Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
se strinjam s tabo 100% bi pa podal še moje mnenje: jaz bom vzel delnice, ker imam trgovalni račun + zdi se mi, da bo čez nekaj let to nekaj vredno spomnimo: zavarovalnice bodo vedno poskrbele, da bodo vsaj na 0 ali imele dobiček
-
Super .. zaščita ... potem pa vidim tiste stojke iz Lidla, ki sem jih tudi sam kupil pa potem po 1. uporabi prodal naprej. Zdele so se mi zelo nevarne. Sedaj so samo še lesene klade. Upam, da je bilo podprto še s čim bolj stabilnim.
-
Premalo kmetijskih površin imamo. Na žalost je to realnost. Kar je pravih površin je Prekmurje, pa pri nas Savinjska dolina (veliko hmelja - no vsaj včasih, danes veliko manj), pa malo še od Ljubljane proti Kranju. Potem pa že zmanjka pravih površin. Kar je južni del države, je samo kraški teren in imaš problem z zalivanjem (hitro odteče voda), pa še kamnit hribovit teren je. Drugje pa samo hribovit, pa je spet veselica. Saj ne da ne gre, samo pravo (beri dražje) orodje rabiš, več dela in na koncu je manj izplena, torej je posledično tudi cena pridelka višja. Ker orodje ni pravo, se potem tudi veliko hobi kmetov pobije s traktorji na klancih. Kratek povzetek, pa nisem noben dr. agronomije. Veliko površine potem gre za krmo, ker radi jemo govedino in svinjino - slaba izkoriščenost. Vprašaj azijce zakaj so večinoma na piščancih. Površin torej za rastlinsko prehrano ljudi ostane bolj malo.
-
Ja, tudi jaz mislim, da Provida do 150 km/h po vašem števcu nikogar ne ustavi. Itak je to realnih 143 pa še 7 km/h tolerance, torej se ravno 136 km/h šteje. Da bi pa na AC pisali kazni za 40€ in potem še polovička, je pa neumno ...
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.