Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Dejstvo 1: V Novi Gorici so med obnavljanjem železniške postaje našli že pet letalskih bomb, vsaka je imela med 120 in 250 kg...

Dejstvo 2: 15 kg špeha ustavi metek.

Zaključek: jaz nisem debel, ampak neprebojen...

Napisano

Hotel sem kupiti varnostni sistem za hišo. Dve kameri, montaža, 1500 €. Sem ubral drugo varianto. Pustil sem si brado, kupil sem dve sirijski zastavi in eno turško ter jih izobesil na dom. Od takrat je pred mojim domom 24 ur na dan policijsko vozilo.

Zastave so me stale 3 €.

• Všeč 2
  • Haha 2
Napisano

ŽENITNI OGLAS:

Urejen petdeset letnik, samostojen, z lastno hišo, odraslimi otroci, 8x vdovec, ...

Hobiji: nabiranje gob in kuhanje.

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Pride tašča na obisk in jo vnukec vpraša:

- "Kako si pa prišla?"

- "Z avtom sem se pripeljala."

- "A, tako, tata je pa rekel, da te je sam hudič prinesel..."

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

- "V vašem življenjepisu piše, da ste zelo hitri v matematiki in računanju. Koliko je 33×45?"

- "890!"

- "Hmm, to pa ni niti blizu pravilnemu rezultatu."

- "Ja, ampak sem bil pa zelo hiter..."

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Mlad fant pride k župniku in pove svojo željo:

– “Rad bi večno živel. Povejte, je to možno?”

- “Vse je v božjih rokah. Če on tako odloči, boš večno živel.”

– “Kaj naj storim, da mi bog izpolni to željo?”

- “Tega sicer ne vem. Imam pa praktičen nasvet, ki lahko reši tvoje težave.”

– “Povejte, oče, povejte!” 

- “Poroči se.” 

– “To ne bo držalo! Vsi poročeni možje ravno tako umrejo.”

- “To že, ampak, ko boš par let poročen, te bo minila želja, da bi večno živel...”

Napisano

V arabskih državah lahko ima moški toliko žensk, kolikor jih lahko vzdržuje.

To pomeni, da bi pri nas, v Sloveniji, lahko trije moški skupaj imeli eno ženo...

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano

Še en dokaz, da je pes res človekov najboljši prijatelj: ko te zaloti ob pol noči pri hladilniku, ti ne reče "Svinja, spet žreš" ampak se usede in je s teboj...

Napisano

Kako gre razvoj naprej. Dandanes ima vsak prvošolček svoj Tik-tok profil. Mi smo v prvem razredu imeli kvečjemu uši...

Napisano

Moja žena je neverjetna!

Moj telefon se je izpraznil, pa sem prosil prijatelja, da mi posodi svoj mobitel, da pokličem svojo ženo. Oglasila se je z besedami:

- “Ooo, živjo, ljubezen moja!”

Neverjetno! Le kako je vedela, da sem jaz?

Napisano

Ironija je včasih kar zabavna...

Ona ga je pustila zaradi alkohola.

On je pustil alkohol, ker nima več razloga...

Napisano

Se mi hvali sodelavec:

- "Vsak večer grem na pevske vaje."

- "Pa te to tako veseli?"

- "Pa še kako. Tam igramo karte, plešemo in pijemo."

- "Ja, kdaj pa pojete?"

- "Ko gremo domov..."

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Blondinka obišče moža v zaporu. Pred odhodom se obrne pazniku:

- “Ne bi smeli siliti mojega moža, da toliko dela. Povsem je izčrpan!”

Paznik se nasmehne in reče:

- “Saj se šalite? Samo je, spi in poseda v celici!”

Blondinka odgovori:

- “Pa kaj še?! Pravkar mi je povedal, da že mesece koplje tunel...”

