Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Letos dopustujte doma – ne nosite težko prisluženega denarja v tujino!!!

Pojdite na slovensko obalo v večinoma srbske hotele Sava turizma.

Dopust lahko preživite tudi v slovenskem biseru Bled ali v večinoma srbskih hotelih Sava turizma, v srbskih termah 3000 – Moravske toplice, v srbskih termah Ptuj in Radenci.

Če ste tovrstni nacionalist in nočete biti v naštetih srbskih termah, lahko dopust preživite tudi v madžarskih termah Lendava…

Pijte hrvaško kavo Barcaffe z mlekom francoskih Ljubljanskih mlekarn, hrvaško Cockto, češko vodo Radensko, srbski sok Fructal.

Za kosilo svetujem piščanca ukrajinske Perutnine Ptuj, poplaknite ga z nizozemskim pivom Pivovarne Laško ali Union, če pa se boste morali po kosilu olajšati, si zadnjico obrišite z češkim papirjem Paloma.

Nakupujte pri najboljšem sosedu hrvaško-ruskem Mercatorju, kjer vam bodo prijazne slovenske trgovke in trgovci z veseljem prodali izdelke hrvaškega Žita, Droge, Kolinske…

Ko vam bo pri vsem zgoraj naštetem zapravljanju zmanjkalo denarja, si le tega lahko sposodite v sledečih bankah: nizozemski NKBM, italijanski Banki Koper, madžarski banki SKB, srbski Gorenjski banki.

Če ne greste na dopust in skrbite za svoj vrt ter samooskrbo, pojdite po sadike v srbsko Semenarno.

Opozorilo: v primeru glavobola zaradi napisanega vzemite švicarski Lekadol...

Lepo si svetoval a pri bankah si malo zasral.... 😁😉

• Odgovori 14,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Pridejo trije norci v norišnico in zdravnik opravi z njimi razgovor. Najprej vpraša prvega:

- "Zakaj si tu?"

- "Ker sem kadil v enosmerni ulici."

Drugi odgovori:

- "Ker sem z vso silo zaloputnil vrata na mojem kolesu."

Tretji pa pravi:

- "Jaz sem pa policist, ki je aretiral ta dva..."

Napisano
pred 12 urami je Slivka napisal:

Tetka Micka je trpela za demenco. Nekega dne je na obisk povabila dve prijateljici. Da ne bi pozabila, kaj dati na mizo, si je zapisala: “1.kavica, 2.piškotki, 3.narezek, 4.čajček, 5.sendviči, 6.sok.”
Tako. Obiski so prišli. Vsedle so se za mizo in se začele pogovarjati. Kar naenkrat pa Micka opazi, da je miza prazna. Hitro skoči za pult in pogleda na listek: “Aha, kavica.”
Skuha kavico im jo položi na mizo. Pocasi nadaljujejo s pogovorom, medtem pa pijejo kavico. Ko končajo, Micka pospravi skodelice in sede nazaj za mizo. Čez nekaj časa zopet opazi, da je miza prazna.
Hitro skoči za pult in zopet z listka prebere, naj najprej postreže kavico. Spet skuha kavico, nato pa se vse skupaj nekajkrat ponovi. Ob koncu obiska se prijateljici poslovita in na dvorišču pripomnita ena drugi:
- “Ta skopuška Micka!”
- “Ja, vsaj kakšno kavico bi na mizo dala...”

.... če bi bile pa tri prijateljice na obisku bi pa tretja vprašala: "katera Micka?"

33112_1.png

Napisano

Piše se leto 1980. Žena gre od doma:

- “Če bo dete lačno, mu daj Frutek.”

Piše se leto 2020: Žena gre od doma:

- “Če bo dete lačno, na sopari skuhaj bio mango, da spasiraj in vmešaj noter proso. Če bo pregosto, dodaj ovseno mleko brez glutena in laktoze.”

• Haha 1
  • Žalosten 2
Napisano

Včeraj so mi poslali sliko, ko so me dobili na radar…

Danes sem slikal 100 € in jim poslal sliko nazaj…

Sedaj pa čakam …

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Vprašam ženo: 

- “Draga, zakaj vedno kupuješ nove rože, če vse ubiješ?”

Žena resno odgovori: 

- “Samo zato, da ti pokažem, česa sem sposobna...”

Napisano

Vpraša učiteljica Janezka:

- “No, Janezek, povej mi rešitev naslednje naloge: Tvoj oče gre peš iz Ljubljane proti Mariboru s hitrostjo 3 km/h. Tvoj stric gre eno uro pozneje iz Maribora proti Ljubljani s hitrostjo 5 km/h. Kje se srečata?”

Janezek modro odgovori:

- “V prvi gostilni...”

Napisano

Tri najnevarnejše stvari na svetu:

- balistična raketa z jedrsko konico, pripravljena na izstrelitev

- hujša okvara letala med letom

- mama, ki šteje do tri

Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Pazi, kako naročaš kapučino na Obali. 😄

WWW.FACEBOOK.COM

Predragi turisti posim da ste strpni ko js 😉😂🤣😁😃😄😅😆😉 🍵🍵🍵🍻🍺🍷🍸🍹🥂🥃🍺 Pučasi se daleč pride !! 😎😎 #bar...

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Pri takem gostincu jaz skoraj ne bi upal nic narocit :P ... 

• Všeč 1
  • Haha 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

PRIPRAVE NA POLETJE

ŽENSKE:

- dieta

- pedikura

- manikura

- nakup novih oblekic in sandal

- nakup novih kopalk

- nakup kremic, šmink, lakov, barv,...

MOŠKI:

poreže nohte na nogah in je pripravljen

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.