beko Napisano 28. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2011 to?no tako bi lahko dobil tel. ?tevilko mehanika? Citiraj
a_sist Napisano 28. maj, 2011 Prijavi Napisano 28. maj, 2011 bi lahko dobil tel. ?tevilko mehanika? ima? zasebno sporo?ilo Citiraj
beko Napisano 29. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2011 ima? zasebno sporo?ilo vem, hvala Citiraj
Tomozuki Napisano 21. september, 2011 Prijavi Napisano 21. september, 2011 Si lahko izposodim ?e jaz to temo in vpra?am, koliko stane zamenjava podlo?k za ?obe? Danes je bil avto na testerju pri Kozmosu in so rekli, da bo potrebno narediti zamenjavo, ki stane pribli?no 300? Se da kje ceneje, ker sem resni?no brez cvenka. Lahko ?e meni po?ljete ZS za gospoda iz Medvod? Citiraj
Z M A J Napisano 22. september, 2011 Prijavi Napisano 22. september, 2011 Ima? ZS za majstra Simona! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 22. september, 2011 Prijavi Napisano 22. september, 2011 Si lahko izposodim ?e jaz to temo in vpra?am, koliko stane zamenjava podlo?k za ?obe? Danes je bil avto na testerju pri Kozmosu in so rekli, da bo potrebno narediti zamenjavo, ki stane pribli?no 300? Se da kje ceneje, ker sem resni?no brez cvenka. Lahko ?e meni po?ljete ZS za gospoda iz Medvod? Kaj zamenjava bakrenih podlo?k,ki stanejo komplet 20?? Citiraj
maxwell Napisano 24. december, 2011 Prijavi Napisano 24. december, 2011 Zdravo, malo bi si sposodil temo... imam mazdo 6 letnik 2003, po prebiranju foruma mislm da bi moral zamenjati vztrajnik in sklopko, zato bi prosil ?e lahko dobim kontakt od mehanika iz medvod, da si ?e on ogleda zadevo... Hvala Citiraj
jures Napisano 24. december, 2011 Prijavi Napisano 24. december, 2011 Zdravo, malo bi si sposodil temo... imam mazdo 6 letnik 2003, po prebiranju foruma mislm da bi moral zamenjati vztrajnik in sklopko, zato bi prosil ?e lahko dobim kontakt od mehanika iz medvod, da si ?e on ogleda zadevo... Hvala avto pelko - guuuuglaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
lc4 Napisano 24. december, 2011 Prijavi Napisano 24. december, 2011 Kaj zamenjava bakrenih podlo?k,ki stanejo komplet 20?? Too much. Olef.si jih ma za 4?. ?e pa zna? ?e kaj malega po?ravfat, ma? pa ?e urco dela, pa je to to. Citiraj
miha314 Napisano 27. april, 2012 Prijavi Napisano 27. april, 2012 Si bom ?e jaz malo tole temo sposodil. Mazda 6 2.3 bencinar mi trese pri speljevanju, kot da kolesa kopljejo po asfaltu. Dodaten simptom je, da imam dostikrat te?ave pri prestavljanju v prvo (in vzvratno), ko avto miruje. Preprosto ne gre v prvo, niti pribli?no, moram ene 2x pritisnit sklopko, da gre lepo v prvo, druga?e se pa takoj ro?ica zatakne in ni ?ans, da gre naprej. Kak?ne ideje, izku?nje,...? Sklopka druga?e ne drsi spljoh. Avto je letnik 2003 in ima 140.000km Citiraj
batko Napisano 27. april, 2012 Prijavi Napisano 27. april, 2012 Si bom ?e jaz malo tole temo sposodil. Mazda 6 2.3 bencinar mi trese pri speljevanju, kot da kolesa kopljejo po asfaltu. Dodaten simptom je, da imam dostikrat te?ave pri prestavljanju v prvo (in vzvratno), ko avto miruje. Preprosto ne gre v prvo, niti pribli?no, moram ene 2x pritisnit sklopko, da gre lepo v prvo, druga?e se pa takoj ro?ica zatakne in ni ?ans, da gre naprej. Kak?ne ideje, izku?nje,...? Sklopka druga?e ne drsi spljoh. Avto je letnik 2003 in ima 140.000km Meni je na moji zacelo delati kot tebi, potem mi je zacelo metat ven iz pete prestave in na koncu sem zamenjal menjalnik. Upam da ni pri tebi tako hudo pri meni. Citiraj www.gistel.si
miha314 Napisano 27. april, 2012 Prijavi Napisano 27. april, 2012 Menjalnik? Jao...kolk denarja je blo? Kaj to?no je blo narobe? Jaz upam na cilinder sklopke, sklopko, nosilec motorja,...tle nekje In jaz grem mazdo kupit, ker naj bi bila zanesljiva Citiraj
batko Napisano 28. april, 2012 Prijavi Napisano 28. april, 2012 Menjalnik? Jao...kolk denarja je blo? Kaj to?no je blo narobe? Jaz upam na cilinder sklopke, sklopko, nosilec motorja,...tle nekje In jaz grem mazdo kupit, ker naj bi bila zanesljiva Za moje pojme ima sestka prve stiri brzine kratke, peto pa dolgo, zato je peta prestava bolj obremenjena. Pri meni ko si povspeseval v peti prestavi, si cutil premike na rocici menjalnila, potem je zacelo metat ven iz pete prestave. Dobil sem rabljen menjalnikenjalnik iz faceliftke za 450 eur in ga zamenjal... Citiraj www.gistel.si
miha314 Napisano 30. april, 2012 Prijavi Napisano 30. april, 2012 A kdo ve kak?en vztrajnik ima mazda 6 2.3 (NE MPS) letnik 2003? Enomasni ali dvomasni? Ker menda bi bil lahko vztrajnik. Citiraj
batko Napisano 30. april, 2012 Prijavi Napisano 30. april, 2012 A kdo ve kak?en vztrajnik ima mazda 6 2.3 (NE MPS) letnik 2003? Enomasni ali dvomasni? Ker menda bi bil lahko vztrajnik. Mislim da na bencincih je enomasni... Citiraj www.gistel.si
miha314 Napisano 30. april, 2012 Prijavi Napisano 30. april, 2012 Mislim da na bencincih je enomasni... Jaz tudi tako mislim, vendar nisem prepri?an. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.