Slivka Napisano 19. maj, 2023 Prijavi Napisano 19. maj, 2023 Sem se odločil, da se bom v vsaki situaciji obnašal kot pes: če tega ne morem pojesti ali se s tem ne morem igrati, potem se poščijem na to in grem dalje... 1 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. maj, 2023 Prijavi Napisano 19. maj, 2023 Ne dovoli, da ti kdo zaserje dan! Tvoj dan je tvoj dan in edino sam si ga lahko po svoje zaserješ... 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. maj, 2023 Prijavi Napisano 19. maj, 2023 Ni pisalo na embalaži, da bodo po pranju platišča v barvi šampona. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 19. maj, 2023 Prijavi Napisano 19. maj, 2023 Če nečesa ne znate prebrati, je to nedvomno napisal zdravnik. Če napisanega ne morete razumeti, je to nedvomno napisal odvetnik... 2 3 Citiraj
Slivka Napisano 19. maj, 2023 Prijavi Napisano 19. maj, 2023 Ženska pokliče odvetnika in mu potoži, da bi se rada ločila. - "Kaj pa je osnova za to vaše početje?" - "Seveda imam osnovno šolo." - "Ne, ne, mislim, kaj je povod za to?" - "Seveda je vse splavalo po vod', zato pa hočem ločitev!" - "Ne, ne, poslušajte, a vas mož tepe?" - "Ime mu je Lojze, ne Pepe." - "Poslušajte me! Zakaj se hočete ločiti, zaboga?" - "Ker se z njim sploh ne da normalno pogovarjat'..." 1 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj, 2023 Prijavi Napisano 22. maj, 2023 Učiteljica vpraša malega Abdula: - "Koliko je 5x2?" - "10." - "Bravo! In koliko je 6x2?" - "9." - "Ne Abdul, poskusi ponovno." - "8." - "Abdul?!" - "7." - "Otroci, bežite!!!" 4 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj, 2023 Prijavi Napisano 22. maj, 2023 - "O punca, s čem se ukvarjaš?" - "Fotomodel sem." - "A res??? Kje pa?" - "Na instagramu. S čem pa se ti ukvarjaš?" - "Vojak, snajperist." - "Res? Kje?" - "V Call of duty 4..." 5 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj, 2023 Prijavi Napisano 22. maj, 2023 Sta se poročila. Pa je bila prva noč - nič! Pa je bila druga noč - nič !! Potem je tamlada rekla: - "Če se me ne boš nocoj lotil, grem dol na ulico in privlečem gor taprvega fanta, ki bo prišel mimo!" - "Če je pa tako ... kaj ko bi še meni enega zraven privlekla?" 5 Citiraj
Jest Napisano 23. maj, 2023 Prijavi Napisano 23. maj, 2023 1 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 23. maj, 2023 Prijavi Napisano 23. maj, 2023 Sveže oženjen moški je dal v spomin svojega mobitela številko svoje žene pod ime: Moje življenje. Po enem letu zakona je dal številko v spomin pod ime: Ema. Po petih letih zakona je spremenil ime v: Žena. Po desetih letih: Ta stara. Po petnajstih letih: Okupator. Po dvajsetih letih: Napačna številka!!! 3 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj, 2023 Prijavi Napisano 23. maj, 2023 Zvoni telefon zjutraj: - "Če hočeš še kdaj videt ženo, prinesi 100.000€ !" - "Ampak, ne morem zbrati toliko denarja..." Zvoni telefon zvečer: - "Pridi po ženo!" - "Ampak nisem še zbral denar..." - "Ti ga bomo mi dali! Samo ponjo pridi!!!" 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj, 2023 Prijavi Napisano 23. maj, 2023 - "Draga, prihaja vodovodar. Daj tangice dol." - "Kaj nimamo nič denarja?" - "Ma z radiatorja..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj, 2023 Prijavi Napisano 23. maj, 2023 Dedek in babica na kosilu. In da se pohvali, reče 6 letna hči, da bo ona molila pred jedjo. In pove, da bo molila tako, kot njena mami. In začne: - "O Bog, o Bog, o moj Bog... Ne nehaj, še, o moj Bog, Jezus Kristus, jaa, jaaa, jaaaa, o moj Bog,..." Je bilo potem med kosilom kar tiho, nihče ni kaj dosti govoril... 3 Citiraj
godlike Napisano 23. maj, 2023 Prijavi Napisano 23. maj, 2023 Tudi jaz bi rekel, da je MK3. 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 23. maj, 2023 Prijavi Napisano 23. maj, 2023 Mislim da je že bila debata o tem . Focus definitivno 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. maj, 2023 Prijavi Napisano 24. maj, 2023 Štiri prijateljice - dame - so se srečale na 30. obletnici mature. Ena je pripravljala hrano, a preostale tri pa so se začele pogovarjati o uspešnosti svojih sinov. Prva se je pohvalila, da je njen sin doštudiral ekonomijo, postal bankir in je tako bogat, da je svojemu najboljšemu prijatelju poklonil za rojstni dan Ferrari. Druga je povedala, da je njen sin postal pilot, odprl svoje letalsko podjetje, postal tako bogat, da je lahko svojemu najboljšemu prijatelju poklonil letalo. Tretja je navdušena pripomnila, da je njen sin postal inženir, ustanovil svoje razvojno podjetje in svojemu najboljšemu prijatelju zgradil dvorec. Četrta se je vrnila s polnim krožnikom hrane in želela vedeti, o čem se pogovarjajo. Povedale so ji, da so se pogovarjale o tem, kako uspešni so postali njihovi sinovi. Vprašale so jo, kako pa je z njenim sinom. Rekla je, da je njen sin gej in da dela v gej baru. Začudene so jo vprašale, če je zelo razočarana nad svojim sinom, ker ni postal uspešen. - "O, neeee!!! Zelo dobro mu gre. Prejšnji teden je imel rojstni dan in je od svojih fantov dobil Ferrari, letalo in dvorec..." 6 Citiraj
Slivka Napisano 24. maj, 2023 Prijavi Napisano 24. maj, 2023 - "Mami, kaj si si ti bolj želela, sina ali hčerko?" - "Eh, sine, jaz sem si hotela samo teniske zavezat..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 24. maj, 2023 Prijavi Napisano 24. maj, 2023 Koliko odvetnikov je potrebno, da zamenjajo žarnico? Kolikor si jih lahko privoščite... 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. maj, 2023 Prijavi Napisano 24. maj, 2023 Koliko odvetnikov je potrebno, da zamenjajo žarnico? Ni ga odvetnika, ki bi zamenjal žarnico... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.