Slivka Napisano 2. september, 2022 Prijavi Napisano 2. september, 2022 - "Janezek, če bi imel 5 evrov in bi prosil očeta, da ti jih da še deset, koliko evrov bi imel?" - "Pet." - "Janezek, pa ti sploh ne poznaš številk!" - "Jaz številke že poznam, vi pa ne poznate mojega očeta..." Citiraj
MazdaBoy Napisano 3. september, 2022 Prijavi Napisano 3. september, 2022 Na plaži: "Ana, glej tam tvojega moža, govori z neko žensko." "Pustiva ga, me prav zanima, kako dolgo lahko trebuh noter vleče." 4 Citiraj
Slivka Napisano 5. september, 2022 Prijavi Napisano 5. september, 2022 - "Oči, a ti znaš pisat v temi?" - "Seveda, sinko!" - "Potem pa ugasni luč in se mi podpiši v beležko..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 - "No, sine, vadiva zdaj malo matematiko. Če bi jaz imel deset pomaranč in bi štiri dal tebi, koliko bi mi jih ostalo?" - "Ja, pojma nimam, oči. Veš, v šoli računamo samo z jabolki in hruškami..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 (urejeno) - "Kupil bom nov avto. Družinskega. Takega, enoprostorca." - "A, aha, lepo. A na kredit?" - "Ne, na nafto..." Popravljeno 8. september, 2022 od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 - "A ti še igraš nogomet?" - "Še, še. Ravno včeraj sem dal dva gola." - "Oo, dobro to. In kakšen je bil končni rezultat?" - "Em, ja, 1:1..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 - "Sosed, bi mi lahko posodili vašo harmoniko?" - "Ee, ja, ja, seveda. A boste imeli zabavo?" - "Ne, ne, ravno obratno. Po dolgem času spet eno mirno nedeljsko popoldne..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. september, 2022 Prijavi Napisano 9. september, 2022 Prvih pet dni po vikendu je vedno težkih... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 Varčno naravo Gorenjcev lahko ljudje spoznajo že, ko prečkajo prelaz Vršič. Medtem, ko je na južni cesti, ki vodi v Trento, 25 ovinkov, jih je na severni cesti, ki vodi v Kranjsko Goro, le 24... 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 “Kako greš ti na delo?” “S tramvajem.” “Ampak, saj v Kranju ni tramvaja?” “Tudi dela ne...” Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 Se zmenijo trije prijatelji, da bodo organizirali piknik. Primorec obljubi, da bo prinesel pršut. Dolenjec, da bo prinesel cviček. Gorenjec pa obljubi, da bo pripeljal prijatelje... Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 - "Zakaj Gorenjec vzdihuje pri seksu?" - "Ker se mu prazni mošnja..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 Gorenjci trdijo, da je seks slab posel. Vedno vlagajo več kot pa izvlečejo... 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 Gorenjec je vstopil v gostinski lokal in zagledal prikupno dekle, ki je samo sedelo za prazno mizo. Pristopil je k dekletu in vprašal: - »Kaj piješ, deklica?« - »Sok.« - »Mi daš požirek?« 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 Kaj je absolutna ničla? Kar si Štajerec zmisli, Dolenjec naredi, Gorenjec pa plača. 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 So mi razložili, da je treba malo šparat s temi vici o Gorenjcih... 4 Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 Blondinka vstopi v cvetličarno in pravi: - »Želim lepo rdečo vrtnico.« - »Dolgo?« - »Kaj, a tudi izposodim si jo lahko?« 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 - “Zelo sem nezadovoljen s svojo plačo in sploh ne vem kaj naj storim!” - “Si poskusil s prekinitvijo dela, s štrajkom?” - “Sem, cel mesec! Pa ni nihče opazil...” 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. september, 2022 Prijavi Napisano 14. september, 2022 Pri ženini sestri imajo avtomatika. Pa se je zgodilo, da sem peljal nečaka v šolo. Mali gleda, kako vozim, potem pa vpraša: - "Stric, kaj je ta ročica?" - "Menjalnik." - "Kaj pa delaš s tem?" - "Menjam prestave." - "Zakaj jih pa v garaži nisi, pa bi zdaj imel mir?" Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.