Gustav Napisano 2. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2012 Dej preveri ?e more information za kateri certifikat gre in ali je ?e potekel oziroma ?e bolje bi bilo, da preveri? a ima? nastavljen pravilni datum na tvojem ra?unalniku. Seveda. Ko sem razdrl ki?to, se je zme?alo uri. V Biosu sem jo nastavil na sistem pa pozabil. MAdona Boss, tebi sem pa ?e orenk dol?an. Hvala!!! Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
KAALman Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 eee pc ostaja doma, ?e vedno je bolj?i od tabli?nih ?okoladic, dobil je Ubuntu, in sedaj je hitrej?i kot z Win7 Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 eee pc ostaja doma, ?e vedno je bolj?i od tabli?nih ?okoladic, dobil je Ubuntu, in sedaj je hitrej?i kot z Win7 Cukn mu gor WIN8 pol se pa ?udi kako to ?opa, men ni blo n? jasn. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Cukn mu gor WIN8 pol se pa ?udi kako to ?opa, men ni blo n? jasn. okna zasedajo pol diska za srfanje je tudi linux ok bom pa enkrat iz firbca probal 8 oken dat gor Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 okna zasedajo pol diska za srfanje je tudi linux ok bom pa enkrat iz firbca probal 8 oken dat gor Tu je pa res, razen kak starter verzija. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Cukn mu gor WIN8 pol se pa ?udi kako to ?opa, men ni blo n? jasn. Taka okna imel bi tudi jaz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Ok Ni glih PC je pa TV Nekaj smo ?e govoril na pijanki ampak vseeno bom kar pra?al tukaj ker mi nekako ni jasno kako zadeve potekajo! Imam tale TV:http://www.lg.com/uk/tvs/lg-42LH7000-lcd-tv pra?anje: Glede na specifikacije ki jih ima ,ali bom lahko gledal HD programe (recimo discovery HD,animal planet HD,....) s to TV pa naj bo z vmesnikom ali brez samo da bo delal,namre? v kratkem se bomo prkonektal na optiko! Hvala in lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 vidim po spec. da ima vse...tko da ja, bos gledal HD Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 Yep, bo takoj videl al rabis se okulista obiskat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 ?e prav ?tekam bi morala zadeva fukcionirat in ne rabim nove TV? Mater tokstara tv pa bo delal,?e res potem se je spla?al 1000 dat tnx! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 17. december, 2012 Prijavi Napisano 17. december, 2012 samo obvezno priklopi preko SCART kabla Citiraj
uklopko Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Imam USB 8 Gb! Za?el sem kopirat en film gor zadeva nekaj za?teka in moral sem odstranit usb. Film je deloma skopiran,vsaj ka?e tako. Zdaj pa nastane problem: Ho?em ta klju?ek sformatirat in mi napi?e da je za??iten pred pisanjem!!!! WTF OD KJE!? Karkoli delam (ho?em po?et) Je za??iten pred pisanjem! Razne kljukice ne pridejo v po?tev ker mi ne da opcije(samo za branje ,arhivske,..) Kako,s ?im sformatirat,al je zadeva ?la rakom ?vi?gat? lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Imam USB 8 Gb! Za?el sem kopirat en film gor zadeva nekaj za?teka in moral sem odstranit usb.Film je deloma skopiran,vsaj ka?e tako. Zdaj pa nastane problem:Ho?em ta klju?ek sformatirat in mi napi?e da je za??iten pred pisanjem!!!! WTF OD KJE!? Karkoli delam (ho?em po?et) Je za??iten pred pisanjem! Razne kljukice ne pridejo v po?tev ker mi ne da opcije(samo za branje ,arhivske,..) Kako,s ?im sformatirat,al je zadeva ?la rakom ?vi?gat? lp To so naredili strici iz ozadja prjatu. Citiraj
Gustav Napisano 3. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2013 tud men no?e kopirat filmov na usb. Kopira mi samo kake slike in kaj manj?ega. Pa mam vse na istem sistemu: ntfs. Encajt sem se matral ,sedaj pa obupal. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
