Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Pride sodelavec mimo, na glavi spodobna buška, tudi sicer vidno zdelan. Pa ga vprašam:

- "Hej, prijatelj, kaj je narobe?"
- "Ehhh... Včeraj sem se skregal z ženo. Čist' je zmešana! Ženska se prepira za vsako figo. Brez kakršnegakoli razloga..."
- "Zakaj? Kaj se je pa zgodilo?"
- "Oba sva bila zelo zagreta za sex. Najprej je slekla kavbojke in nato še bluzo. Ko je slekla spodnjo majico, sem jo pa vprašal 'Zakaj nosiš sestrin modrček?' "

• Haha 3
  • Začuden 1
Napisano

Policaj ustavi voznika:

- "Kje ste pa bili?"

- "Na poroki."

- "A ste kaj pili?"

- "Ne."

- "Če niste nič pili, zakaj ste pa potem sploh šli na poroko?"

Napisano

Policist ustavi voznika:

- "Dokumente, prosim?"

- "Pa vi sploh veste, kdo je moj oče?"

- "To vi svojo mater vprašajte. Meni pa dajte dokumente."

Napisano

- "Danes te ni v službo, pa kličem, kaj je s teboj?"

- "Moj mož je sinoči preminil."

- "O, groza. Sožalje. Je imel poslednjo željo?"

- "Ja, jo je. Preden je umrl, je rekel: 'žena, daj to puško stran'..."

Napisano

Me kliče ena administratorka, če pridem v njeno pisarno na kavo. 

Se odpravim torej gor v drugo nadstropje na kavo. Pridem v njeno pisarno, ona gola na fotelju, kave pa nikjer. Sem se samo obrnil in šel nazaj dol.

Mene nihče ne bo zaje##val!

Napisano

Me pa jezi, da imajo ženske dvojna merila.

Če jih biča bogataš, je to '50 odtenkov sive'.

Če jim pa en Jože da po pi##i, je pa to 'nasilje v družini'.

Napisano

Pri vsej najsodobnejši tehnologiji je zame najboljši konstruktor tisti, ki je skonstruiral WC školjko! Nobeni riti ni vzel mere, pa vsaka gor paše...

Napisano

V vrtcu se otrok pohvali:

- "Moj oči pa vsak mesec zasluži 10.000€."

Vzgojiteljica presenečeno:

- "Uuu, za ta denar moram jaz hodit v službo celo leto."

- "Ja, ampak moj oči mora delati, vi se pa z nami samo igrate..."

Napisano

Tast je obiral češnje in padel. Tašča ga odpelje na Urgenco. Zdravnik ga pregleduje in vpraša:

- "Ko ste padli z drevesa - ste padli v nezavest?"

- "Ne, v koprive..."

Napisano

Tu v vasi vrh hriba je en mladec pred kratkim naredil vozniški izpit. Danes ga srečam in vprašam, kako mu gre vožnja. Pa odgovori:

- "Po šahovsko."

Meni nič jasno, pa mi razloži:

- "Zbijem konja, zbijem kmeta,..."

Napisano

Greva z ženo v gledališče in med premorom pijeva šampanjec. Mimo pride luštna mladenka v oprijeti obleki in me pozdravi. Ker je situacija malo nerodna, pogledam ženo in ji rečem:

- "Saj razumeš, draga, da v tem poklicu človek spozna veliko ljudi."

- "Čigavem poklicu: tvojem ali njenem?"

Napisano

Pred zaposlitvijo novega delavca direktor pokliče prejšnjega delodajalca: 

- "Koliko časa je delal pri vas?"

- "Okoli tri tedne."

- "Kako? Rekel je, da je bil dolgo v vašem podjetju..."

- "To je pa res. Pri nas je bil 10 let."

Napisano

Pride hčerka (5 let) k meni:

- "Tata, a so res na Hrvaškem ljudožerci?"

- "Ah, daj no, seveda ne! Od kod ti pa kaj takega pride na misel?"

- "Vzgojiteljice so se danes v vrtcu pogovarjale, da Hrvatje živijo od turistov..."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
    • Prav kupu. Nimaš bolšga😁
    • Dosegel pomemben mejnik null
    • Nisem pa še probal tiste penaste spužve, ki se zatlači pod gumo. Če svinjsko preluknjaš gumo, da mleko ne zatesni, se lahko pripelješ na cilj. Baje da je zadevica lahka.
    • To si jih prov kupu, ali ti jih je kdo podaril?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.