Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 sva?ta En fant je zaljubljen v h?erko rabina Goldenberga in se bi ?elel poro?iti z njo. Zato gre do o?eta in povpra?a uradno za roko Njegove h?erke. Rabin mu raztolma?i : "Vidis mi smo Judje in imamo eno specialno posebnost. ?e se ho?e? poro?iti z mojo h?erko, mora? najprej prestati eno preizku?njo. Vzemi tole pomaran?o in se vrni jutri." Fant je bil malo za?uden ko je odhajal od rabinovih. Naslednji Dan pa spet vrne k njim: "Zelo fajn, govori o?e, kaj si napravil z pomaran?o?" Pojedel sem jo, ker sem bil la?en. "Zelo slabo! Vidi? pri nas olupimo pomaran?o in iz olupkov napravimo ?udovit liker.Potem razlomimo pomaran?o na dvoje, polovico damo ubogim, drugo polovico pa porazdelimo med ?lane dru?ine. Polovico pe?kov naslednje leto posejemo, polovico pa prodamo na tr?nici. Dobro dajem ti ?e eno mo?nost. Dal mu je salamo. De?ko odide malo nejevoljen in se drugi dan spet vrne. "Torej kaj si napravil s salamo?" vpra?a o?e Goldenberg. "Iz vrvice sem si napravil vezi za moje ?evlje, iz malega aluminijastega obeska, ki je bil na salami sem napravil medaljon?ek za va?o h?erko, prerezal sem salamo na dvoje, polovico dal reve?em, drugo polovico pa razdelil v dru?ini." "Zelo fajn!" se razveseli rabin. "Kaj pa si napravil od ko?e oziroma ?revesa ?" "Iz ?revesa pa sem naredil en prezervativ, s katerim sem nategnil va?o h?erko, Vam pa prina?am bel ostanek znotraj tega ?revesa, da lahko napravite jogurt ali pa kefir..." Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 23. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 lol Ally - svinjski vic Citiraj
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Aha,za jogurt Ljubljanskih mlekarn je to reklama........... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 hehe....al pa gro?nja za nepla?nike,..kaj bojo dobil ?e ne pla?ajo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 He he,bogi tisti,ki se s tem ukvarja......... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 sej vem,... ?mrc Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Da ne bo? slabe volje. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 ma ne,..to bom jutr Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Kak pa ti to ?e naprej ve?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 mmmmmm,...mam feeling da tele moje stranke pa? ne bojo lih vesele mojga klica matr,...morm se izpogajat za ve?jo pla?o Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 To bi se mogla ?e preden si sprejela. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 sm razmi?lala samo kako bi sodelovko,.. k me je spravla v to,...zadavla Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 24. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 Sre?ata se Edo in Jo?e. Edo: Sem sli?al, da ti je umrla ta??a. Kaj pa je imela? Jo?e: Eh, skromno hranilno knji?ico, pa ni? drugega. Edo: Ne, mislim, kaj ji je manjkalo? Jo?e: Aja, solidna penzija in lastno stanovanje. Edo: Ma ne, ?lovek, mislim, zakaj je umrla? Jo?e: Ah, to ... Rekel sem ji, naj gre v klet po krompir, da ga bomo imeli za kosilo, pa je padla po stopnicah in si zlomila vrat. Edo: O, groza! Stra?no! In kaj ste potem naredili? Jo?e: Makarone. Sre?anje Jezus hodi po pu??avi in sre?a starca. Vpra?a ga: "Kam pa vi, o?a?" Star?ek: "Ojej, ojej ... ?e dolga leta povsod i??em svojega davno izgubljenega sina." Jezus: "Kako pa izgleda? Mogo?e ti lahko kako pomagam ..." Star?ek: "V rokah in nogah ima zabite ?eblje." Jezus (ganjen, s solzami v o?eh): "O?e!" Star?ek (?e bolj ganjen): "Ostr?ek!" Logika Blondinka vpra?a kolegico: "Kaj je dlje? London ali Luna?" Bjonda odvrne: "Haloooo! A lahko od tukaj vidi? London al kaj?!" Biznis Pride glavni direktor Coca-Cole k pape?u v Rim in ga prosi, ali je mogo?e, seveda za velike denarce, v molitvi "O?e na?, ki si v nebesih, daj nam danes na? vsakdanji kruh ..." besedo kruh zamenjati z besedo kokakola. "Daj nam danes na?o kokakolo " Pa pape? razmi?lja in razmi?lja in slednji? le re?e: "?al, fant, ne bo ?lo." Direktor poklapano odide, pape? pa pokli?e ekonoma: "Ti, kdaj se nam pa izte?e tista pogodba s pekom?" Predstava Kaj si predstavljate pod idealno ?ensko? Posteljo! Natan?nost Jo?i se postavi pred ogledalo. Naga. Joj, kako sem debela. Pa stara. In zgubana. Tako sem grda! zajavka. Milan, daj, prosim, reci kaj lepega, da ne bom tako ?alostna. Jah, recimo, tvoj vid je perfekten, draga. ?isto?a Ata in sin hodita po ?opovi. Pa sine pozdravi tipa, ki gre mimo. Kdo pa je bil to? se ?udi o?ka. To je eden od tistih okoljevarstvenikov. Mamo zmeraj spra?uje, ali je zrak ?ist ? Obveznosti Francl, a nisi na pogrebu svoje ta??e?! se ?udi sodelavec, ko Francl pride v slu?bo. Ma, saj ve?, najprej delo, potem ?ele zabava. ?alost Dva starca se pogovarjata na klopci v parku. ?ez nekaj ?asa eden re?e: In kako kaj tvoja ?ena? Eh, mislim, da je mrtva. ?akaj no, kako to misli?? Hja, seks je enak, samo posoda se kar nabira v koritu Citiraj
