Živjo,
pred kratkim sem kupila 10 let staro (2014) Mazdo 2, 53 tisoč km, bencin. Ker sem jo iz Kopra pripeljala v Ljubljano, zdaj iščem novega mehanika.
Mi lahko, prosim, priporočate koga res zanesljivega iz LJ ali okolice (proti Gorenjski)? Na pooblaščeni servis raje ne bi šla.
Osnovno vzdrževanje in lažja popravila bom sicer delala sama, tako da iščem nekoga za kompleksnejše zadeve, ko in če bo potrebno.
Najlepša hvala!
Nauk zgodbe, sam se počasi vračam nazaj na rabljene avte, kljub potrebi lastne firme, kljub temu da se davki lahko oprostijo pa se kilometrina povrne.
Vse skupaj je precenjeno krivi smo pa mi ker kupujemo tako kot telefoni in podobno.
Pa se pohvala:
AygoX pa je odlicen mali avto res, vsestranski, agilen, udoben, (ni bil) predrag za razmere na trgu in kar nudi (avtomatik, radarski....), ga ni elektrike al hibrida ki bi ga zamenjal
340€ za menjavo 3L olja je pa pač pretiravanje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.