Slivka Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 Airbus 380 je na poti čez Atlantik. Leti konstantno s hitrostjo 800 km/h na višini 30.000 čevljev, ko se nenadoma pojavi Eurofighter z letalom Tempo Mach 2. Pilot bojnega letala upočasni, leti ob airbusu in po radiu pozdravi pilota potniškega letala: - "Airbus, dolgočasen let, kajne? Zdaj pa poglej tukaj!" Svoje letalo obrne na hrbet, pospeši, prebije zvočni zid, se hitro dvigne v vrtoglavo višino in se nato v dih jemajočem prostem padu spusti skoraj do morske gladine. Zavije nazaj poleg airbusa in vpraša: - "No, kako je bilo?" Pilot Airbusa odgovori: - "Zelo impresivno, ampak glejte to!" Pilot letala opazuje Airbus, vendar se nič ne zgodi. Še naprej leti naravnost, z enako hitrostjo. Po 15 minutah pilot airbusa po radiu reče: - "No, kako je bilo to? Pilot letala zmeden vpraša: - "Kaj si naredil?" Pilot Airbusa se nasmeje in pravi: - "Vstal sem, pretegnil noge, odšel do zadnjega dela letala, da bi uporabil stranišče, nato pa si privoščil skodelico kave in čokoladno pecivo." Morala zgodbe je: Ko si mlad, se zdi, da sta hitrost in adrenalin odlična. Toda ko postaneš starejši in modrejši, se naučiš, da sta udobje in mir pomembnejša. 2 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 Gledam tole vozilo: Mercedes-Benz CLS Shooting Brake CLS 350 BlueTEC 4MATIC Mi lahko kdo prevede "shooting brake"? Ustreljena zavora? Strelski žlajf? Prestreljena bremza? 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 V komunizmu je veliko ljudi kradlo po malo. V kapitalizmu pa malo ljudi krade na veliko... 1 Citiraj
Shrek Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 pred 2 urama je Slivka napisal: Gledam tole vozilo: Mercedes-Benz CLS Shooting Brake CLS 350 BlueTEC 4MATIC Mi lahko kdo prevede "shooting brake"? Ustreljena zavora? Strelski žlajf? Prestreljena bremza? Najlepši karavan... 😂🤣 Najgrši definitivno. Citiraj
Matick Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 pred 2 urama je Slivka napisal: Gledam tole vozilo: Mercedes-Benz CLS Shooting Brake CLS 350 BlueTEC 4MATIC Mi lahko kdo prevede "shooting brake"? Ustreljena zavora? Strelski žlajf? Prestreljena bremza? Streljajoča zavora bi bilo dobesedno, gotovo varnostna zadeva, proti kraji 1 1 Citiraj
dvorjan Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 Tukaj imaš razlago (brez prevoda): Shooting brake - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Če bi pa še tehnično-ljudski prevod, bi pa moralo iti za trivratni karavan. Čeprav je trivratnih bore malo. 😃 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2023 Prijavi Napisano 18. december, 2023 - "Si dobro izkoristil vikend?" - "Bolj se mi zdi, da je vikend izkoristil mene..." 1 Citiraj
Boss Napisano 19. december, 2023 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2023 Se človek vpraša, a take dizajne sploh kdo pogleda predno se dajo v javnost. Lahko pa da rišejo otroci za sitniš in ne opazijo, ker imajo še nepokvarjene možgane. 3 Citiraj
Slivka Napisano 19. december, 2023 Prijavi Napisano 19. december, 2023 Oče in sin hodita po ulici. Pa sine pozdravi tipa, ki gre mimo. - "Kdo pa je bil to?" se čudi oče. - "To je eden od tistih okoljevarstvenikov. Mamo zmeraj sprašuje, ali je zrak čist?" 4 Citiraj
