Bini Napisano 24. julij Prijavi Napisano 24. julij pred 1 uro je Slivka napisal: Psu je vseeno, kako ste oblečen, kakšen si in kdaj pridete domov, vedno vas je vesel. Dopovejte to ženi... Mene je vesela,vsaj tako zgleda....🤔 1 Citiraj
Slivka Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Čudni časi so, vse je nekaj brez... Telefon brez tipk. Kruh brez kvasa. Pivo brez alkohola. Cigareti brez nikotina. Kava brez kofeina. Zima brez snega. Razmerje brez ljubezni. Ljudje brez pameti. 1 Citiraj
Slivka Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Ko me ustavi policaj in vpraša, če sem kaj pil, vem, da je nek nov novinec... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Vsak večer po Dnevniku pogledam eno grozljivko, da se pomirim... 3 Citiraj
Slivka Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Policaj: “Zakaj si vpil, da je premier lopov?” Obtoženi: “Ne naš, jst sm mislu na italijanskega premiera!” Policaj: “Nč se zdej sprenevedat, jaz dobro vem, kateri premier je lopov!” 1 Citiraj
Slivka Napisano 25. julij Prijavi Napisano 25. julij Vsi nekaj govorijo o enakopravnosti spolov. Lažejo! Ko moški leti, je Superman, ko pa ženska leti, je pa čarovnica... 2 Citiraj
Slivka Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij Pri pripravi brokolija je najbolj pomembno to, da damo dosti olja, da lažje zdrsne s krožnika v kanto za smeti... 2 Citiraj
Slivka Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij V teh težkih časih sva se z ženo dogovorila, da gre en dan v trgovino ona, en dan pa jaz. Tako en dan jemo en dan pa pijemo… 3 Citiraj
Slivka Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij En star, ampak meni je vseeno dober... Greš k mlinarju - povsod moka. Greš k frizerju - povsod lasje. Greš k mizarju - povsod žaganje. Greš v banko - denarja nikjer. Ne samo to, še svinčnik je privezan... 4 Citiraj
Jest Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 29. julij Prijavi Napisano 29. julij Če kdo potrebuje sodelavka proda 100 metrov brezzičnega kabla... 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. julij Prijavi Napisano 29. julij Ko mi je dolgčas, grem pred občino, ko je poroka, in rečem ženinu: - "Dobra je v postelji, ne boš obžaloval..." 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. julij Prijavi Napisano 29. julij Tisti, ki živite v oblakih: je to to od dežja? kakšno vreme lahko pričakujem? 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. julij Prijavi Napisano 29. julij Nervozen potnik na letalu vpraša stevardeso: - ”Kolikokrat se letala zrušijo?” - ”Samo enkrat.” 2 Citiraj
Boss Napisano 29. julij Avtor Prijavi Napisano 29. julij pred 2 urama je Slivka napisal: Če kdo potrebuje sodelavka proda 100 metrov brezzičnega kabla... Jaz bi ga vzel, sam če mi ga lahko razreže na kose po 2m, da lahko z avtom odpeljem. 1 Citiraj
skritikrt Napisano 29. julij Prijavi Napisano 29. julij Legendarne od Reagana...strup za levake😂🤣. Meni najboljša o treh psih...ameriškem,poljskem in ruskem. Se pogovarjajo in reče ameriški,da če pridno laja,da nekdo pride in mu vrže kos mesa... In vpraša poljski pes:..."kaj je meso"... In vpraša ruski:..."kaj je lajanje"😄 Citiraj
Slivka Napisano 29. julij Prijavi Napisano 29. julij V ciganski restavraciji imajo kartico zvestobe! Po 10-ih obiskih dobiš nazaj bicikel, po 20-ih pa žlebove... 3 Citiraj
Slivka Napisano 30. julij Prijavi Napisano 30. julij – "Kolk si stara?" – "Tega se žensk ne sprašuje!" – "Ok, kolk kil maš?" – "46 let mam, ok?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. julij Prijavi Napisano 30. julij - “Rekel si, da boš spil 2 piva in prišel domov do 10!" – "Prekleto, nekako sem pomešal..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 30. julij Prijavi Napisano 30. julij Vprašam sodelavko, kje se je naučila plesati Užičko kolo? Pa mi reče: - "Doma, stari, doma! Nas je 12 imamo pa samo en WC..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 30. julij Prijavi Napisano 30. julij Iščem lepo, pametno, strastno, inteligentno, čustveno žensko. Ne rabim je, samo videl bi rad, kako izgleda... 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. julij Prijavi Napisano 30. julij Osrečujejo me majhne stvari: milijonček, avionček, ladjica, otoček, … 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. julij Prijavi Napisano 30. julij Vremenska napoved za jutri: Zjasnilo se bo! Samo ne vsakemu... 1 Citiraj
Jest Napisano 30. julij Prijavi Napisano 30. julij 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.