Bini Napisano 22. april, 2024 Prijavi Napisano 22. april, 2024 pred 2 urama je Slivka napisal: Letos dopustujte doma – ne nosite težko prisluženega denarja v tujino!!! Pojdite na slovensko obalo v večinoma srbske hotele Sava turizma. Dopust lahko preživite tudi v slovenskem biseru Bled ali v večinoma srbskih hotelih Sava turizma, v srbskih termah 3000 – Moravske toplice, v srbskih termah Ptuj in Radenci. Če ste tovrstni nacionalist in nočete biti v naštetih srbskih termah, lahko dopust preživite tudi v madžarskih termah Lendava… Pijte hrvaško kavo Barcaffe z mlekom francoskih Ljubljanskih mlekarn, hrvaško Cockto, češko vodo Radensko, srbski sok Fructal. Za kosilo svetujem piščanca ukrajinske Perutnine Ptuj, poplaknite ga z nizozemskim pivom Pivovarne Laško ali Union, če pa se boste morali po kosilu olajšati, si zadnjico obrišite z češkim papirjem Paloma. Nakupujte pri najboljšem sosedu hrvaško-ruskem Mercatorju, kjer vam bodo prijazne slovenske trgovke in trgovci z veseljem prodali izdelke hrvaškega Žita, Droge, Kolinske… Ko vam bo pri vsem zgoraj naštetem zapravljanju zmanjkalo denarja, si le tega lahko sposodite v sledečih bankah: nizozemski NKBM, italijanski Banki Koper, madžarski banki SKB, srbski Gorenjski banki. Če ne greste na dopust in skrbite za svoj vrt ter samooskrbo, pojdite po sadike v srbsko Semenarno. Opozorilo: v primeru glavobola zaradi napisanega vzemite švicarski Lekadol... Lepo si svetoval a pri bankah si malo zasral.... 😁😉 2 Citiraj
Slivka Napisano 22. april, 2024 Prijavi Napisano 22. april, 2024 Pridejo trije norci v norišnico in zdravnik opravi z njimi razgovor. Najprej vpraša prvega: - "Zakaj si tu?" - "Ker sem kadil v enosmerni ulici." Drugi odgovori: - "Ker sem z vso silo zaloputnil vrata na mojem kolesu." Tretji pa pravi: - "Jaz sem pa policist, ki je aretiral ta dva..." 2 Citiraj
Boss Napisano 22. april, 2024 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2024 pred 12 urami je Slivka napisal: Tetka Micka je trpela za demenco. Nekega dne je na obisk povabila dve prijateljici. Da ne bi pozabila, kaj dati na mizo, si je zapisala: “1.kavica, 2.piškotki, 3.narezek, 4.čajček, 5.sendviči, 6.sok.” Tako. Obiski so prišli. Vsedle so se za mizo in se začele pogovarjati. Kar naenkrat pa Micka opazi, da je miza prazna. Hitro skoči za pult in pogleda na listek: “Aha, kavica.” Skuha kavico im jo položi na mizo. Pocasi nadaljujejo s pogovorom, medtem pa pijejo kavico. Ko končajo, Micka pospravi skodelice in sede nazaj za mizo. Čez nekaj časa zopet opazi, da je miza prazna. Hitro skoči za pult in zopet z listka prebere, naj najprej postreže kavico. Spet skuha kavico, nato pa se vse skupaj nekajkrat ponovi. Ob koncu obiska se prijateljici poslovita in na dvorišču pripomnita ena drugi: - “Ta skopuška Micka!” - “Ja, vsaj kakšno kavico bi na mizo dala...” .... če bi bile pa tri prijateljice na obisku bi pa tretja vprašala: "katera Micka?" Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 Piše se leto 1980. Žena gre od doma: - “Če bo dete lačno, mu daj Frutek.” Piše se leto 2020: Žena gre od doma: - “Če bo dete lačno, na sopari skuhaj bio mango, da spasiraj in vmešaj noter proso. Če bo pregosto, dodaj ovseno mleko brez glutena in laktoze.” 