Slivka Napisano 21. april, 2023 Prijavi Napisano 21. april, 2023 V Ajdovščini piha burja. Moški se pelje po Ajdovščini s kolesom in ima odprto zadrgo pri hlačah. Ko ga vidi neka ženska, mu to pove. - "Ja, pravi, sem jo odprl nalašč." - "Zakaj pa?" - "Pred nekaj dnevi sem se peljal z avtomobilom po Ajdovščini in je pihala burja, imel sem odprto šipo in potem sem imel še tri dni trd vrat..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 21. april, 2023 Prijavi Napisano 21. april, 2023 OBVESTILO VSEM GOSPODINJAM! Na trg so prišle nove ponve za kuhanje z elektronskimi senzorji, ki kontrolirajo proces kuhanja. Takoj, ko senzorji zaznajo, da se vam nekaj na štedilniku žge, vam avtomatsko izklopijo internet... 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. april, 2023 Prijavi Napisano 21. april, 2023 (urejeno) Super tole, ker teli WIFI štedilniki so kar zajebani za upravljat. Popravljeno 21. april, 2023 od Tilen5 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2023 Prijavi Napisano 23. april, 2023 Danes je nedelja! Pošljite to sporočilo sedmim ljudem in v sedmih dneh boste doživeli še eno nedeljo. 100% deluje. In ne norčujte se iz tega! Moj prijatelj je ignoriral to sporočilo in že čez nekaj ur doživel ponedeljek... 4 1 Citiraj
skritikrt Napisano 23. april, 2023 Prijavi Napisano 23. april, 2023 Tip kupi "pametno uro"...in jo čez vikend lepo nosi...,v ponedeljek pa takoj na servis,in pravi:..."ura narobe kaže...nisem šel nikamor od doma...sem bil praktično skoz samo v sobi,in mi je naštela več kot 30.000 korakov😳..." In serviser odgovori:...ura je čisto OK,samo jo morate nositi na levi roki..." Vic ni za tiste z "dolgo lajtungo"😄 6 Citiraj
Nejc1986 Napisano 23. april, 2023 Prijavi Napisano 23. april, 2023 Pred eno uro je skritikrt napisal: Tip kupi "pametno uro"...in jo čez vikend lepo nosi...,v ponedeljek pa takoj na servis,in pravi:..."ura narobe kaže...nisem šel nikamor od doma...sem bil praktično skoz samo v sobi,in mi je naštela več kot 30.000 korakov😳..." In serviser odgovori:...ura je čisto OK,samo jo morate nositi na levi roki..." Vic ni za tiste z "dolgo lajtungo"😄 Jo je Desanka Šakić nosila. 1 1 Citiraj
Boss Napisano 30. april, 2023 Avtor Prijavi Napisano 30. april, 2023 Brez skrbi, da opozorilo ni za brezveze. 😜 2 1 Citiraj
Bini Napisano 1. maj, 2023 Prijavi Napisano 1. maj, 2023 pred 12 urami je Boss napisal: Brez skrbi, da opozorilo ni za brezveze. 😜 Res ni... 😊😉 Citiraj
Slivka Napisano 3. maj, 2023 Prijavi Napisano 3. maj, 2023 Sinoči poberem enega štoparja. Pa me med vožnjo vpraša: - "Kako to, da ste mi ustavili na tej odročni, osamljeni cesti. Kaj pa, če bi bil serijski morilec?" Sem mu lepo pojasnil z vprašanjem: - "A veš, kako majhna je možnost, da v istem avtu sedita dva serijska morilca?" Potem je bil tiho do prve vasi, tam pa je rekel, da je prispel na cilj in če lahko ustavim, da izstopi. 2 4 Citiraj
Slivka Napisano 3. maj, 2023 Prijavi Napisano 3. maj, 2023 Mi je žena rekla, naj več časa posvetim njeni družini. Tudi prav. Pa sem 'kresnil' še njeno sestro... 1 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. maj, 2023 Prijavi Napisano 3. maj, 2023 Kakšna je razlika med Bosancem in Štajercem? Štajerc slovensko govori malce boljše... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. maj, 2023 Prijavi Napisano 3. maj, 2023 - "Čemu bi se lažje odpovedal: ženskam ali vinu?" - "Odvisno od letnika..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. maj, 2023 Prijavi Napisano 3. maj, 2023 Moji možgani so kot Bermudski trikotnik. Informacije kar nekam izginejo in jih nikoli več ne najdem... 2 Citiraj
Bini Napisano 3. maj, 2023 Prijavi Napisano 3. maj, 2023 pred 37 minutami je Slivka napisal: Mi je žena rekla, naj več časa posvetim njeni družini. Tudi prav. Pa sem 'kresnil' še njeno sestro... Pa ne, a si jo res.... 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. maj, 2023 Prijavi Napisano 3. maj, 2023 Me je povabila soseda k sebi na kavo. Čez čas mi pove, da na sebi nima hlačk. - "Aha, razumem." Vstanem, potegnem denarnico iz žepa,... "Glej, posodim ti 20€, pa si kupi, kakršne želiš. Boš že vrnila." Ne vem zakaj me je tako čudno gledala, bolj prijazen kot tako že nisem mogel biti... 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 4. maj, 2023 Prijavi Napisano 4. maj, 2023 Se srečata dva znanca, pa pravi eden drugemu: - "Ej, a si res stopu u SAB?" Ta se zaskrbljeno ozre na čevelj, dvigne podplat, potem pa vpraša: - "Kam?" Citiraj
Slivka Napisano 4. maj, 2023 Prijavi Napisano 4. maj, 2023 Leži dedek na smrtni postelji, vsa družina je zbrana okoli njega, dedek jamra: - "Ojoj, otroci, umrl bom, oooo ubogi jaz,..." Vnuk ga hoče potolažiti: - "Ne skrbi toliko, dedek, kmalu se boš videl z babico." Dedek pa njemu: - "Ne še ti poslabševat situacije..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. maj, 2023 Prijavi Napisano 4. maj, 2023 Najbolj iskani poklic je "vlomilec". V vseh časopisih pišejo, da vlomilca še iščejo... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.