Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kako ukrades nekaj kar ne obstaja? To je pa res za Oceans 14
-
To ni voznja cez krizisce,to je zavijanje desno/levo in potem menjava pasu za kriziscem Ni to menjava pasu on dovoljeno je obema iti na katerikoli pas - če je le prost. Če ni potem vsak na 'svojega'. Ta na levem pa nima prednosti pred desnem....sta enakovredna, velja menjava pasu oz zadrge kot pravi boss Desni na prehodu ne caka nic (razen pesce) ker ma svoj pas. Joj pa to so res osnove no Uporabljam, oz stegujem vrat, to je nujno pravilo....nisem ko verstappen tud ce 'nimam ovinka'
-
Še številke na števcu komaj preberem, kje da bi opazil prah. Sicer pa kaj bom pucal, če ga bom prodal. 😀 A domet si opazil ... 916 km 🙂 Ko natankaš ti pa? Je vsaj 700 km? 😁
-
Nimam izkušen z njihovimi servisi, imel pa sem mesec nazaj izkušnjo z njihovim lesenim prodajalcem. Brez smisla, da bi potencialnega kupca ujel v svojo mrežo. Če on proda 5 avtov na mesec, bi jih jaz 50. Na mail sploh niso odgovorili, nato sem se oglasil tam, so mi sprintali ponudbo 100% po ceniku in obljubili, da me naslednji dan pokličejo za nakup neke dodatne opreme, a niso poklicali. Na drugi strani sem se dan kasneje vse zmenil z Amadejem iz Kranja, le preko telefona in maila. Pa je šlo 30.000 v Kranj in ne na Vič.
-
Jaz sem za tamalo decembra pri nas plačal mislim da 13 pa še par slik zdraven in je bilo 25, meni se ne zdi drago Pa potem na upravni še 22 za osebno
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.