v slu?bo (nanovo). Sedijo v sejni sobi. (spoznavanje z novimi kolegi). Vstopi v sobo starej?i kolega in vpra?a prvo: "A si ti Petra?" "Ne, (pravi malda P.), Peter je mene." Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
nisde Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 Evo kako zgleda ko ne dela E-mail! LpKad_ne_radi_E_mail.wmv Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 He he,dobra fora! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 Evo kako zgleda ko ne dela E-mail!Lp Oldis goldis. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 Oldis goldis. Oldis goldis so najbol?i! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOJČ Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 Oldis goldis so najbol?i! In najbolj?e... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
nisde Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 In najbolj?e... Joj Boj? ka?ne ma?... Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOJČ Napisano 8. november, 2006 Prijavi Napisano 8. november, 2006 Joj Boj? ka?ne ma?... ?e je pa res, preverjeno... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
nisde Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Mogo?e je ?e blo, mogo?e ne! Men je hudo! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Teli so hudi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Mam ?e ene zavarovali?ke, sam jih moram prepisat k nimam skenerja! Bo do ve?era gor. Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Kot obljubljeno ?e par zavarovalni?kih scen: 1. Ko sem pri?la domov sem zapeljala na dvori??e napa?ne hi?e in se zabila v drevo, ki ga doma nimamo. 2. Drugi avto se je zaletel v mojega, ne da bi me prej opozoril. 3. Mislil sem, da je bilo okno spu??eno, ampak sem opazil, da je bilo dvignjeno, ko sem dal skozenj mojo glavo. 4. Zaletel sem se s parkiranim kamionom, ki je prihajal z druge strani. 5. Pe?ec se je zaletel vame in se spravil pod moj avto. 6. Nek tip je bil povsod po cesti in sem moral ve?krat obrniti volan, preden sem ga zadel. 7. Odpeljal sem na rob ceste, po?istil svojo ta??o in se odpravil do naslednje postaje, pe?. 8. Vozil sem trideset let, ko sem zaspal za volanom in imel eno nesre?o. 9. Bila sem na poti k doktorju zaradi zadnji?nih problemov, moje umetno koleno je popustilo in imela sem nesre?o. 10. Da se ne bi zabil v odbija? avtomobila pred mano, sem zadel pe?ca. 11. Moj avtomobil je bil pravilno parkiran, ko je zadel v drugo vozilo. 12. Neviden avtomobil je pri?el od nikoder, zadel v moj avto in izginil. 13. Povedal sem policiji, da nisem bil po?kodovan, vendar ko sem snel klobuk, sem opazil, da je bila moja lobanja po?ena. 14. Bil sem prepri?an, da starec ne bo bikoli pri?el na drugo stran ceste, ko sem zadel vanj. 15. Pe?ec ni vedel, v katero smer naj te?e, zato sem zapeljala ?ezenj. 16. Videla sem po?asno premikajo?ega se, ?alostenga starega gospoda, ki se je odbil od havbe mojega avtomobila. 17. Posredni razlog nesre?e je bil majhen tip v majhnem avtomobilu z velikimi usti. 18. Vrglo me je iz avtomobila, ko je ta zapustil cesto. Na?lo me je nekaj psov v bli?njih smetnjakih. Lp Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 haha,..una o nevidnmu avtu je zakon,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 haha,..una o nevidnmu avtu je zakon,.. Vsi so zakon. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 ok,..usi so zakon,..una je pa nejhuj?a Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 9. november, 2006 Prijavi Napisano 9. november, 2006 Kot obljubljeno ?e par zavarovalni?kih scen: Kaj vse folk ne napi?e! Papir prenese vse! :mi pijemoo: Citiraj
uklopko Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 LA?EM!!! '' kva so bedni '' Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 LA?EM!!! '' kva so bedni '' ?e bo? kej pametn te popoldne prebutam !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 ?e bo? kej pametn te popoldne prebutam !!! en bo mev pa sonca ocala!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Allyssa Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 ?e bo? kej pametn te popoldne prebutam !!! zgleda da je nasilje nalezljivo,..?e mal pa se bomo pobil med sabo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.