Jest Napisano 29. marec, 2022 Prijavi Napisano 29. marec, 2022 Ni daleč od resnice 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 29. marec, 2022 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2022 Hehe alenka se je totalno vživela... tkole bi blefirala v Bruslju pa sploh ne bi pogruntali, da ni njihova. 😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. marec, 2022 Prijavi Napisano 29. marec, 2022 Medved in zajček se sprehajata ob reki, kar naenkrat pa zagledata na makadamu zlato ribico. Hitro stečeta k njej in jo vržeta v reko, da jo rešita. Ribica vsa presrečna reče, da bo vsakemu izpolnila tri želje. MEDVED: ''Jaz bi rad, da bi v tem gozdu bile same medvedke'' ZAJČEK: ''Jaz bi rad cross čelado'' Ribica čudno pogleda in mu uresniči željo. MEDVED: ''Jaz bi rad, da bi v celi Sloveniji bile same medvedke'' ZAJČEK: ''Jaz bi rad imel crossa'' Ribica spet čudno pogleda in mu izpolni željo. MEDVED: ''Jaz bi rad, da bi bile po vsem svetu same medvedke'' Ta čas je zajec že vžgal motor in se hotel odpeljat, pa ga ribica ustavi: ''Hej zajček! Še eno željo imaš!'' ZAJČEK: ''Aja, da bi bil medved peder'' in da gas do konca... 1 5 Citiraj
Bini Napisano 30. marec, 2022 Prijavi Napisano 30. marec, 2022 https://photos.app.goo.gl/v4Rkfbg6iqx5UQwf6 Citiraj
Slivka Napisano 31. marec, 2022 Prijavi Napisano 31. marec, 2022 Nekoč sta bila dva ribiča. Vsak dan sta skupaj lovila, od jutra do večera. Dan je bil enak dnevu in leta so minevala. Nekega dne pride en ribič lovit, kot ponavadi, ta drugega pa od nikoder. Ta prvemu se je zdelo malo čudno, ampak je vseeno naprej lovil in čakal, da pride še ta drug. Naslednji dan isto. Prvi pride, ta drugega spet ni. In naslednji dan spet. In tako 7 dni. Ta osmi dan pa pride drugi ribič ves nasmejan. - "Pa kje ti hodiš?" - "Veš, sem se poročil." - "Kva!? A se ti je zmešal?" - "Ja, glej, sem najdu tapravo pa sem kar pohitel da mi nebi ušla." - "Ja kakšna pa je?" - "Glej, ravno prihaja z malico." Pa pride do njiu stara babura, malo puklasta, trebuh na kolenih, joški še nižje, se lepo nasmehne, seveda brez zob, pa slina se ji mal pocedi po bradi. Jima vošči dober tek, še mal prdne pa gre. Ta prvi ribič zaprepaden, komaj verjame, ves v šoku: "Kva si zmešan al kva ti je, pa ti nis normalen." Ta drugi ribič pa ves navdušen: "Ko bi ti vedel kakšne gliste ima!!!" 2 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 31. marec, 2022 Prijavi Napisano 31. marec, 2022 dne 29. 3. 2022 ob 10:47 je Jest napisal: Ni daleč od resnice Kar naj se zaje.. Saj jih bodo kmalu ukinli. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 31. marec, 2022 Prijavi Napisano 31. marec, 2022 Ampak Lada je Lada, tu nimaš kaj... 1 1 Citiraj
Jest Napisano 1. april, 2022 Prijavi Napisano 1. april, 2022 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 1. april, 2022 Prijavi Napisano 1. april, 2022 Doktor Janez se je "dal dol" z eno od svojih pacientk. Po dejanju se je počutil krivega, pekla ga je vest, ni mogel spati... Ne glede na to, kako si je želel dejanje pozabiti in ga izbrisati iz spomina, mu občutek krivde ni dal miru. Toda od časa do časa se je le lahko nekoliko umiril in takrat je zaslišal notranji glas: "Janez, ne sekiraj se tako hudo. Nisi prvi, ki je počel te stvari s svojo pacientko in verjetno tudi zadnji ne. Pa še samski si, zato lepo pozabi..." Toda neizogibno se je potem oglasil še drugi notranji glas, ki ga je vrnil v realnost: "Janez, ti si vendar veterinar....!" 