Boss Napisano 24. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 Kaj lahko mo?ki (glede na narodnostne, religiozne, politi?ne in mentalne preference) re?e ?enski, ko mu le-ta, s kov?kom v roki, pojasni da ga zapu??a zaradi drugega: Ateist: Ne verjamem. Budist: Samo da si sre?na. Katolik: Jaz sem kriv. Jud: To ti bom vrnil! Pravoslavec: Mar? u pi*ku materinu! Agnostik: Zakaj nima? obeh? Mormon: Ena gor ali dol... Melanholik: Po?il se bom! Kolerik: Po?il te bom! Apatik: Prav... Pesimist: Saj sem vedel, kaj bo. Optimist: Vzemi klju? - za vsak slu?aj. Realist: To je moj kov?ek... Naivne?: Kdaj se vrne?? Racionalist: Nima? argumentov. Skeptik: Si prepri?ana? Romantik: Jaz te vendar ljubim! Filozof: Zakaj prav danes? Odvetnik: To te bo drago stalo. Ban?nik: To me bo drago stalo. Japi: Koliko zaslu?i? Liberalec: Kon?no svoboden! Komunist: Dol?an sem te deliti. Zeleni: Pojdi s kolesom. Klerikalec: Gre?ila si?! Socialdemokrat: Spo?tujem tvojo odlo?itev. Slovenec: Samo da ni Hrvat. Hrvat: Samo da ni Slovenec. Albanec: Samo da ni Srb. Srb: Samo da je na?. Citiraj
LabiGT Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 hahaha huda Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zemir Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 Boss dosti resnice je v tem!!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
kowkele Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 ?ena gre ven '?urat s prijateljicami'. Pove svojemu mo?u, da se bo vrnila najkasneje do polno?i. Tako ure te?ejo kot tudi martiniji in ?ena se po?teno nasekana vrne domov ob 4h pono?i. Ko tako pijana stopi v stanovanje, se ravno za?ne dreti kukavica na uri. ?tirikrat naredi "kuku". ?ena se prestra?i, saj ve da se je mo? zagotovo zbudil in je sli?al le ?tiri "kuku"-je, tako da ji bo naslednji dan te?il zakaj je pri?la domov tako pozno. Zato hitro sama "zakuka" ?e osemkrat. ?ena je vsa ponosna, saj se je kljub pijanosti tako hitro domislila tako dobre re?itve. Oddahne si in gre spat. Naslednji dan mo? vpra?a ?eno kdaj je pri?la domov. "Okoli polno?i" mu ta odvrne. Mo? sploh ni ni? slabe volje, zato je ?ena ?e toliko bolj vesela, saj ji ji zares uspela dobra ukana. Nato pa moz rece: "Rabimo novo uro s kukavico". Pa ?ena vpra?a: "Zakaj pa to?" Pa mo?: "V?eraj je na?a kukavica zakukala ?tirikrat, potem rekla 'u pi?ko', potem je zakukala se trikrat, se odka?ljala, nato zakukala ?e trikrat, se zahihitala, zakukala se dvakrat, nato pa se je spotaknila ?ez ma?ko in na koncu ?e prdnila. Ko je bilo tega konec se ji je pa za?elo ?e kolcati..." Zve?er nekdo pozvoni na vrata zakonskega para. ?ena je doma in odpre vrata. Zunaj stoji mo?ki, ki ?ensko vpra?a: "Ali znate seksati?" ?enska je vsa iz sebe in mu pred nosom zaloputne vrata. Enako se zgodi naslednji ve?er. ?ena je o dogajanju povedala mo?u, ta pa se je odlo?il, da bo naslednji ve?er ostal doma in mo?kega pri?akal za vrati. Tretji ve?er je zopet pozvonilo. ?ena je odprla vrata, zunaj je bil isti mo?ki, ki je vpra?al: "Ali znate seksati?" ?ena, opogumljena, ker se je za vrati skrival njen mo? je odgovorila: "Ja, znam!" "Potem pa poskrbite, da bo va? mo? seksal z vami, ne pa z mojo ?eno!" Citiraj
Boss Napisano 26. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 "Meni se po seksu zmeraj kadi!" Druga pa: "Res?! Jaz pa nisem ?e nikoli pogledala..." Citiraj
BOJČ Napisano 26. oktober, 2007 Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 "Meni se po seksu zmeraj kadi!" Druga pa: "Res?! Jaz pa nisem ?e nikoli pogledala..." Domnevam, da je govora o blondinkah...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 26. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 Sloven?tina - 1208. del Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. oktober, 2007 Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 tole je pa kak?en Rutar ali kaj podobnega Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.