Slivka Napisano 19. december, 2023 Prijavi Napisano 19. december, 2023 Zakaj so v Sloveniji tako popularni avtomatski menjalniki? Ker pri ročnem prideš komaj do tretje, pa si že na državni meji... 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. december, 2023 Prijavi Napisano 20. december, 2023 Moji ženi je vseeno kaj počnem brez nje, vse dokler se pri tem ne zabavam... 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. december, 2023 Prijavi Napisano 20. december, 2023 Kakšna je razlika med vilo in čarovnico? 10 let poroke... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. december, 2023 Prijavi Napisano 20. december, 2023 Starejša ženska pade na cesti ravno pred Golobom. Ta ji pomaga na noge, ženska se mu za pomoč lepo zahvali. Golob ji reče: - "Ni se mi treba zahvaljevati, samo na naslednjih volitvah volite Svobodo." Ona odgovori: - "Gospod Golob, niste dobro videli: padla sem na rit, ne na glavo..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 20. december, 2023 Prijavi Napisano 20. december, 2023 - "Gospod Janez, vi ste torej pesnik." - "Ja, jaz sem pesnik." - "Amater?" - "A, mater je pa trgovka..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 20. december, 2023 Prijavi Napisano 20. december, 2023 So me klicali iz bolnice, da jim je počila cev za vodo. Dal sem jim termin 27.8.2027... 1 1 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 20. december, 2023 Prijavi Napisano 20. december, 2023 Kaj je tole za en SUV ljudje? 3 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 20. december, 2023 Prijavi Napisano 20. december, 2023 (urejeno) men zgleda ku nek starejši merčo GL? Čeprav zadaj po lučeh mi pa ne deluje 😛 Popravljeno 20. december, 2023 od Tilen5 1 Citiraj
FuManchu Napisano 20. december, 2023 Prijavi Napisano 20. december, 2023 Drvarnica ogromna. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 Krasen avto. Na papirju... V dolžino ga je skoraj 5 metrov (15 cm manj), v širino skoraj 2 metra, 2,2 litrski turbo-dizel, sicer pretiranih 150kW, štirikolesni pogon, sedem sedežev,... V realnosti so ga pa povsem zasrali... Dizel motor mora imeti kompresijo 22:1. Dobro, tudi 20:1 še gre. Minimum je 18:1, čeprav tam že izgubi svoje dizelske lastnosti. Saj en navaden kitajski Taizhou Bison zmore kompresijo 20:1. Teli bizgeci so naredili pa dizla s kompresijo 15:1. Pa to je skoraj bencinar... Potem so pa nanj obesili osemstopenjski avtomatski menjalnik. Za dodatek: sedemsedežnega (pred enim letom, ko smo mi iskali) v Sloveniji ni mogoče dobiti... Te zanima še kaj? Citiraj
Bini Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 pred 10 minutami je Slivka napisal: Krasen avto. Na papirju... V dolžino ga je skoraj 5 metrov (15 cm manj), v širino skoraj 2 metra, 2,2 litrski turbo-dizel, sicer pretiranih 150kW, štirikolesni pogon, sedem sedežev,... V realnosti so ga pa povsem zasrali... Dizel motor mora imeti kompresijo 22:1. Dobro, tudi 20:1 še gre. Minimum je 18:1, čeprav tam že izgubi svoje dizelske lastnosti. Saj en navaden kitajski Taizhou Bison zmore kompresijo 20:1. Teli bizgeci so naredili pa dizla s kompresijo 15:1. Pa to je skoraj bencinar... Potem so pa nanj obesili osemstopenjski avtomatski menjalnik. Za dodatek: sedemsedežnega (pred enim letom, ko smo mi iskali) v Sloveniji ni mogoče dobiti... Te zanima še kaj? 16:1 ima moj disel, ki gre na bencin.... 😂😉 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 Drgač zakaj un odojka pele v naročju,..u tem rdečem avtu? ni mi jasno... 5 Citiraj
g.Wankel Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 pred 16 minutami je Tilen5 napisal: Drgač zakaj un odojka pele v naročju,..u tem rdečem avtu? ni mi jasno... Bolj odojka k nutrijo 🤪 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.