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 Kaj je najboljše pri Švici? Ne vem, ampak zastava je velik plus... 2 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 Včeraj so mi poslali sliko, ko so me dobili na radar… Danes sem slikal 100 € in jim poslal sliko nazaj… Sedaj pa čakam … 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 Ste že slišali za novo restavracijo Karma? Ni menija: dobite, kar si zaslužite... 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 Kako veš, da v službi preveč delaš? Ko zvečer pogledaš na telefon in vidiš, da je na bateriji 90%... 4 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 Vprašam ženo: - “Draga, zakaj vedno kupuješ nove rože, če vse ubiješ?” Žena resno odgovori: - “Samo zato, da ti pokažem, česa sem sposobna...” 2 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 Vpraša učiteljica Janezka: - “No, Janezek, povej mi rešitev naslednje naloge: Tvoj oče gre peš iz Ljubljane proti Mariboru s hitrostjo 3 km/h. Tvoj stric gre eno uro pozneje iz Maribora proti Ljubljani s hitrostjo 5 km/h. Kje se srečata?” Janezek modro odgovori: - “V prvi gostilni...” 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 Katero pivo je boljšega okusa? Odgovor je seveda le en: tisto po šihtu... 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 Tri najnevarnejše stvari na svetu: - balistična raketa z jedrsko konico, pripravljena na izstrelitev - hujša okvara letala med letom - mama, ki šteje do tri 1 Citiraj
Jest Napisano 23. april, 2024 Prijavi Napisano 23. april, 2024 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
etcho Napisano 24. april, 2024 Prijavi Napisano 24. april, 2024 Pazi, kako naročaš kapučino na Obali. 😄 Predragi turisti posim da ste strpni ko js 😉😂🤣😁😃😄😅😆😉 ☕☕🍵🍵🍵🍻🍺🍷🍸🍹🥂🥃🍺... WWW.FACEBOOK.COM Predragi turisti posim da ste strpni ko js 😉😂🤣😁😃😄😅😆😉 ☕☕🍵🍵🍵🍻🍺🍷🍸🍹🥂🥃🍺 Pučasi se daleč pride !! 😎😎 #bar... 1 1 1 Citiraj
Jest Napisano 24. april, 2024 Prijavi Napisano 24. april, 2024 Pri takem gostincu jaz skoraj ne bi upal nic narocit ... 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 26. april, 2024 Prijavi Napisano 26. april, 2024 PRIPRAVE NA POLETJE ŽENSKE: - dieta - pedikura - manikura - nakup novih oblekic in sandal - nakup novih kopalk - nakup kremic, šmink, lakov, barv,... MOŠKI: poreže nohte na nogah in je pripravljen 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. april, 2024 Prijavi Napisano 26. april, 2024 Jaz da zdaj umrem, moja soseda bi umrla takoj za menoj! Njo ves čas zanima kje sem, s kom sem, kako sem, ... Citiraj
Slivka Napisano 26. april, 2024 Prijavi Napisano 26. april, 2024 Dosegel sem prvo mesto! V kategoriji "boli me ku#@c za vse"... Citiraj
Slivka Napisano 26. april, 2024 Prijavi Napisano 26. april, 2024 Baje, da vsako pivo skrajša življenje za sedem minut. Po mojih izračunih me je pobralo leta 1476... 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. april, 2024 Prijavi Napisano 26. april, 2024 - "Za tole Viljamovko sem dobil 18 točk!" - "A to na ocenjevanju žganih pijač?" - "Ne, od Policije..." Citiraj
Slivka Napisano 26. april, 2024 Prijavi Napisano 26. april, 2024 In potem se je našel kreten, ki je "izumil" žensko kolo... 3 Citiraj
Slivka Napisano 26. april, 2024 Prijavi Napisano 26. april, 2024 Naš svet je ena velika mačka, ki se igra z Avstralijo. Rusija so možgani, Slovenija je srce, ZDA so pa rit... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.