Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Profesionalci na delu ... 🤪

image.png

• Haha 1
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Profesionalci na delu ... 🤪

image.png

Tu je bil pa Martin prisoten.....:aaaaa:

Napisano

V bistvu je namensko narejeno saj so uporabil 5-kraki dizajn feltne za na pesto, ki ima le štiri vijake. Zgleda čudno ampak funkcionalno je pa čist OK. Vprašanje, če ne bi 4-kraka feltna zgledala še bolj weird kot tole.

33112_1.png

Napisano

Pred dvema policajema se ustavi avto tujih registrskih tablic, voznik odpre okno in vpraša:

- "Parlezvous français?"

Policista samo skomigneta z rameni.

Voznik spet:

- "Parlare Italiano?"

Policista spet samo skomigneta z rameni.

Voznik dalje:

- "Sprechen sie Deutch?"

Policista spet samo skomigneta z rameni.

Voznik že obupano:

- "Do you speak English?"

Policista spet samo skomigneta z rameni. Voznik vidi, da si z njima ne bo mogel pomagati, zato se odpelje naprej. Pa se prvi policist obrne k drugemu:

- "Veš, pa res ne bi bilo slabo, če bi se naučila kakšnega tujega jezika."

- "Kaj pa vem. Poglej tega tujca. Toliko jezikov zna, pa mu ni nič pomagalo..."

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano

Na policijsko postajo priteče možakar:

- "Zaprite me! Zaprite me! Ženo sem s steklenico po glavi!"

- "Ste jo ubili?"

- "Ne! Saj zato vas pa prosim, da me zaprite..."

Napisano

Mulc se zvečer vozi z neregistriranim mopedom brez luči in brez izpita. Ustavi ga policaj, mulc pa predrzno:

- "Kurc te gleda!"

In zbeži. Policist pa na motor in za njim. Kmalu ga ujame in vpraša:

- "Koga si rekel, da kurc gleda?"

- "Ja, zdaj mene..."

Napisano

V Kranju iz Save potegnejo utopljeno blondinko, ki še vedno krčevito v roki drži listek. Razklenejo prste, vzamejo listek in preberejo:

- "Pojdi v Savo po nove zimske gume."

Napisano

Sovaščan, sicer vdovec, pred kratkim je praznoval "Abrahama", pride mimo skupaj z neko žensko in jo predstavi kot "novo življenjsko sopotnico". Malo se pogovarjam z njima in gospo povprašam, od kod je, ... ... ... In tudi koliko je stara. Pa reče ženska:

- "Koliko bi mi jih pa pripisali?"

Nisem mogel biti tiho in sem rekel:

- "Mislim, da bi bilo bolje, če bi vam jih nekaj odpisal..."

Sovaščan se je smejal, gospa in moja žena sta me pa grdo gledali...

Napisano

Ja, pa možakar je še en vic povedal pred tem:

Zvoni telefon na policiji. Ženski glas pravi:

- "Halo? Ja, k meni se je zatekel tisti seksualni manijak, ki ga že tri dni iščete."

- "Gospa, mirno kri. Takoj pridemo."

- "Ni treba takoj, če pridete jutri zjutraj, bo čisto v redu..."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem že mislil,da je dihur na sllki😂🤣😉
    • Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.