Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Mož se vrne z lova domov. Žena ga takoj radovedno vpraša:

- "Si kaj ustrelil?"

- "Sem!"

- "Super. Ali si odložil v kuhinji?"

- "Ne, na urgenci..."

Napisano

Nekaj delam, se porežem in pade odločitev, da grem na NIJZ v Rožno Dolino, kjer me bodo cepili proti tetanusu. Takoj se mi je zameglil vid in komaj sem prišel do doma. Ker kar ni bilo v redu, sem poklical nazaj in vprašal, ali naj grem k zdravniku ali v bolnišnico.

Rekli so mi, naj ne hodim ne k zdravniku ne v bolnišnico, ampak naj se takoj vrnem v Rožno Dolino na NIJZ, kjer sem bil cepljen -  da mi vrnejo očala...

Ja, nismo več stari 25...

Napisano

Kolegica v službi mi vedno pomaga pri razlagi grafikonov in mi razloži kaj pomenijo posamezne črte in oznake na grafikonu.

Vam povem, ona je legenda...

Napisano

Piše sin domačo nalogo iz matematike, učijo se množenje z decimalnimi števili. Pa pride k meni, če mu pomagam pri matematični nalogi. In začne brat:

- "Tine je na bencinski črpalki natočil 48 litrov bencina. Koliko mora plačati, če je en liter bencina 1,2€?"

Gledam nekaj časa, nato ga vprašam:

- "A je to naloga iz matematike ali iz zgodovine?"

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Da vas vidim, heroje, kdo bo prvi, ki bo to prevedel?

Zajeta slika.PNG

Google Lens ;) 

image.png

• Všeč 1
  • Haha 4

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Tkole bo bolj prav... eni še znamo cirilico brat iz JLA.

Pliz kloz d dor

bikoz of promaja iz

kiling as insajd

"prosim zaprite vrata

ker nas prepih notri ubija."

33112_1.png

Napisano

V kontekstu elektromobilnosti

WWW.FACEBOOK.COM

"Hvorfor har Tesla så få knapper? Fordi de tror at hvis du har for mange valg, vil du velge å kjøpe...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

- “Halo, imam problem z  računalnikom in ne vem kaj mi je storiti…”
- “Kakšno sporočilo je izpisano na zaslonu?”
- “Piše ‘Hit ENTER when ready’.”
- “No, in?”
- “Kako pa naj jaz vem, kdaj je pripravljen...”

Napisano

Trije programerji so stali na stranišču pri pisoarjih. Prvi je končal in se odpravil k umivalniku, da bi si umil roke. Začne si sušiti roke, zelo pazljivo. Trgal je koščke papirnate brisače, drugega za drugim in si obrisal vsako kapljico, ki mu je še ostala na roki:

- “Pri Microsoftu smo naučeni biti zelo natančni.”

Drugi programer je opravil svoje opravilo pri pisoarju in se odpravil k umivalniku. Odtrgal si je en sam košček papirnate brisače in si brisal roke tako, da je izrabil sleherni centimeter brisače:

- “Pri Intelu smo poleg natančnosti naučeni tudi varčnosti.”

Tretji programer je prav tako končal, nakar se je odpravil proti vratom in zaklical čez ramo:

- “Pri Sunu so nas naučili, da si ne ščijemo po rokah...”

Napisano

Lepotica je v restavraciji pristopila k bradatemu natakarju in mu rekla, da mu želi nekaj šepniti v uho. Natakar je privolil, lepotica pa mu je s prstom začela ovijati brado in se igrati z njo ter rekla:
- “Ste vi tukaj šef?” in še naprej z prsti šarila po bradi.
- “Ne, jaz nisem šef!” je rekel natakar.
- “Ali ga lahko pokličete?” je vprašala lepotica in mu prste, enega za drugim vtikala v usta.
- “Ne, ne morem ga poklicati, ker ga danes sploh ni tu!”
- “Toda, jaz ga potrebujem, ker mu moram nekaj sporočiti!” je rekla lepotica in spet s prsti ovijala natakarjevo brado.
- “Saj lahko meni pustite sporočilo!” je rekel natakar.
- “No, prav, pa mu povejte, da v stranišču ni WC papirja, voda pa tudi ne teče...”

Napisano

Soseda, zakaj se vaš mož tako dere?

Zobje mu grejo ven.

Pri teh letih?

Ma, včeraj je pogoltnil protezo, zdaj pa čepi na stranišču.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.