Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 15k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Bučko iz mesta odide obiskat dedka na deželo. Ta mu razlaga o kmetiji, posestvu, o živalih, kmečkih opravilih in podobno. Bučko se dolgočasi. Naposled se dedek le domisli in mu reče:

- »Dragi moj vnuček. Dam ti lovsko puško, svojih pet lovskih psov, ti se pa kot pravi mož odpravi v gozd malo streljat.«

Bučko je seveda takoj za in se nemudoma s puško na rami in psi odpravi v gozd. Dedek doma sedi in posluša pasje lajanje in streljanje s puške ter se smehlja. Čez čas se Bučko vrne in dedek ga vpraša:

- »No, Bučko, kako je bilo?«

- »Super! Res super. Dedek, ali imaš še kakšnega psa?«

Napisano

Blondinka pri avtomehaniku:

- "Gospodična, alternator je crknil."

- "Kaj pa je to alternator?"

- "Ja, kako naj vam povem, težko je to na hitro razložit. V glavnem, kar vse 4 bo treba zamenjat..."

Napisano
dne 11. 4. 2025 ob 15:09 je Boss napisal:

Dobr se spomniš, ker to so bili doublesided, 9 sektorjev na sled. Ampak teli so igrali le eno dobro leto, ker so jih zamenjali High Density z 1.2MB.

Jaz sem začel na 8 inčnih iz katerih sem kopiral podatke na trakove. Zgodnja 80-a.

Na te trakove?

IMG_20250415_125422757.jpg

Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

In potem me prepričujejo, da na bencinski črpalki ne smem uporabljati mobitela zaradi statične elektrike, ker da je to nevarno...

Zajeta slika.PNG

No sam gužve pa ni... :)

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
pred 3 urami je x-layer napisal:

No sam gužve pa ni... :)

Bi res rad videl heroja, da pri 400v tehnologiji in veliki amperaži veselo zagazi v tako vodo. Sej lohk, da ne bi bilo nič, ampak mislim, da ni nikogar z grande cojones, ki bi šel probat.

pred 3 urami je Slivka napisal:

Na te trakove?

Taki so bili

image.png

Aja pa to je bila klimatizirana sobana za 18-19 stopinjami. Smo sred najbolj vročega poletja hodili not v jopicah. Bil je pa totalen šok, si šel iz 19 po koncu šihta iz službe, odzun pa 38 stopinj. Občutek, k da bi pečico stopil.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.