Slivka Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Realno gledano ne potrebujem službe, samo plačo... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Bolje je sprehajati višek kilogramov, kot pa premalo možganov! 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Bolje je sprehajati višek kilogramov, kot pa premalo možganov... 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Meteorološka napoved za prihodnje dni napoveduje oblačno vreme in peklenski mraz, ki bo povzročil, da bo še veter zmrznil. Sončnih dni pa še ni prav hitro na vidiku - ker ne bo vetra, ki bi spihal oblake... 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Zgrabi policist blondinko, ji natakne lisice in jo strpa v marico. Pa se oglasi blondinka: - "Preveži mi še oči, da se vzburim do konca..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september – "Koliko je tvoja plača?" – "En teden..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Brez veze ti nosiš gate Calvin Klein ko je pa v njih Miki Miška... 1 1 Citiraj
Matick Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Pred eno uro je Slivka napisal: Brez veze ti nosiš gate Calvin Klein ko je pa v njih Miki Miška... Zato pa so Calvin Klein, da ze na gatah pise opozorilo 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Ni mi treba nikogar blokirat na Facebooku. Dovolj je, da sem iskren, pa drugi blokirajo mene... 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Krvoločna žival s petimi črkami? Bivša... 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Slivka ma 6 črk ? edit: pozabil, da pozna moj naslov,..jeba...no uglavnem soforumaši če se ne javim več na forumu veste kaj se je zgodilo 2 1 Citiraj
Jest Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Gre sodelavec skozi pisarno, se nekaj spotakne in podre kup dokumentov, ki sfrčijo po zraku in na tla. Da se malo opraviči, reče: - "Hja, veš, za dobrim konjem se dviga prah." Jaz pa ravno prave volje, pa mu odgovorim: - "Konja vidim, samo prahu ne vidim nikjer..." Ne vem, zakaj, ampak se je kar malo užaljeno pobral... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Nove veze se morate lotit kot nakupa vozila: obvezno se prej malo pogovorite s prejšnjim lastnikom... 2 Citiraj
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september NOVO! NOVO! NOVO! Poskusite "vinjak-dieto"! V desetih dneh boste izgubili: - ključe od stanovanja - mobitel - službo - vozniško in še kaj... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Kar se tiče nočnega življenja,... ... ... V bistvu nimam niti dnevnega... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Razlaga sodelavka tu v pisarni: - "Si kupim sexi perilo, da mu bom privlačna, zapeljiva, ... da se bo bolj vzburil! Ko sem mu povedala, koliko sem plačala, … 14 dni se mu ni dvignu..." 3 Citiraj
Jest Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september 2 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september Ob vsej tej novinarski paniki zaradi mraza in snega me zanima, če rabim danes verige, da pridem na Mazdin forum? 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september To sem dobil od enega tamestnega prijatelja: Vračajo se stari časi, pravi moški so na vasi. Vsaka ženska vidi rada - frajerja, ki vse obvlada. Jebeš hudo limuzino, sixpack, da ga daš v vitrino, če ne veš, kaj delat z njivo, sam boš pil popoldne pivo. Če se kopaš v denarju, nimaš šans proti gozdarju, bejbe kuriš na obleke, stari, on podira smreke! Res imaš fino zrihtan flet, vse zaman, če nisi kmet: zjutraj se umije z roso, brado si obrije s koso. Ko garaš za višjo plačo, on masti se s svežo kračo. Včeraj so bile koline, ne sprašuj – to ni za fine. Mesto se bo izpraznilo, vse na vas bo pobegnilo. Če bi rad bil dedec pravi, hitro traktor si nabavi! 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september Včeraj zvečer sem šel mimo fitnesa. Na vhodu je visel plakat z napisom TI ZMOREŠ VEČ! Takoj sem se obrnil in odšel nazaj v bife še na dva piva... 1 4 Citiraj
Slivka Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september Poročni prstan je kot varovalka na bombi: če ga snameš gre pol bajte! 1 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.