FuManchu Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij Bolje kot pa zadnja praksa bmw-jeva.. 2 1 Citiraj
Jest Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij 4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Se menimo, kam bi šli na počitnice. Pa žena vzame puščico od pikada, se postavi pred zemljevid in reče: - "Kjer bo pristala, tja pa gremo." Če sem vse prav razumel, bomo dopust preživeli nekje za hladilnikom... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Kakšna je razlika med tangicami in plačo? Oba pokrijeta samo tisto najnujnejše... Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Kdor še nikol ni pucu peč na drva, ta ne ve, kaj pomeni 50 odtenkov sive... Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Današnje ženske v glavnem iščejo €legantne in $impatične moške... 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Nemec ima ženo in ljubico. Ampak rad ima ženo. Francoz ima ženo in ljubico. Ampak rad ima ljubico. Slovenec ima ženo in ljubico. Ampak rad ima svoj avto... 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Na vratih gostilne Pri Janezu je napisano: Zaprto zaradi rojstva sina. Pred vrati pa Franc: - “Janez odpri, sej nisi ti oče...” Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Boljše biti zaprt na psihiatriji kot odprt na sodni medicini... Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Prišla šefica danes v službo v visokih petkah. Ampak ona prej ni nikoli nosila visokih petk. Jo je prav zanimivo gledati, hodi po firmi ko jelen z revmo... 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Samo danes je pa res en čuden dan. Najprej sem na ulici našel klobuk, poln denarja, potem me je pa lovil en tip s kitaro... 1 Citiraj
Janez007 Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij pred 31 minutami je Slivka napisal: Prišla šefica danes v službo v visokih petkah. Ampak ona prej ni nikoli nosila visokih petk. Jo je prav zanimivo gledati, hodi po firmi ko jelen z revmo... Daj kakšno sliko prilimaj ... iz tvojih opisov si jo predstavljam takole ... 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Dosti nisi zgrešil. Frizura je zelo podobna. Dobro, oči ravno ne žarijo... Usta in zobje so malo predimenzionirani, čeprav sta zgornja podočnika res malo bolj izrazita... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Vsi kao srečno zaljubljeni, ko pa pride na zabavi Bijelo dugme in njihov Đurđevan se pa vsi derejo: "A ja nisam s onom koju volim!" 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij - "Stari, s strupom sem pošprical denar in ga doniral za revne otroke." - "Pa ti nisi normalen, bi rad ubil nedolžne otroke? Je blo že kaj objavljeno, kaj se je zgodilo z denarjem?" - "Ja, bilo je objavljeno, umrli so štirje župani in en minister..." 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Kaj mi pomaga, da znam 5 jezikov, ko pa nikoli ne pridem do besede... Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Pride ženska v trgovino: - "Rada bi kravato, ki bi mu poudarila oči." - "Vsaka kravata poudari oči, le dobro jo morate zategniti..." Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij A veste, da je pivo najboljše gasilno sredstvo! In to zato, ker vsebuje VODO, CO2 pa še PENO... Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Saj ne, da bi se preveč hvalil, ampak a vi veste, da Elon Musk in jaz imava skupaj 206.000.115 evrov! Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij A lahko reševalec reši nekoga, ki se utaplja v dolgovih? Citiraj
Boss Napisano 2. julij Avtor Prijavi Napisano 2. julij Jugo slovar * aerobik - bik koji leti * aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon * Bermuda - medvedja jaja * bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom * čizmica- mala mačka koja jede sir * fukara - seksualno ugrozena papiga * gorila - Los Angeles u plamenu * herpes - gospodin pas * Kabul - Dalmatinac koji slici na bika * katran - mačka u bijegu * licemjeri - estetski kirurzi * Meksiko - reči nekome da je mekuzac * Nagasaki - egzhibicionistica po imenu Saki * nemati - otac * pesimističan - tajanstveni zagorski pas * petak - ak ak ak ak ak * pigment- svinja s okusom mentola * repatica - ptica koja pjeva Eminema * romantičar - pripadnik romskog naroda koji proučava antiku * transparent - tvrtka za prijevoz roditelja * trijumf - tri djevice * ustanova - plastična operacija usana 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. julij Prijavi Napisano 3. julij Pr nas (na Primorskem) je tolk pihala burja, da sm na gumah sam kapce od ventilčkov dol pobral in jih je narukalo na 3 bare... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.