Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ima morda kdo tukaj Mazdo MX-30 doma? Zanimajo me praktične izkušnje. Morebitne težave, prednosti, realen doseg, itd. Hvala.
-
Prihaja ljubljanski rečni potniški promet WWW.DNEVNIK.SI Ljubljanska občina ima načrt, da do leta 2030 kupi 12 električnih rečnih trajektov za javni potniški promet. Predvidevajo... Vse bi naredil, sam prenove LPP vozne mreže ne 😀
-
OK... saj te ne silim... samo "spotaknil" sem e ob izjavo, da pooblaščeni servis zaračuna 300€ in več za olje na rednem servisu ... ... Sem tudi napisal, da vsak zase sam ve... To, da imate na obali šalabajzerski servis, sedaj itak ve že vsak ... Dobri so samo takrat, ko jih je treba nažicat za kakšen nov model za test ... Še vedno imaš možnost, da greš na katerikoli drug pooblaščeni servis, še s trenutnim nisi zadovoljen in še si že ravno prisiljen v to, da mora biti pooblaščenec. Slovenija je majhna ... itak se rad vozis ... in to z dobrim avtom ... Konec koncev lahko verjetno greš tudi v Italijo do pooblaščenca (Trst, Udine, Bagnaria Arsa, Portogruaro,...>> https://www.mazda.it/forms/trova-un-concessionario/ ) Mogoče so pa cenejsi kot pri nas In še enkrat... nikogar ne silim... samo napišem svoje mnenje ... Vsak se zase sam odloči, kako bo naredil... Mogoče je pa ceneje, če se jih ogneš na veliko... in prišparas v petih letih XXX € ... in če že ravno kaj crkne, pokriješ iz tega prihranka, če ti ne uspe uveljavljati garancije ... Šparat je treba, pa naj stane kolikor hoče 😂
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.