Slivka Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Napisano 5. junij, 2023 Sem ugotovil, da je boljše biti dober v postelji kot pa v življenju. Dober v postelji je#e. Dober v življenju pa naje#e... 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Napisano 5. junij, 2023 Če želiš spremeniti svet, naredi to, dokler si samski! Ko si poročen, ne moreš spremeniti niti TV-kanala... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij, 2023 Prijavi Napisano 5. junij, 2023 Pride sodelavec mimo, na glavi spodobna buška, tudi sicer vidno zdelan. Pa ga vprašam: - "Hej, prijatelj, kaj je narobe?" - "Ehhh... Včeraj sem se skregal z ženo. Čist' je zmešana! Ženska se prepira za vsako figo. Brez kakršnegakoli razloga..." - "Zakaj? Kaj se je pa zgodilo?" - "Oba sva bila zelo zagreta za sex. Najprej je slekla kavbojke in nato še bluzo. Ko je slekla spodnjo majico, sem jo pa vprašal 'Zakaj nosiš sestrin modrček?' " 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Kako se reče otrokom, ki so posledica "poletne avanture"? Morski sadeži... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Policaj ustavi voznika: - "Kje ste pa bili?" - "Na poroki." - "A ste kaj pili?" - "Ne." - "Če niste nič pili, zakaj ste pa potem sploh šli na poroko?" 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Policist ustavi voznika: - "Dokumente, prosim?" - "Pa vi sploh veste, kdo je moj oče?" - "To vi svojo mater vprašajte. Meni pa dajte dokumente." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 - "Danes te ni v službo, pa kličem, kaj je s teboj?" - "Moj mož je sinoči preminil." - "O, groza. Sožalje. Je imel poslednjo željo?" - "Ja, jo je. Preden je umrl, je rekel: 'žena, daj to puško stran'..." Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 - Zakaj ženske v torbici ne nosijo kondomov? - Preden bi ga našle, bi bil otrok star že tri leta... 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Me kliče ena administratorka, če pridem v njeno pisarno na kavo. Se odpravim torej gor v drugo nadstropje na kavo. Pridem v njeno pisarno, ona gola na fotelju, kave pa nikjer. Sem se samo obrnil in šel nazaj dol. Mene nihče ne bo zaje##val! 3 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Me pa jezi, da imajo ženske dvojna merila. Če jih biča bogataš, je to '50 odtenkov sive'. Če jim pa en Jože da po pi##i, je pa to 'nasilje v družini'. 3 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 - "Ljubi, si ti že kdaj popravljal pralni stroj?" - "Ne, še nikoli." - "Pa začni, ker mož ravno parkira pred hišo..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 - "Pil si!" - "Nisem." - "Reci otorinolaringolog!" - "Pil sem..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Nikoli več ne bom daroval kri. Sama vprašanja: od kod mi, čigava je, zakaj sem jo prinesel v vedru,... Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Pri vsej najsodobnejši tehnologiji je zame najboljši konstruktor tisti, ki je skonstruiral WC školjko! Nobeni riti ni vzel mere, pa vsaka gor paše... Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 V vrtcu se otrok pohvali: - "Moj oči pa vsak mesec zasluži 10.000€." Vzgojiteljica presenečeno: - "Uuu, za ta denar moram jaz hodit v službo celo leto." - "Ja, ampak moj oči mora delati, vi se pa z nami samo igrate..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Včeraj je šla sodelavka v trgovino 'Vse za poroke'. Danes je prišla v službo precej razočarana. Ženinov niso imeli... Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Najboljše stvari se začnejo na P: - petek - pohano - pivo - plača Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Tast je obiral češnje in padel. Tašča ga odpelje na Urgenco. Zdravnik ga pregleduje in vpraša: - "Ko ste padli z drevesa - ste padli v nezavest?" - "Ne, v koprive..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Znebil sem se tistega nadležnega zvoka v avtu. Ustavil sem in jo nagnal ven... 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Tu v vasi vrh hriba je en mladec pred kratkim naredil vozniški izpit. Danes ga srečam in vprašam, kako mu gre vožnja. Pa odgovori: - "Po šahovsko." Meni nič jasno, pa mi razloži: - "Zbijem konja, zbijem kmeta,..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Greva z ženo v gledališče in med premorom pijeva šampanjec. Mimo pride luštna mladenka v oprijeti obleki in me pozdravi. Ker je situacija malo nerodna, pogledam ženo in ji rečem: - "Saj razumeš, draga, da v tem poklicu človek spozna veliko ljudi." - "Čigavem poklicu: tvojem ali njenem?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Pred zaposlitvijo novega delavca direktor pokliče prejšnjega delodajalca: - "Koliko časa je delal pri vas?" - "Okoli tri tedne." - "Kako? Rekel je, da je bil dolgo v vašem podjetju..." - "To je pa res. Pri nas je bil 10 let." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 Pride hčerka (5 let) k meni: - "Tata, a so res na Hrvaškem ljudožerci?" - "Ah, daj no, seveda ne! Od kod ti pa kaj takega pride na misel?" - "Vzgojiteljice so se danes v vrtcu pogovarjale, da Hrvatje živijo od turistov..." 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. junij, 2023 Prijavi Napisano 6. junij, 2023 O jaa za ta levega lahko potrdim, da drži 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.