KAALman Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 pa sem probal ToniXovo idejo Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Dobro bi izgledalo...sam mogo?e so re?e vseeno mal prevelike ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Ma za moje pojme niti ne.......Meni kar kul zgleda...... Kaalman,....kaj to si u photoshopu naredu al obstaja kak?en program???? LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 7. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Ma za moje pojme niti ne.......Meni kar kul zgleda...... Kaalman,....kaj to si u photoshopu naredu al obstaja kak?en program???? LP daVid Photoshop... druga?e pa verjetno obstaja ve? programov za to...npr. Corel Photopaint ipd... programi za obdelavo slik... Citiraj LP KAALman
David Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Kakorkoli...well done.....!!! Sem ?e mislu da je zadeva prava....)))) LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 lucke od RX8 bi moral poskusit dat gor...al pa od fiat punto prejsnje generacije...pasejo za popizdit...jih ima en italijan na mx3...mega mu je prislo...res Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 9. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2005 lucke od RX8 bi moral poskusit dat gor...al pa od fiat punto prejsnje generacije...pasejo za popizdit...jih ima en italijan na mx3...mega mu je prislo...res slikaj, yebote Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 slikaj, yebote sej bi, ce bi imel revijo doma...ma jo imajo v mojem bivsem klubu.... mislim pa, da bi morala bit slikica tudi nekje na netu...sam se ne spomnim revije..al je bila elaborare ali pa maxi tuning... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
eye Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 Sam to sliko bi pa prou vidu rad :D Citiraj
ReDevil Napisano 4. september, 2005 Prijavi Napisano 4. september, 2005 Dobr zgleda fuuul, zdej je treba idejo sam ?e realizirat oz. morajo besede meso postat!!! Si pa vsekakor na pravi poti! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Sam tole bi res pasalo kot ata na mamo. Preprosto prenovi ga. Avto je ?ist drug. Od Punta lu?i so pa res univerzalne. V eni reviji sem jih videl na Ibizi. Samo kaj, ko bi te pri nas prvi policisti oglobili. Citiraj
Sorti Napisano 24. oktober, 2006 Prijavi Napisano 24. oktober, 2006 pa sem probal ToniXovo idejo Zanima me za kolk mm je avto spu??en??In kulk col felge so gor? Citiraj
KAALman Napisano 24. oktober, 2006 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2006 Zanima me za kolk mm je avto spu??en??In kulk col felge so gor? ti pa najde? te stare teme avto je bil spu??en za 4cm, gor so pa ble 15" zimske iin poleti 16" felne... Citiraj LP KAALman
Sorti Napisano 24. oktober, 2006 Prijavi Napisano 24. oktober, 2006 ti pa najde? te stare teme avto je bil spu??en za 4cm, gor so pa ble 15" zimske iin poleti 16" felne... Ja mal prebiram stare strani... Hvala za odgovor! A avto si prodau? Citiraj
poky Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Napisano 25. oktober, 2006 A avto si prodau? ?al ga je res ja.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.