Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

- " 'ber dan! Eno mrzlo Laško prosim!"
- "Ja, oprostite, Laškega pa nimam! A je v redu, če vam dam enga Uniona?"
- "A je v redu, če vam plačam z denarjem od Monopolya?"

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Pride Joža v eno starinarnico, se malo razgleduje in zagleda majhen bakren kip podgane. Navdušen nad kipcem vpraša prodajalca za ceno. Ta mu da odgovor:

- "200€ za kipec in 5000€ za legendo o kipcu."

- "Briga me legenda, samo kipec bom vzel."

Ko je šel ven iz starinarnice, je opazil dve podgani, ki sta ga zasledovali. Kmalu so iz vseh lukenj kanalizacije začele švigat podgane in ga zasledovati. Nervozno se je začel ozirati in kmalu opazi, da ga zasleduje vsaj milijon podgan. Ves paničen začne bežati in pride do obale. Naredi edino, kar mu pride na misel: vrže kipec v vodo. Na njegovo veliko presenečenje so vse podgane do zadnje skočile v vodo in se utopile. Pretresen in preznojen se vrne v starinarnico. Stari prodajalec ga pričaka:

- "Aha, vidim, da ste prišli po legendo."

- "Ma, briga me legenda. Ampak, a imate mogoče kakšen kipec poslanca, lahko tudi ministra, ali pa predsednika vlade, mogoče predsednico države,...?"

Napisano

Grem v fitnes malo potelovadit in opazim lepo žensko v najlepših letih. Ravno pride mimo trener, pa ga diskretno povprašam na kateri napravi naj telovadim, da naredim vtis nanjo? Trener me premeri od nog do glave in reče:

- "Poskusite z bankomatom v preddverju..."

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

V živalskem vrtu:

- "Oprostite, zakaj je pa tisti skrbnik tako slabe volje?"

- "Ah, slon je poginil."

- "Aaa, aha, a ga je imel tako rad?"

- "Ne, le šef mu je ukazal, naj skoplje grob..."

Napisano

Pozno zvečer se sliši na ulici ropot in kraval. Žena odpre okno in zakriči:

- "Če takoj ne bo miru, bom poklicala moža!"

Nekdo z ulice zagodrnja nazaj:

- "Saj ravno njega spravljamo gor..."

Napisano

Sinko si ogleduje mamin krznen plašč in komentira:

- "Kako je morala uboga žival trpeti, da si lahko ti dobila ta plašč."

Mama strogo odvrne:

- "Prepovedujem ti, da tako govoriš o svojem očetu!"

Napisano

- "Ja, ampak, gospa, jaz vas ne morem zdraviti, jaz sem veterinar!"

- "Jah, glejte, prišla sem zaradi kurjih očes, glava me svinjsko boli pa tudi sicer se počutim prav pasje..."

Napisano

Na sodišču:

- "Obtoženi, imate pred izrekom sodbe še kaj za povedati?"

- "Ja, gospod sodnik. Veste, sem skromen človek in sem zadovoljen z malim..."

Napisano

Dva Gorenjca se pogovarjata:

- "A veš, da je zdravnik priporočil moji ženi štirinajst dni oddiha na zraku, nasičenem s soljo."

- "In, si jo poslal na morje?"

- "A si nor? Neee, na ventilator sem privezal slanika..."

Napisano

Ata in sin hodita po Čopovi. Pa sine pozdravi tipa, ki gre mimo.
Oče vpraša:

- "Kdo pa je bil to?"

Sin odgovori:

- "To je eden od tistih okoljevarstvenikov. Mamo zmeraj sprašuje, ali je zrak čist..."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem že mislil,da je dihur na sllki😂🤣😉
    • Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.