polde Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Moji m6, 143 2006 se na ?tevcu pribli?uje cifra 120.000 KM. Zdaj me pa zanima, koliko me bo stal velik servis in kaj vse se na tem servisu stori? Kateri servis izbrat? Ali servisirat na uradnem servisu ali poiskati alternativo? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Moji m6, 143 2006 se na ?tevcu pribli?uje cifra 120.000 KM. Zdaj me pa zanima, koliko me bo stal velik servis in kaj vse se na tem servisu stori? Kateri servis izbrat?Ali servisirat na uradnem servisu ali poiskati alternativo? Lternativa je vsaj pol cnej?a, pa bolj temeljito narejena.Je pa v en v medvodah, za katerga dam roko v ogenj in ?e marsikateri foruma? tudi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
schurda Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Ja, prav ima?, no, malo naprej proti ?kofji Loki. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Z M A J Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Vidim da smo vsi zadovoljni s Simonom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
polde Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Ali ?e kdo zaupa koliko evrotov me bo stalo (ali pa je vas stalo)? Kaj je s servisi v Avstriji? Vidim da smo vsi zadovoljni s Simonom! Citiraj
RoKo Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Ali ?e kdo zaupa koliko evrotov me bo stalo (ali pa je vas stalo)? Kaj je s servisi v Avstriji? Na uradnem okoli 1000?, pri drugih (pa ne fu?arjih) pa pol manj....Jaz nikoli ve? na uradni,mene je stal ta servis 618? z menjavo tudi prednjih amortizerjev- delo 150? ostalo materjal! Citiraj
ducky Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Npr. tudi v GAMI v Ljubljani lahko prinese? material s sabo in zrihta? vse skup za ca. 400?.. Citiraj
Liuch Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 Lternativa je vsaj pol cnej?a, pa bolj temeljito narejena.Je pa v en v medvodah, za katerga dam roko v ogenj in ?e marsikateri foruma? tudi. Jaz svojo peljem v ponedeljek. @YavarYe: V torek te pa lahko zvrcnem in greva na Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2011 Prijavi Napisano 28. maj, 2011 Jaz svojo peljem v ponedeljek. @YavarYe: V torek te pa lahko zvrcnem in greva na po 14 uri ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
polde Napisano 30. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2011 Klical na ACOSMOS v BTC in so mi povedali, da stane veliki servis 800 eur. Zakaj od vsepovsod sli?im cene tipa 1400 eur? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 Klical na ACOSMOS v BTC in so mi povedali, da stane veliki servis 800 eur. Zakaj od vsepovsod sli?im cene tipa 1400 eur? Za?ne se tam, pol pa se "poka?e" ?e ?ponar mikro jermena, pa ?i??enje karterja,.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 Za?ne se tam, pol pa se "poka?e" ?e ?ponar mikro jermena, pa ?i??enje karterja,.... to so cene tipo -od... Citiraj
Liuch Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Vidim da smo vsi zadovoljni s Simonom! Danes z veseljem dal nazaj ?rnega kenguruja in se zopet vsedel nazaj v avto Simon - p.s.Baje konec tedna ?e ena foruma?ka M6 pride na velikega - Polde?? Citiraj
Mihael1 Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 Moji m6, 143 2006 se na ?tevcu pribli?uje cifra 120.000 KM. Zdaj me pa zanima, koliko me bo stal velik servis in kaj vse se na tem servisu stori? Kateri servis izbrat?Ali servisirat na uradnem servisu ali poiskati alternativo? ?E ?E NISI DELAL SERVISA, SE POZANIMAJ V AVSTRIJI NA SERVISU MAZDA!JE 1X CENEJ!PREVERJENO!!!! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 ?E ?E NISI DELAL SERVISA, SE POZANIMAJ V AVSTRIJI NA SERVISU MAZDA!JE 1X CENEJ!PREVERJENO!!!! Lej ne vem kako naj ti povem samo CAPS LOCK ima? vklopljen. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mihael1 Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 Lej ne vem kako naj ti povem samo CAPS LOCK ima? vklopljen. :ne vem: ja to pa dela brzina! :ne vem: Citiraj
Žirinofski Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 kdo pa je ta simon k vam mazde popravla dej nej mi en njegovo cifro da Citiraj
Jest Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 Jaz bi rekel, da je to tale Simon >> http://www.infocity.si/avto-pelko-simon-pelko Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Strela Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 ?E ?E NISI DELAL SERVISA, SE POZANIMAJ V AVSTRIJI NA SERVISU MAZDA!JE 1X CENEJ!PREVERJENO!!!! Te pa skeniraj kak predra?un pa poka?i da vidimo! Jaz mo?no dvomim v to trditev. lp. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.