skritikrt Napisano 11. avgust Prijavi Napisano 11. avgust pred 5 urami je skritikrt napisal: sam eni spregledajo,drugi so pa ovce... K je lih taka tema,in k se navezuje na moj komentar...ta vic paše k ata na mamo😂🤣 Citiraj
Boss Napisano 13. avgust Avtor Prijavi Napisano 13. avgust Evo, za lažje razumevanje shranjevanja datotek v oblak. Kamala Harris Explains Cloud Storage ODYSEE.COM Kamala puts her technical expertise on display. Citiraj
vzupan3 Napisano 13. avgust Prijavi Napisano 13. avgust 6 minutes ago, Boss said: Evo, za lažje razumevanje shranjevanja datotek v oblak. Kamala Harris Explains Cloud Storage ODYSEE.COM Kamala puts her technical expertise on display. Mah jaz ne vem več kdaj je deep fake pa kdaj je kaj resnično Citiraj
Matick Napisano 13. avgust Prijavi Napisano 13. avgust pred 2 urama je Boss napisal: Evo, za lažje razumevanje shranjevanja datotek v oblak. Kamala Harris Explains Cloud Storage ODYSEE.COM Kamala puts her technical expertise on display. Kaj se pa zgodi s fajli k dež pada 😂 Mislm, dost neumnosti strela da bi znal to bit res, ampak po eni strani pa resno upam da ni Citiraj
Jest Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Nisem vedel, kam naj dam tole... še najbolj pomoje paše v tole temo Pri BMW je sedaj izgleda potrebno doplačilo za varno vožnjo ... A je pri žmigavcih tudi tako, pa so lastniki tako škrti, da tega nihče ne doplača? 🤣 3 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
toto89 Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust pred 19 minutami je Jest napisal: Pri BMW je sedaj izgleda potrebno doplačilo za varno vožnjo Mislim, da je blo govora tudi o naročnini za gretje sedežev in verjetno še marsičem... 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust In England they drive on the left. In Balakan we drive on what's left... 1 Citiraj
Jest Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
samSimon Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust Pa lepo je reku brez čebule, pa tut to ne znajo 1 2 Citiraj
vzupan3 Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust On 8/14/2024 at 7:31 AM, Jest said: Nisem vedel, kam naj dam tole... še najbolj pomoje paše v tole temo Pri BMW je sedaj izgleda potrebno doplačilo za varno vožnjo ... A je pri žmigavcih tudi tako, pa so lastniki tako škrti, da tega nihče ne doplača? 🤣 To so probali v ZDA, kjer si dodatno opremo, ki je v avtu že prisotna, odklenil z naročnino (npr. gretje sedežev). No, v ZDA je prišlo do revolta in so takšno neumnost ukinili. A pri nas to dejansko obstaja? 2 Citiraj
NevLado Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust No no fantje, recimo da kupuješ nov bmw, pa je naročnina za gretje sedežev 85 na leto Avto kupiš in ga voziš 4 leta (tako kot npr naš @Bini), potem pa prodaš naprej Verjetno je permanenten odkup dražji kot 4x85 Nevem no, meni se zdi povsem smiselno za te nemške lizing nakupe 1 1 1 1 Citiraj
godlike Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust (urejeno) Samo potem je tvoj rabljen BMW manj vreden. Ker vsa ta naročnina poteče in mi je ne moreš v ceno vračunat 😉 Popravljeno 17. avgust od godlike 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust Em, eno vprašanje imam: kako se v Črni Gori plačujejo avtoceste? A imajo vinjete, tako kot mi, ali imajo cestninske postaje, tako kot Hrvatje? Citiraj
Shrek Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust Mislim, da so cestninske postaje na edini avtocesti, ki jo imajo... Bar - Boljare. Citiraj
Slivka Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust dne 18. 8. 2024 ob 21:49 je Shrek napisal: Mislim, da so cestninske postaje na edini avtocesti, ki jo imajo... Bar - Boljare. Opa, potem so me pa učili krive vere. Ker meni so razlagali, da Črna gora sploh nima avtoceste... Citiraj
g.Wankel Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust pred 1 uro je Slivka napisal: Opa, potem so me pa učili krive vere. Ker meni so razlagali, da Črna gora sploh nima avtoceste... Sej jo majo komaj 2 leti, če se ne motim 1 Citiraj
Boss Napisano 21. avgust Avtor Prijavi Napisano 21. avgust Pa še ta je večinoma še v gradnji in bo še dolgo dolgo. Citiraj
Slivka Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust Sem na Facebook objavil, da grem na počitnice na Maldive. Pa so mi vlomili v hišo. Kolk mi je bilo nerodno, ko so me dobili doma... 3 Citiraj
Jest Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Tale slika se mi je pokazala kot dogodek na danasnji dan pred 10 leti ... 4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Računalničarji oz. ITjevci bodo že razumeli 2 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Matick Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Pred eno uro je Jest napisal: Tale slika se mi je pokazala kot dogodek na danasnji dan pred 10 leti ... Ljudje pa pravijo da globalno segrevanje ne obstaja 🤣 Citiraj
Bini Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Če se kdo prepozna mi naj oprosti, sem videl voznika te miate kako se je spravljal v avto in kako je zgledalo, ko se je odpeljal, imel je skoraj skrčene roke.... 🫣🥴😂 Res sem se nasmejal, bil je velik cca 185-190cm,malo večji od mene in čeprav je bil vitke postave je bil za to miato 2 št.prevelik.... Kot smo že ugotovili tu na forumu je to avto za voznike do 180cm.😉 3 Citiraj
Boss Napisano 23. avgust Avtor Prijavi Napisano 23. avgust Zdaj moraš pa še napisat za katero generacijo Miate gre. Mislim, da v NC se spravi marsikdo (celo jaz), sploh če je že opremljena z nastavljivimi sedeži po višini. 1 Citiraj
Bini Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 17 minutami je Boss napisal: Zdaj moraš pa še napisat za katero generacijo Miate gre. Mislim, da v NC se spravi marsikdo (celo jaz), sploh če je že opremljena z nastavljivimi sedeži po višini. Joj pozabil sem sliko prlimat, evo tule je poleg CX-30 premium... 😉 Pred 1 uro pa tole srečam na AC od Lj proti Ce..... 😵💫😂 2 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.