Slivka Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Sinoči so se komarji tako napili moje krvi, da so mi za zajtrk prinesli deci Refoška, pol klobase in značko Rdečega križa... 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij (urejeno) Če si doma na bregu te odnese. Če si doma v dolini te zalije. Če greš na Evrosong te na?€gnejo. Najboljše je bit v službi, tam se vsaj nasmejiš visoko izobraženim idiotom... Popravljeno 10. julij od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Fant vpraša punco: - "Kakšno željo imaš za rojstni dan?" Punca mu na uho prišepne: - "Začne se na 's', konča na 'eks'." Fant ves začuden: - "Kaj ti bo pa siporeks?" 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Razlaga upokojenec: - "Sem vprašal našega premiera, kako naj preživim s 500€ pokojnine in 430€ stroški. In me je gospod premier vprašal ali imam kaj nepremičnin in premičnin za prodajo (o Bog, sama pamet ga je). In sem mu moral priznati, da imam premične zobe in nepremičnega kur*a..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Kako gredo dnevi v mojem tednu: pooooneeeeedeeeeljeeek toooooreeeeek srreeeedaaaa čeeeetrrteeeek petk,sobota,nedela pooooneeeeedeeeeljeeek ... ... ... 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Fantje, pogum! Prihajajo boljši dnevi! Imenujejo se petek, sobota in nedelja... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Oče opazuje hčerko, ki se izzivalno oblači za zabavo in pravi: - "Pa pazi, da ne boš takšna kot naša južna meja, ki vse not spusti..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Če te kdo razjezi mu ne zameri. Objemi ga in stisni. Ko neha dihati ga lahko izpustiš... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Imam eno komarko v sobi, ki se res trudi in se vrti okoli mene. Mislim, da je za resno vezo... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Da ne bo jamranja pozimi zaradi ogrevanja. Sedaj si privarčujte malo vročine in ne vse takoj zapraviti... 1 Citiraj
sportman333 Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Biden mistakenly calls Zelenskyy 'President Putin' at NATO event WWW.NBCNEWS.COM President Joe Biden mistakenly introduced Ukraine President Volodymyr Zelenskyy as “President Putin” during an introduction at a NATO event. He quickly caught his mistake and corrected himself, saying “He’s... 2 Citiraj
FuManchu Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Ta stari prdec, ki smrdi po zemlji je res en velik trot. 2 Citiraj
Boss Napisano 12. julij Avtor Prijavi Napisano 12. julij pred 1 uro je FuManchu napisal: Ta stari prdec, ki smrdi po zemlji je res en velik trot. Ma človek je star in očitno dementen. Žalostno je da ga porivajo naokrog namesto, da bi stara leta užival v ležalniku s sladoledom v roki zraven bazenčka pedenan spredi in zadi. Sramota so dejasnko Demokrati, da dovolijo, da imajo takega kandidata, ki ga bo Trump prežvečil in izpljunil. 4 Citiraj
Boss Napisano 12. julij Avtor Prijavi Napisano 12. julij hehe, ni še konec, Kamala je zdaj ratala Trump. Melaniji se bo zmešalo. Biden Zelenskega predstavil kot predsednika Putina, Harrisovo pa kot Trumpa | 24ur.com WWW.24UR.COM Predsednik ZDA Joe Biden je na svoji prvi novinarski konferenci po televizijskem soočenju z Donaldom Trumpom zavračal ugibanja o... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Obveščamo prebivalce, da bo zaradi varčevanja z elektriko luč na koncu tunela do nadaljnjega ugasnjena... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Jamra sodelavka: - "Mah…brez veze, da se zrihtam in zagledam 10 let mlajša, če se slišijo moji sklepi, kolk škripajo..." 1 Citiraj
godlike Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Ma ko škripajo že sklepi, je akcija. Tak da se ji je splačalo rihtat. 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Kako veš, da si star? Ko ob besedi AKCIJA ne pomisliš na vragolije v postelji ampak na znižana piščančja bederca v Lidlu... 2 1 Citiraj
Jest Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Obnavljanje gum, če ni več dovolj profila ... An8F0lO6jOOh8fVJIQT2TxCIKkRzKjaJqHkFth5M9w2u2x--w_e5u9qN6546CwmhMXkdoeo7eE-yM9ogbtv0NwnT.mp4 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 12. julij Avtor Prijavi Napisano 12. julij Hehe kot nova... kam pa so zginile vse tiste nalitke? Pred kakim desetletjem ali več so nas prepričevali, da so skor tolk dobre kot nove. Citiraj
Bini Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij pred 3 urami je Jest napisal: Obnavljanje gum, če ni več dovolj profila ... An8F0lO6jOOh8fVJIQT2TxCIKkRzKjaJqHkFth5M9w2u2x--w_e5u9qN6546CwmhMXkdoeo7eE-yM9ogbtv0NwnT.mp4 24.58 MB · 0 prenosov Tole so počeli tudi v nekdanji yugi... 👍😉 Lahko si ustvariš unikatni profil... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.