Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Včeraj, ko sem slučajno vstopil v trgovino Gucci v Milanu, sem videl svojo bruto plačo izpisano pod parom gat...

• Haha 2
  • Začuden 1
Napisano

Zjutraj nisem imel volje vstati iz postelje.

Potem sem se pa spomnil, da obstajajo ljudje, katerim moram iti na živce.

In, evo me, poln energije!

Napisano

Se zakonca ločujeta po 40ih letih pa sodnik vpraša ženo, ki je bila poročena s šoferjem:

- "Zakaj se ločujete po 40ih letih zakona?"

- "Glejte, ko je šel v penzijo in je v spalnico prinesel kanto nafte, ker ne more brez tega vonja, sem še prenesla. Ko je v stranišče prikotalil gumo od tovornjaka, ker brez tega ne more, je tudi še šlo. Ko pa mi je rekel 'šibaj ven, mala, pavza se je iztekla', je bilo pa preveč..."

Napisano

- "Moj tata je visok kot stolpnica!"

- "Moj tata je visok kot Triglav!"

- "Moj dedek je tako visok, da se je dotaknil zvezd!"

- "A so bile okrogle?"

- "Ja."

- "In tople?"

- "Ja."

- "Ah, to so bila jajca mojega dedka..."

Napisano

Policaj ustavi voznika:

- "Gospod, vi ste šli pa na rdeče..."

- "Ja, že pred dvemi leti. Od belega me je pekla kislina..."

Napisano

Vsi krediti v Sloveniji ki jih dajejo naše banke so “gotovinski”.

Katerega koli vzameš - ”gotof si”...

Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Trenutno stanje v Sloveniji:

cene kot v Švici, plače kot v Indiji, število ovc kot v Novi Zelandiji, človekove pravice kot v Severni Koreji,…

Napisano

Ta, ki je to napisal ni bil ne v Indiji, ne v Novi Zelandiji, še manj v S. Koreji, dvomim močno pa da je bil v Švici, še celo to , da je bil v Sloveniji je vprašljivo. :nevem:

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Bolna je tista država, kjer parkirišče pred bolnico plačaš a tista pred nakupovalnimi centri so pa zastonj...

Pred eno uro je Boss napisal:

Ta, ki je to napisal ni bil ne v Indiji, ne v Novi Zelandiji, še manj v S. Koreji, dvomim močno pa da je bil v Švici, še celo to , da je bil v Sloveniji je vprašljivo. :nevem:

Hja, hvalil se je, da je bil z motorjem v Švici in da je šel na počitnice v Novo Zelandijo. In zagotovo je v Sloveniji, ker ima pisarno dve nadstropji nad menoj. 

Za Indijo in Severno Korejo ga pa lahko še vprašam...

Popravljeno od Slivka
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Bolna je tista država, kjer parkirišče pred bolnico plačaš a tista pred nakupovalnimi centri so pa zastonj...

Brez skrbi, da jih plačaš in to bolj kot si misliš. Res da ne direktno za parkiranje, ti pa tole lepo zacarinijo pri špeži.

Pred eno uro je Slivka napisal:

Hja, hvalil se je, da je bil z motorjem v Švici in da je šel na počitnice v Novo Zelandijo. In zagotovo je v Sloveniji, ker ima pisarno dve nadstropji nad menoj. 

No ja, pol pa fejst nabija ... a je ribič drgač?

33112_1.png

Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

No ja, pol pa fejst nabija ... a je ribič drgač?

1.) Tema je Tole je pa kr smeh.

2.) V vsakem vicu je nekaj resnice. In v Sloveniji je res marsikaj narobe (zdravniki štrajkajo že skoraj pol leta, upravne enote štrajkajo že nekaj mesecev,...). In mislim, da jih je še veliko, ki bi štrajkali, samo kaj, ko vlada ne trza in se je brez veze trudit - porabljat dodatno energijo, boljše pa itak ne bo...

3.) Možakar ni ribič. Je pa lovec. Se vsake toliko hvali, da je šel na lov...

Napisano

In Bog je dal ženski obrvi. Ni bila zadovoljna, jih pobrije in nariše nove.
In Bog je ženski dal nohte. Ni bila zadovoljna, dala je umetne gor.
In Bog je ženski dal višino. Ni bila zadovoljna, obula si je visoke pete.
In Bog je ženski dal ustnice. Ni bila zadovoljna, nafilala si jih je z botoksom.
In Bog je ženski dal prsi. Ni bila zadovoljna, namestila je silikone.

In zdaj se jaz čudim vam. Če Bog ni mogel zadovoljiti ženske, kaj se vi, navadni smrtniki, sploh trudite…

Napisano

Se spomnite, kako ste kot otroci komaj čakali, da odrastete in da boste počeli, kar vas je volja?

No… Kako vam kaj gre?

Napisano (urejeno)

S kredo sem na cesto na koncu ulice napisal:

- "Draga, pokliči me, ko mož odide v službo."

Že tri dni ni šel nihče iz naše ulice nikamor...

Popravljeno od Slivka
Napisano

Vsaka veza je krasna, dokler vladajo fizika, kemija in biologija.

Potem pride pa matematika, pa vse zj€#e...

Napisano

Naš direktor našega šoferja po vsaki vožnji poljubi na usta.

Ne, ni peder. Samo preverja, ali krade nafto...

Napisano

Zanimivo, da morajo biti avtomobili tehnično brezhibni za na cesto, ceste pa ne rabijo biti tehnično brezhibne za avtomobile...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.