Jest Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Med "novoletnimi počitnicami" smo bili pri tastu na obisku. Gremo na sprehod po vasi in pri cerkvi stojijo jaslice, v katerih ni nič, nobene osebe, niti živali. Se malo čudimo in vprašamo tasta, zakaj je tako. Ni vedel in je obljubil, da bo vprašal klapana. No, sinoči dobim odgovor na e-mail: Pojasnilo, zakaj so prazne: – društva za zaščito živali ne dovolijo nobenih živali, ker je mraz, prehrana pa slaba in bi to bilo maltretiranje živali – Marije ni, ker feministke ne dovolijo, da bi se ženske izkoriščalo – Jožefa ni, ker mizarji ob praznikih in nedeljah ne smejo delati – Jezusa ni, ker razmišlja ali bo fantek, punčka ali kaj tretjega – treh kraljev ni, ker se bojijo, da jih bodo proglasili za ilegalne migrante – angelov ni, ker bi s tem užalili ateiste in drugače verujoče – nastlane slame ni zaradi EU uredbe NFX 08-070 : 2013 o nevarnosti požara – jaslice so lahko, ker so iz naravnih materialov, ne onesnažujejo okolja in se jih lahko reciklira 1 5 Citiraj
Slivka Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Novo leto je mimo. Nič več ne delam novih planov. Zdaj sušim tiste, ki so mi lani padli v vodo... 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Ni se treba bati revnih, pijancev, beguncev, huliganov, niti tetoviranih tipov. Svet uničujejo tisti s kravato... 3 Citiraj
Slivka Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Zakaj Američani polžev ne jedo radi? Ker oni imajo radi hitro hrano. 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Dovolj mlad, da vem, da zmorem. Dovolj star, da vem, da mi ni treba. Dovolj nor, da to vseeno naredim... 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar https://youtube.com/shorts/FQD-UlLPF9M?si=CuWFaY08d7KGQXFm 1 Citiraj
skritikrt Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar pred 11 minutami je Slivka napisal: https://youtube.com/shorts/FQD-UlLPF9M?si=CuWFaY08d7KGQXFm A tudi 10mm ključi izginjajo😲 Citiraj
Boss Napisano 10. januar Avtor Prijavi Napisano 10. januar Važn, da revolver ni izginil... 😁 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. januar Prijavi Napisano 13. januar Novinarka intervjuja 100 letnika s Štajerske: - "Dočakali ste zelo lepo starost, 100 let. Ali nam lahko zaupate, kaj je skrivnost tako dolgega življenja?". - "Enkrat na leto sem telesu privoščil alkoholno šok terapijo." - "In koliko ste ta dan popili?" - "Ta dan nisem pil..." 2 6 Citiraj
Slivka Napisano 13. januar Prijavi Napisano 13. januar Tako gre to pr kmetih vrh hriba... 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Krištodio, an potem men rečejo, de sm kmet an s hribu doma! Včeri me obiše zavarovalniški agent, kr sm hotu zavarvat svojo hišo, an me upraša: - "Kako visoko želite zavarovati hišo?" - "Ja, do slemena, cepec kronani..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar - "Šef, v ponedeljek bom malo zamudil." - "OK, kdaj boš prišel?" - "V petek..." Citiraj
Slivka Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Že teden dni ne jem po 18. uri. Rezultati so že na daleč vidni: izgubil sem živce, nasmeh in voljo do življenja... 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Ko vidim, kdo vse je naredil medicino, se bolj bojim zdravnika kot bolezni... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar https://youtube.com/shorts/YsSu8JTzou4?si=2okbJ1DlbutfpMbb 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Od vseh napak, ki bi jih lahko naredil, nisem izpustil niti ene... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Ko vidim pivo, vedno v sebi slišim dva glasova. Eden mi pravi: - "Popij pivo." Drugi pa mi pravi: - "Saj si ga slišal, popij že to pivo..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Starejši ko sem, bolj razumem svojega dedka, ki je zjutraj namesto kave raje popil enega "ta-kratkega"... Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Zaposlil sem se, da bi bil finančno stabilen. Vse, kar imam od službe pa je, da sem mentalno nestabilen... Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Manj ljudi ve, da si srečen, dlje boš srečen tudi ostal... 2 Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Moja prijateljica je pomotoma svoje kontracepcijske tabletke zamenjala z apaurinom. Sicer ima 10 otrok, ampak je pa čist flegma... Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Pravijo, da z leti postanemo pametnejši. Jaz še kar čakam... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.