Slivka Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september не брини, @Tilen5, јер ће ce и @Boss такође научити да говори наш начин. 5 Citiraj
Slivka Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september Po novem se ne reče "izkušen" ampak "večkrat naj€b@l... 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september Zdravnik: - ”Gospod…” Pacient: - ”Jaz sem gospa!” Zdravnik: - ”Gospa, imate raka na prostati…” 3 Citiraj
Slivka Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september Klinc gleda pa še ženske… Deda si bom dobu.. Moja sestra ga ima pa je full zadovoljna... 2 Citiraj
Slivka Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september Nekateri ljudje imajo usta kot vrata od Yugota. Dokler jih ne treščiš z vso močjo se ne zaprejo... 3 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Ko gledam poročila na TV imam vedno vilico v roki. Vsakega, ki mi gre že na kurac, pogledam skozi vilico in se pretvarjam, da je že v zaporu... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Edino, kar je Golob uspel v času vladanja spremeniti, je njegova frizura... 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober To pa je zvestoba! Zna biti, da je še tistemu konju bilo ime DAF... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Bosanska zastava, napis "Balkanski profesionalci" in - Celjska tablica... Potem bo pa jok, ko bo kdo omenil, da je Slovenija na Balkanu... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Imam sodelavca, ki ga kličemo Aladin. Takoj, ko nekdo odpre steklenico žganja, se on pojavi... 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Najbolj me razjezi, ko grem na sprehod, pa me veter odpihne v gostilno... 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Se jezi tukaj ena sodelavka: - "Moški vedo vse razen, ko jih vprašaš: 'Kdo je ona?'" 1 Citiraj
skritikrt Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober (urejeno) Povečaj sliko...mislim,da komentar ni potreben...sem moral slikati😁😂🤣 Popravljeno 1. oktober od skritikrt 3 Citiraj
Slivka Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober Spomnim se svoje mladosti… Bili smo otroci proste reje… 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober Moje življenje se je zreduciralo na spanje in delo… Pa sem vseeno neprespan in brez denarja... 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober Kako veš, da si star? Ko se ob nedeljah zbujaš ob tistih urah, kot si včasih prišel domov... 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober - "Žena, kaj bo danes za kosilo?" - "Nimam pojma, se je etiketa odlepila od konzerve..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober Mi je žena pravkar razložila: - "Se strinjam s tabo, da morava začet šparat! Ti boš nehal kadit, jst pa ti ne bom več piva kupla..." 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.