Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Sem se končno spravil teči. Pa sem čez dve minuti že nazaj, ker sem nekaj pozabil. Pozabil sem, da nimam kondicije... 2 Citiraj
Boss Napisano 15. januar Avtor Prijavi Napisano 15. januar pred 8 urami je Slivka napisal: Moja prijateljica je pomotoma svoje kontracepcijske tabletke zamenjala z apaurinom. Sicer ima 10 otrok, ampak je pa čist flegma... Aha vse jasno.... Citiraj
Slivka Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 7 urami je Boss napisal: Aha vse jasno.... A, ne, to rundo si pa zgrešil. Kot prvo: govoril sem o prijateljici, ne o ženi. Kot drugo: žena je zamešala kontracepcijske tabletke z Natreenom, zato pa so najini otroci taki cukrčki... 3 Citiraj
Bini Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Hotel je samo povedat, da tam gor v hribih doma radi zamešate kaj.... Upam, da ne boš slučajno zamešal lopato za kramp... 😁🫣😉 Citiraj
Slivka Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 2 urama je Bini napisal: ... ... ... ... ... ... Upam, da ne boš slučajno zamešal lopato za kramp... 😁🫣😉 Hm, ideja ni napačna... 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Pravkar imeli nek sestanek. Meljemo in meljemo in mi enkrat šefla reče: - "Ti nisi normalen." Naenkrat je ratala grobna tišina, meni pa butne skozi možgane, pogledam naokoli vse zbrane in rečem: - "Še sreča." Kar na lepem je bilo sestanka konec. In vsi me nekam postrani gledajo. Najbrž zato, ker nisem normalen... 1 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Spoštovanje za "generacijo X", prosim! To je bila generacija, ki je šolo končala brez Googla... 1 3 Citiraj
etcho Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar (urejeno) pred 5 minutami je Slivka napisal: Spoštovanje za "generacijo X", prosim! @Alex bi to tolmačil drugače. 😄 Popravljeno 16. januar od etcho 3 Citiraj
Boss Napisano 16. januar Avtor Prijavi Napisano 16. januar pred 1 uro je Slivka napisal: Pravkar imeli nek sestanek. Meljemo in meljemo in mi enkrat šefla reče: - "Ti nisi normalen." Naenkrat je ratala grobna tišina, meni pa butne skozi možgane, pogledam naokoli vse zbrane in rečem: - "Še sreča." Kar na lepem je bilo sestanka konec. In vsi me nekam postrani gledajo. Najbrž zato, ker nisem normalen... Jaz te razumem popolnoma, ker "da si normalan, poludio bi" 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Dvajsetkrat lepo prosim in se ne zgodi nič. Potem povzdignem glas in takoj me vsi sprašujejo, zakaj VEDNO kričim... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar - "Čuješ, nehajma kadit." - "Zakaj?" - "Da nekaj prihranima." - "Ja, te pa še nehajma pit." - "Eh, tolk gnara pa spet ne rabima..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar - "V družbi me sploh nihče ne opazi. Nikakor ne morem zbuditi pozornosti ljudi okoli sebe..." - "Probaj glasno prdnit. Deluje!" 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Kadar sem z žensko, mora biti dobro. Slabo se imam lahko tudi sam... 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Kar se mene tiče - nikoli ne dvomite v dve stvari: moj pogum in mojo norost... 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Kako veš, da si star? Ko začneš ljudi, ki si jih včasih srečeval v diskotekah, srečevat v lekarni... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Ne mi jamrat, da je kriza in revščina. Nekateri so tako revni, da jih po šest spi v eni postelji, da nič ne jamrajo... 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Odprla se je nova tovarna. Tovarna orožja Lokovec. Prvi izdelek iz te tovarne je JAR-AC-47: 2 Citiraj
Bini Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar pred 2 urama je Slivka napisal: Ne mi jamrat, da je kriza in revščina. Nekateri so tako revni, da jih po šest spi v eni postelji, da nič ne jamrajo... Z zlato uro.... 😵💫🫣😉 Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar https://youtube.com/shorts/4WfOu53sS6o?si=AEBXUFDPhtdfdoto Citiraj
Slivka Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Sem začel obiskovati fitnes. Kakšne mašine! Najbolj všeč mi je tista, v katero vržeš kovanec pa ven prileti čokolada... 2 Citiraj
Slivka Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar - "Želim se zbujati ob tebi do konca življenja!" - "Jaz vstajam ob 5ih zjutraj." - "Eh, potem pa nič..." Citiraj
Slivka Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Kakšna je razlika med policajem in tetoristom? (vsaj nekateri) teroristi imajo simpatizerje... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.