Napisano

Vpraša Janez Aleša:

- ”Kam greš letos na morje?”
- “Veš Janez, letos bom naredil drugače, kot prejšnja leta!”
- “Kako to misliš?”
- “Ja, pred dvemi leti si mi rekel, da naj grem v Turčijo. Vse super, super plaža, hrana, prijazni ljudje, ampak Mojca je zanosila!”
- “Pa dobro, to je super!”
- “Jah, prejšnje leto si mi rekel, da naj grem v Grčijo. Super plaže, super domačini, odlična hrana, lepa kultura, ampak moja Mojca je spet zanosila.”
- “Ja, ok. Kaj pa si mislil letos spremeniti?!?”
- “Ja, letos pa bom mojo Mojco peljal s sabo na dopust...”

• Haha 1
  • Začuden 1
Napisano

Danes vidim dva tipa, ki se po Novi Gorici sprehajata v popolnoma enakih oblekah. Lepo ju vprašam, če sta geja. Takoj sta mi kazen napisala. Zdaj niti vprašati več ne smeš...

Napisano

Smo leteli z letalom, pa se na vsem lepem letalo začne trest. Pa žena komentira:

- "Kmalu bomo doma, se je že začel makadam..."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ti to resno? Stara babica, ki si kupi steklenico donata raje vzame plastenko, ki je lažja za nosit. Že tko ne more nosit težjih stvari zdaj pa misliš, da bo jemala steklenice. 🤪    Odkupovali bi embalažo samo v trgovinah, kaj pa v gostilnah, bencinskih, avtomatih za pijačo, itd itd? Resno, vzameš piksno iz avtomata v službi pol pa s prazno piksno letaš po firmi ,jo daš v žep, ko greš na bus in pizdiš na vsakega, ki se ti približa, da ti jo ja ne bo zmečkal, ker pol je ne moreš več vrniti. Nato dol z busa v trgovino, dat v avtomat, dobit listek, it notri v trgovino stat v vrsto, da ti da blagajničarka nazaj 20 centov. Oooo jeee res fucking krasno.
    • Resno? Kdor je tak prasec, da bo vrgel plastenko, ker je ni mel kam odložit, a resno misliš, da bo za 20 centov jo cel dan trogal v roki, da bo prihrani? Edina rešitev je vedno samo ta, da omogočiš najlažji sistem vračila embalaže in to je več ustreznih smetnjakov. Kavcijski sistem pa zgolj otežuje enostavnost odlaganja embalaže v zabojnike za reciklažo. Zanimivo je to, da najbolj navijajo za ta sistem prav proizvajalci, ki dajejo na trg to embalažo. Zakaj? Zato, ker upajo, da se toliko in toliko embalaže ne bo vrnilo in bodo pobasali še teh 20 centov. Boli njih kurac za ekologijo, žene jih samo dobiček folk pa spet naseda.   Naš trenutni sistem in dokaj visoka zavest je velika prednost pred svinjuharskimi državami, da že danes dosegamo standarde o količini pobrane embalaže. Če povečamo samo še količino odlagalnih mest smo tudi na 90% pobranih plastenk in piksen. Teh je namreč zgolj 5% od vse embalaže dane na trg. In zdaj bomo iz teh 5% naredili celo znanost in stroškovno potraten sistem, ki bo naredil le to, da se bo za vzdrževanje tega pijača podražila še za 10-20 centov. To ni kavcija, ampak stroški pokrivanja avtomatov za prevzem in odvoz v ustrezne centre. Kljub temu, da bi se zmanjšala količina embalaže v zabojnikih zaradi tega pa stavim vse kar imam, da komunala ne bo znižala cene odvoza.
    • Še enkrat. ZDA so bile zmagovalke v največjem konfliktu 20. stoletja ter potem tudi v hladni vojni s SZ in to rezultat, pa ne da bi mi želeli kimati. Tako je, mogoče bo kdaj drugače, danes še ne. Primat zdaj zaradi notranjih razprtij in dvigom drugih nacij počasi izgubljajo in to ni enostavno prenesti. 
    • Ja, nima turbo luknje je pa za polnit luknje.... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.