g.Wankel Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 tud men no?e kopirat filmov na usb. Kopira mi samo kake slike in kaj manj?ega. Pa mam vse na istem sistemu: ntfs. Encajt sem se matral ,sedaj pa obupal. Kok velik film pa? Na?eloma NTFS naj ne bi bil problem, probaj vseeno pretvorit klju? v FAT32, po vsej verjetnosti ima? pa tudi ti pokvarjen klju?ek Imam USB 8 Gb! Za?el sem kopirat en film gor zadeva nekaj za?teka in moral sem odstranit usb.Film je deloma skopiran,vsaj ka?e tako. Zdaj pa nastane problem:Ho?em ta klju?ek sformatirat in mi napi?e da je za??iten pred pisanjem!!!! WTF OD KJE!? Karkoli delam (ho?em po?et) Je za??iten pred pisanjem! Razne kljukice ne pridejo v po?tev ker mi ne da opcije(samo za branje ,arhivske,..) Kako,s ?im sformatirat,al je zadeva ?la rakom ?vi?gat? lp Mo?no da je kak sektor na disku hin, ampak formatiranje bi moglo delati. Bo pa sektor vseeno uni?en tko da je za stran pomoje, edino ?e proba? s kakim disc repairom... Sej druga? nima? slu?ajno tisto zunanjo za??ito da zakleni? klju?ek? Ker eni to spregledajo Citiraj
uklopko Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 ne nimam nobene za??ite! Fakkk kar neki no! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Elektronska sranja v?asih crknejo, pa ne samo meni tudi vam se je isto zgodilo. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 4. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2013 Kok velik film pa? Na?eloma NTFS naj ne bi bil problem, probaj vseeno pretvorit klju? v FAT32, po vsej verjetnosti ima? pa tudi ti pokvarjen klju?ek mah navadni 700 mb filmi. Pomojem ni klju?ek crknu ampak prej ?italec. bo treba servis najdit. al pa ?vet brez kopiranja na klju?ke. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
mazdaman Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Doma imam DVB-T USB klju?ek z anteno. Prilo?ena programska oprema je za Kur4ac in vedno ho?e vpisovanje serijske ?tevilke, potem pa re?e, da je ?e uporabljena. Tudi po uporabi druge kode in driverjev in programske opreme ni ni? bolj?e oz. dela res po?asi. Sedaj pa me zanima ali obstaja kak program (ne ravno od proizvajalca strojen opreme), ki bi uporabljal ta sprejemnik in anteno in bi z njim gledal TV? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Allyssa Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Ok bom kr tle pra?ala sej se delno nana?a A se komu sanja po ka?nem vrstnem redu FB pome?e prjatle, ?e gre? na stran "prijatelji"? Po abecedi ne, po tem kok sm js na profilu od koga, oni na mojem, po tem kok so aktivni,...wtf? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
g.Wankel Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Ok bom kr tle pra?ala sej se delno nana?a A se komu sanja po ka?nem vrstnem redu FB pome?e prjatle, ?e gre? na stran "prijatelji"? Po abecedi ne, po tem kok sm js na profilu od koga, oni na mojem, po tem kok so aktivni,...wtf? Mislim da je kar random. Medtem ko na chatu, so zgoraj tisti ki so bolj aktivni s tabo, spodaj pa tisti ko ne...baje. Citiraj
Allyssa Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 A niso zgorej tisti k so prek telefona, spodej pa comp? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
g.Wankel Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 Heh, ?udno. Zgleda ima vsak druga?e. Pri meni so prek telefona nekje u sred Citiraj
dejanot Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Cao Brat isce oz kupi ram za prenosni racunalnik Specifikacije za ram so: SO-DIMM(ram za prenosnike) DDR2, rabi 2x 2GB ali 2x 4GB, pac odvisno od ponudb in cene? Vse info dobrodosle. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Boss Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 Tole pa ne bo ?lo tako enostavno, ker ne deluje vsak ram z vsakim prenosnikom - tole se lahko preveri edino, ?e se ga na licu mesta sproba v prenosniku pa za ziher ?e kak memtest ?est spustit. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.