Z M A J Napisano 31. maj, 2023 Prijavi Napisano 31. maj, 2023 Legendarna: Odčepi, ... začepi! 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 31. maj, 2023 Prijavi Napisano 31. maj, 2023 pred 2 urama je Bini napisal: @Slivka po mojem vedenju imaš ti tam na koncu hriba zelo bogi signal📶.... 😊😂😉 Zato imamo pa optiko. 1 2 Citiraj
Boss Napisano 31. maj, 2023 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2023 Sam mal prepozno si jo dobil... Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 Fant svoji punci: - "Če te dobim z drugim, te ubijem! Jasno?" - "Jasno." - "Kaj ti je jasno?" - "Da me ne smeš dobit..." 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 Me kliče žena: - "Makaroni so kuhani, kaj dam na njih?" - "Pokrovko. Za malico grem v gostilno na ocvrte kalamare..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 - "Po tem, ko je moja žena umrla, celih 10 let nisem mogel niti pogledati nobene druge ženske. Toda zdaj, ko sem končno prišel iz zapora, ugotavljam, da se je splačalo..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 Je rekla žena, da bi podarila obleke tistim, ki stradajo. Sem ji odgovoril da kdor paše v njeno obleko, gotovo ne strada. Kaj je bilo naprej, raje ne bom pisal... 5 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 - "Povej mi dober razlog, zakaj si prišel domov ob treh zjutraj?" - "Kelnerca je hotla it spat..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 Nisem jaz pod neko srečno zvezdo rojen... Mi naroči šef, da mu pripravim avto za na pot. Pa peljem na MOL v pralnico in natankat. Čakam na blagajni in pred menoj še dva. Prvi reče: - "Številko 2, prosim. Pa en burek bi tudi." Uslužbenka na MOLu ga vpraša: - "A za tukaj ali za s seboj?" Pride drugi na vrsto: - "Številko 4, pa eno kavo." Uslužbenka na MOLu ga vpraša: - "A za tukaj ali za s seboj?" Pridem jaz na vrsto: - "Številko 3, pa škatlo kondomov." Eto ti ga na, mene ni pa nič več vprašala... 4 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 Sem šel mimo fitnesa in vidim napis: "Ti zmoreš več!" Takoj sem se obrnil, šel nazaj v gostilno in "stisnil" še dva špricerja... 1 5 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 (urejeno) Lastovka ima 4 grame možganov, celo poletje leta naokoli in ko pride zima, odleti v tople kraje. Jaz, budalo, se pa celo poletje je##m z drvmi za ogrevanje... Popravljeno 2. junij, 2023 od Slivka 3 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 V avtošoli: - "Na eni strani ceste je brhka mladenka, na drugi strani stara baba. Kaj boš nagazil?" - "Babo, jasno..." - "Bremzo, bumbar!" 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 - "Pozdravljeni, jaz sem vaša nova soseda." - "Od zgoraj ali od spodaj?" - "Počasi. Najprej kava..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 Sm kmet an s hribu doma, pa se na birokracijo ne zastopm lih tanartabl. Kej mi lohko kdo pomaga? Alora, hčerka se je odločila, da bo vegetarijanka. A jo lahko prijavim v register pašnih živali? 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 Na vratih pozvoni fant: - "Prišel sem Vas prosit za roko Vaše hčere." - "Kdo ti je pa rekel, da bom dovolil?" - "Ginekolog." 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 Prodam Mazdo 5, garažirana, lepo ohranjena, prevoženih osem mačk, trije pešci, dva zajca, en pes in 355.000 km... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. junij, 2023 Prijavi Napisano 2. junij, 2023 Katero krvno skupino ima Chuck Norris? AK-47... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 3. junij, 2023 Prijavi Napisano 3. junij, 2023 Bolj žalostno, kot smešno.... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. junij, 2023 Prijavi Napisano 4. junij, 2023 Odvetnik, zdravnik, psihiater in matematik so razpravljali, ali je bolje imeti ljubico ali ženo. Odvetnik: "Bolje je imeti ljubico. Če imaš ženo in se hočeš ločiti, imaš vse mogoče pravne težave." Zdravnik: "Bolje je imeti ženo. Če imaš ljubico imaš lahko resne probleme z zdravjem." Psiholog: "Najbolje je, če nimaš niti ene niti druge in nikoli ne zapadeš v stresno situacijo." Matematik: "Kje pa, najbolje je imeti obe. Žena misli, da si z ljubico, ljubica misli, da si z ženo, ti pa lahko medtem rešuješ matematične probleme..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. junij, 2023 Prijavi Napisano 4. junij, 2023 Hčerka izve, da je njen fant pravkar opravil pravosodni izpit in doma naznani, da se bosta poročila. Ženi je kar sapo zaprlo in potem le počasi namigne: - "Se ti ne zdi, da ne bi bilo bolje, če bi počakala še na kako leto ali dve prakse?" Pa hčerka zardi in reče: "O, mami, saj sva prakticirala že ves ta čas..." Citiraj
Slivka Napisano 4. junij, 2023 Prijavi Napisano 4. junij, 2023 Na plaži reče dekle neznanemu sosedu: - "Oprostite, gospod. Na mojem MP3- playerju sedite!" - "Joj, jaz pa sem že mislil, da mi v želodcu tako kruli..." Citiraj
Slivka Napisano 4. junij, 2023 Prijavi Napisano 4. junij, 2023 Na obisku je daljni žlahtnik iz Nemčije. Malo se pogovarjamo, malo pijemo, malo jemo, pa se spet malo pogovarjamo, pa malo pijemo, pa malo pijemo, pa malo pijemo in enkrat on komentira: - "Das Leben ist zu kurz." * Moj sosed ne obvlada ravno najboljše nemško, ampak po nekaj kozarcih jo pa razume. In mu odgovori: - "Prav imaš - res je za en kur'c ... " *= življenje je prekratko Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.