2 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 1. april, 2022 Prijavi Napisano 1. april, 2022 pred 32 minutami je Slivka napisal: Doktor Janez se je "dal dol" z eno od svojih pacientk. Po dejanju se je počutil krivega, pekla ga je vest, ni mogel spati... Ne glede na to, kako si je želel dejanje pozabiti in ga izbrisati iz spomina, mu občutek krivde ni dal miru. Toda od časa do časa se je le lahko nekoliko umiril in takrat je zaslišal notranji glas: "Janez, ne sekiraj se tako hudo. Nisi prvi, ki je počel te stvari s svojo pacientko in verjetno tudi zadnji ne. Pa še samski si, zato lepo pozabi..." Toda neizogibno se je potem oglasil še drugi notranji glas, ki ga je vrnil v realnost: "Janez, ti si vendar veterinar....!" Jp.. ko dobi izraz " Doggy style" čisto nov pomen... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 1. april, 2022 Prijavi Napisano 1. april, 2022 Saj so pred desetletjem prakticirali to v lj ti. ugledneži in ostali nekateri brez jajc tudi🤣 Pasjejebci pa to... 2 Citiraj
Slivka Napisano 1. april, 2022 Prijavi Napisano 1. april, 2022 Ne bom komentiral... VID-20220331-WA0000.mp4 3 Citiraj
Deeyan Napisano 1. april, 2022 Prijavi Napisano 1. april, 2022 pred 2 urama je Nejc1986 napisal: Jp.. ko dobi izraz " Doggy style" čisto nov pomen... 2 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 1. april, 2022 Prijavi Napisano 1. april, 2022 pred 5 urami je FuManchu napisal: Saj so pred desetletjem prakticirali to v lj ti. ugledneži in ostali nekateri brez jajc tudi🤣 Pasjejebci pa to... Jp.... Ko so imeli ljubljanski psi nagobcnik na riti. 2 Citiraj
Jest Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 Haha to je pa angleska verzija 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 Je fant hodil po gozdu in je našel žabo. Žaba mu reče: "Če me poljubiš, se bom spremenila v najlepšo princesko." Fant pobere žabo in jo nese domov. Doma jo da na mizo in žaba spet reče: "Če me poljubiš, se bom spremenila v najlepšo princesko." Fant ji odgovori: "Veš, jaz sem programer in nimam časa za punce, ampak govoreča žaba, to je pa TAK COOL!" 4 Citiraj
Bini Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Po tejle zimi bo pa kmalu pasal tale prestol.... 😀 2 3 Citiraj
Alex Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 pred 40 minutami je Bini napisal: Po tejle zimi bo pa kmalu pasal tale prestol.... 😀 Samo, če bo šlo s tem vremenom tako naprej, bo pomlad pri vas nekje proti koncu maja. 🤔 Citiraj
g.Wankel Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Soul of a Roadster, hahaha šaljivci eni 😀 3 Citiraj
LabiGT Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Mogoce so mislili na soul red barvo da imata isto 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Bini Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 pred 7 urami je Alex napisal: Samo, če bo šlo s tem vremenom tako naprej, bo pomlad pri vas nekje proti koncu maja. 🤔 Zimske gume sem zamenjal,zdaj pa sam pivo še odprem ....... 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. april, 2022 Prijavi Napisano 4. april, 2022 pred 6 urami je Bini napisal: Zimske gume sem zamenjal,zdaj pa sam pivo še odprem ....... Pivo? No, ja, okusi so različni. Meni v tem vremenu bolj paše kuhano vino, ampak če je tebi bolj všeč kuhano pivo - naj ti bo na zdravje! 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.