Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Celo življenje so mi govorili, naj bom pozitiven. Zdaj, ko sem, se me pa vsi izogibajo...

Ampak se tolažim, da bo minilo. Nihče ni ves čas pozitiven. No, razen na alkotestu bi se našel kdo...

Napisano

image.png.eaaf53e8097eda3fa07b1cc61c400cee.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Če piješ pir - imaš v hlačah mir.

Če piješ cviček - adijo tiček.

Če piješ teran - je**š trikrat na dan.

Če piješ merlot - je**š doma in drugod.

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano

So se pa druge verzije :D

- če piješ terna je**š vsak dan

- če piješ merlot je**š kot trot

Zato pijte vince, da boste mel trde klince

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Sodelavec Andrej je star že 40 let, pa še vedno nima dekleta.

Nekega dne ga vprašam: "Kako to, da pri tvojih letih še vedno nimaš žene. Vsi ostali iz družbe smo že poročeni, ti pa dekleta menjavaš kot po tekočem traku!"
Andrej: "Tega pa nisem sam kriv. Katerokoli dekle pripeljem domov, za mojo mamo ni dobra."
Pa mu predlagam: "No, potem moraš pa najti dekle, ki bo podobno tvoji mami.''
Danes se spet srečava, ker sva "padla" na isto dežurstvo, pa ga vprašam: "In? Si našel dekle, podobno materi?"
Andrej: "Seveda sem. Popolnoma tak karakter ima. Mama je navdušena.''
Jaz: "Se bosta torej poročila?"
Andrej: "Kje pa. Moj oče je ne prenese!"

Napisano

Tako je to, če si pač šesti otrok in se moraš pač boriti za svoj prostor...

IMG-20220312-WA0002.jpg

• Všeč 2
  • Haha 1

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

A nista vidva proizvodnje že ustavla? :nevem: Hja nič Vivaro al pa Traffic bo treba vzet. Adijo Mazdabus.

33112_1.png

Napisano

Nekaj sem popravljal in sem imel v rokah cevne klešče - ma cevne klešče za tri-colsko cev so konkretne!

Alora, pridem mimo sprejemne, tam tri mlade "medicinke" in nobene gužve. Pa se ustavim, malo posedim malo poklepetamo in se hecamo. A ne pride en tip (malo pod "gasom", če veste, kaj mislim) in začne nekaj najedat. Vstanem, v rokah pa cevne klešče. Možakar malo gleda, se umiri in gre spet do avtomata za kavo. Tiste tri dečve me ogledujejo in ena reče: "Všeč so mi pogumni moški." Jaz stopim do nje, jo pogledam v oči in rečem: "Zredila si se."

Resnici na ljubo: pričakoval sem drugačno reakcijo...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.