Slivka Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september Ona: "Mislila sem, da si boljši v postelji. Razočaral si me." On: "Kako me lahko oceniš v le 2 minutah?" 3 Citiraj
Slivka Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september V boljši jutri verjamem le dan pred plačo... 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september Edin dohtar, k je takoj na razpolago je dr.Oetker... 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september Če bi bil ptič, točno vem, na koga bi se posral... 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september (urejeno) Mi pošlje prijatelj sliko nekje iz Bosne: Popravljeno 17. september od Slivka 4 2 Citiraj
Slivka Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Ženske so kot palačinke: al so zvite al pa prismojene... 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september - "Šefe, kdaj bo plača?" - "A kadiš?" - "Ne." - "A piješ?" - "Ne." - "Osvajaš ženske?" - "Ne." - "Pa kaj ti bo potem plača?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Ko se srečata dva Korošca: - “Kk?” - “Tk.” - “Kk tk?” - “Tk tk.” 4 Citiraj
Slivka Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Še pijanega Andreja Stareta sem raje in lažje poslušal kot pa trezne politike... 2 1 Citiraj
Bini Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 3 urami je Slivka napisal: Še pijanega Andreja Stareta sem raje in lažje poslušal kot pa trezne politike... Takrat je bil Andrej najboljši... 🤗😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september Pravijo, da bo inteligenca rešila svet. Gledam ljudi okoli sebe in razmišljam: če je to res, n@j€#@li smo... 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september Ja, vem, kmet an s hribu doma... Če pa ne zastopm... Sm šu k zdravniku in mi prav, de imam previsok cukr. Pei sm šu domu pa ga dal na nižjo polico. Zdej mi pa usi praujo, da se mn vid, de sm kmet an s hribu doma an de nimam pojma... 4 Citiraj
Slivka Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september Žena pride iz nakupovanja in se pohvali možu: - "Našla sem krasne čevlje, čudovito torbico in dih jemajočo ogrlico…" Mož: - "Si imela pa srečo. Jaz sem pod posteljo najdu moške gate, pa so mi prevelike..." 5 Citiraj
Slivka Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september null To so bile ženske, ne pa ta okostja dandanes... 4 Citiraj
Slivka Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Danes pridem v službo pa reče šef: - "Danes imaš to za obdelat, pa to za obdelat, pa to za obdelat…" Pa rečem jaz: - "A ženo boš lahko sam?" 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Kako se stopnjuje beseda škrt: Medvode Kranj Jesenice 2 3 Citiraj
Slivka Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Resnici na ljubo, ni res, da so Gorenjci ŠKRTI. Ker v Kranju so OHRNI, na Jesenicah smo VOHRNI... 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Tu zraven firme imamo gradbišče. In en model gre prav tu mimo in ga slišim, kako si prepeva: - "U glavi fosna u srcu Bosna..." Je pel še naprej, ampak ga nisem več razumel. Ropot na gradbišču pa to... 1 1 Citiraj
samSimon Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Ja sej jih večina bolj prepeva, če ne pa svirajo... kurcu... al zakaj vsake 500m asfalta pr nas 4 mesce delajo 😏 1 Citiraj
Agerg Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september 🤣 Dela na infrastrukturi so pač takšne narave... 2 Citiraj
Boss Napisano 21. september Avtor Prijavi Napisano 21. september iPhone končno zna Slovensko, pol Ljubljane pa žal še vedno ne. 3 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.