Jest Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 Profesionalci na delu ... 🤪 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 CNC obdelava šla mal narobe. Luknje so🤣 Citiraj
Bini Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 pred 2 urama je Jest napisal: Profesionalci na delu ... 🤪 Tu je bil pa Martin prisoten..... 1 Citiraj
Boss Napisano 14. november, 2022 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2022 V bistvu je namensko narejeno saj so uporabil 5-kraki dizajn feltne za na pesto, ki ima le štiri vijake. Zgleda čudno ampak funkcionalno je pa čist OK. Vprašanje, če ne bi 4-kraka feltna zgledala še bolj weird kot tole. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/koprcan-poklical-policijo-v-stanovanju-imam-moskega-ki-noce-oditi.html 3 Citiraj
MazdaBoy Napisano 15. november, 2022 Prijavi Napisano 15. november, 2022 pred 16 urami je FuManchu napisal: https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/koprcan-poklical-policijo-v-stanovanju-imam-moskega-ki-noce-oditi.html Svašta res 😆 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Če kdo rabi nova platišča, sem odprl obrt v dedkovi kovačiji. Delam v vseh velikostih in širinah po željah naročnika... 2 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Spored tekem na SP-ju v Katarju, če koga zanima 🙂 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Pred dvema policajema se ustavi avto tujih registrskih tablic, voznik odpre okno in vpraša: - "Parlezvous français?" Policista samo skomigneta z rameni. Voznik spet: - "Parlare Italiano?" Policista spet samo skomigneta z rameni. Voznik dalje: - "Sprechen sie Deutch?" Policista spet samo skomigneta z rameni. Voznik že obupano: - "Do you speak English?" Policista spet samo skomigneta z rameni. Voznik vidi, da si z njima ne bo mogel pomagati, zato se odpelje naprej. Pa se prvi policist obrne k drugemu: - "Veš, pa res ne bi bilo slabo, če bi se naučila kakšnega tujega jezika." - "Kaj pa vem. Poglej tega tujca. Toliko jezikov zna, pa mu ni nič pomagalo..." 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Na policijsko postajo priteče možakar: - "Zaprite me! Zaprite me! Ženo sem s steklenico po glavi!" - "Ste jo ubili?" - "Ne! Saj zato vas pa prosim, da me zaprite..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Mulc se zvečer vozi z neregistriranim mopedom brez luči in brez izpita. Ustavi ga policaj, mulc pa predrzno: - "Kurc te gleda!" In zbeži. Policist pa na motor in za njim. Kmalu ga ujame in vpraša: - "Koga si rekel, da kurc gleda?" - "Ja, zdaj mene..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 V Kranju iz Save potegnejo utopljeno blondinko, ki še vedno krčevito v roki drži listek. Razklenejo prste, vzamejo listek in preberejo: - "Pojdi v Savo po nove zimske gume." 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Kaj je policist? Zakon! In kaj je policistka? Luknja v zakonu... 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Najbolj žalostno je, da se jaz velikokrat počutim kot ta strokovnjak... 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Policist pri kontroli prometa: - "Vi ste pa tako pijani, da boste kar pihali!" - "Gospod policist, jaz bom raje kar bruhal..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Zakaj blondinka namoči knjigo v vodo, preden jo začne brati? Zato, da bolj tekoče bere... 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Zakaj imajo blondinke zategnjene elastike čez televizor? Da so oddaje bolj napete... 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Sovaščan, sicer vdovec, pred kratkim je praznoval "Abrahama", pride mimo skupaj z neko žensko in jo predstavi kot "novo življenjsko sopotnico". Malo se pogovarjam z njima in gospo povprašam, od kod je, ... ... ... In tudi koliko je stara. Pa reče ženska: - "Koliko bi mi jih pa pripisali?" Nisem mogel biti tiho in sem rekel: - "Mislim, da bi bilo bolje, če bi vam jih nekaj odpisal..." Sovaščan se je smejal, gospa in moja žena sta me pa grdo gledali... 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Ja, pa možakar je še en vic povedal pred tem: Zvoni telefon na policiji. Ženski glas pravi: - "Halo? Ja, k meni se je zatekel tisti seksualni manijak, ki ga že tri dni iščete." - "Gospa, mirno kri. Takoj pridemo." - "Ni treba takoj, če pridete jutri zjutraj, bo čisto v redu..." 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.