Jest Napisano 7. oktober Prijavi Napisano 7. oktober Bizaren cenik slovenskega servisa: za 'pomoč' strank lahko plačate tudi do 200 odstotkov več! RADIO1.SVET24.SI Ljubljanski servis z duhovitim cenikom, kjer zaračunavajo več strankam, ki želijo med popravilom 'pomagati' ali svetovati, a denar gre v dobre namene. 2 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober Demokracija je, ko narodu sredi meseca zmanjka denarja, ima pa vso pravico tiho jamrat... 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober Se pritožuje sodelavka: - "Zmeraj ko kaj skuham moj godrna, da je preslano… A ko pije tekilo pa liže tisto sol kot kozel, baraba, bolano do amena..." 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober (urejeno) Kila fižola po 9,70€? Letos bodo prdeli samo bogati... Popravljeno 8. oktober od Slivka 4 Citiraj
Slivka Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober Vsi hvalijo Kitajce, ko naredijo v 6 mesecih most. Nihče pa ne reče nič, ko v Bosni narediš fakulteto v 4-rih dneh... 5 Citiraj
Slivka Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober En star, ampak meni je še vedno dober... - "Oprostite, a je ta riba sveža?" - "Seveda je, saj vidite, da je še živa." - "Pa saj je moja žena tudi še živa, sveža pa že dooolgo ne več..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober - "Spet razmišljam, da bi pred malico pretekel 5 km..." - "Kako 'spet'?" - "Paa, tudi včeraj sem o tem razmišljal..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Čaka babica v bolnici, pride mimo zdravnik in jo vpraša: - "Gospa, ste vi za EKG?" - "Ne, jaz sem za DeSUS..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Sodelavka prav glasno prdne, zardi, me pogleda in reče: - "Naj tole ostane med nama." Ji v paniki odvrnem: - "Ni šans! Hitro odpri okno, da se prelufta..." 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Vožnja s kolesom je čista prevara! Sem več mušic požrl kot kalorij izgubil... 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Najboljša kombinacija je Red bull in fižol! Prvi ti da krila, drugi pa pospešek... 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Berem v novicah, da je policija v Idriji iz prometa izločila vinjenega pešca in kazen: 250€ ter odvzem čevljev za dva meseca... 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. oktober Prijavi Napisano 10. oktober Policaj se jezi na blondinko: - "Pa kdo je dal vam volan v roke?" Blondinka nazaj: - "Kaj jaz vem… Volan je bil že montiran, ko sem kupila avto..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. oktober Prijavi Napisano 10. oktober Žena pravi, da sem škrt zato sem jo povabil na čaj in kranjsko klobaso. Bilo je zanimivo, ker še nikoli prej ni darovala krvi... 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober Zanimivo, da ženske takoj ugotovijo, kdaj moški laže - a same pa še kar verjamejo reklamam, da bojo shujšale 7 kil v 10-ih dneh... 2 Citiraj
Slivka Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober Kako se po Štajersko reče: “Union se je razlil po tepihu”? “Čuj ti, en se nam je na tepih uscal...” 1 Citiraj
skritikrt Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober To je pa meni nekaj najgršega pri avtu😂🤣...povečaj sliko...kako lahko kdo kaj takega kupi😂 Pa ne mislim "avtopleničke". 1 Citiraj
Boss Napisano 13. oktober Avtor Prijavi Napisano 13. oktober pred 23 urami je skritikrt napisal: To je pa meni nekaj najgršega pri avtu😂🤣...povečaj sliko...kako lahko kdo kaj takega kupi😂 Pa ne mislim "avtopleničke". Kaj sploh gledam? A okvirček tablice? 2 Citiraj
sportman333 Napisano 13. oktober Prijavi Napisano 13. oktober pred 49 minutami je Boss napisal: Kaj sploh gledam? A okvirček tablice? Mislim da je fora v izpuhu (premajhne cevi) in groznih (prevelikih) nastavkih....vsaj jaz sem to opazil in je res grdo, italjančki bi to res lahk lepše naredili... Citiraj
skritikrt Napisano 13. oktober Prijavi Napisano 13. oktober Pred eno uro je sportman333 napisal: Mislim da je fora v izpuhu (premajhne cevi) in groznih (prevelikih) nastavkih....vsaj jaz sem to opazil in je res grdo, italjančki bi to res lahk lepše naredili... To je to😂...meni to izgleda k ena baba,k si da žnable nafilati🤣🤮 2 1 Citiraj
Boss Napisano 13. oktober Avtor Prijavi Napisano 13. oktober Še zmeri boljš k uni fejk auspuhi... tist je šele grdo. 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 13. oktober Prijavi Napisano 13. oktober pred 2 minutama je Boss napisal: Še zmeri boljš k uni fejk auspuhi... tist je šele grdo. Res je!👍 To na tej Alfi me spominja na mini "hifi stolpe" plastik fantastik,k so na tiste zvočnike naštimali okrasne bassreflex plastične obroče,da bi bolj hudo izgledalo...in raja je to kupovala🤮 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. oktober Prijavi Napisano 14. oktober Sem ugotovil nekaj zanimivega: Prav toliko, kolikor te stane žena, da se obleče te košta ljubica, da se sleče. Je še kdo ugotovil kaj takega? 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.