Skoči na vsebino

Le Mans X

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 4 let kasneje...
Napisano

Ne, ne, da se ne razumemo narobe! Da ne odpiram nove teme, sem poiskal staro.

In ker nisem nikjer na?el nobenih novic, sem pa? vpra?al... Ker en takle preizkus precej poka?e o razvoju motorjev in avtomobilov. In bi bilo zanimivo videti, kako Mazdina tehnologija napreduje...

Napisano

Mazdo so takoj banal po tem ko je wankel preklasiral nemce

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ne, ne, da se ne razumemo narobe! Da ne odpiram nove teme, sem poiskal staro.

Ups, moja napaka. Nisem preveril datuma prvega posta.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Na koncu pa za finiš še 500€ kazni za vsako smet, ki jo odvržeš, tudi ogorek in bo vse lepo čisto kot je na Kajmanskih....  Tam ene smetke ne najdeš tudi če jo iščeš razen v košu za smeti...  Vem, da ni mogoče, ker vlada takoj pade ampak bi delovalo.... 😉
    • Nikoli ne poljubljaj ljubico pred hišo, ker ljubezen je slepa, sosed pa ne...
    • Po nekaj časa je za spremembo "beli" ne črni pezek.... 
    • Daj mi slikaj kako in plastiko okoli ogledala, kjer so lucke.  ker ne vem ali ima enako kakor predFL
    • Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.