Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Današnji "izsiljevalec"... Tale kombi (SEGON) bi lahko komot malo zmanjšal in se na glavno (prednostno) cesto vključil za menoj, ker je bilo vse prazno... tako se je pa kar vrinili pred mano, tako, da sem jaz moral malo zmanjšati hitrost ... Na naslednjem križišču je pa za piko n "i" prevozil še rdečo luč ... Sicer tam resda ni nikogar ogrožal... samo vseeno... Jaz se v takem primeru vedno ustavim...
-
Sedaj se splača kupovat zlato, ker pada in je ceneje. Bo pa šlo kasneje zopet gor.
-
Kot prvo. V objem Rusije ne želi nihče razen Belorusije, ki je z njimi vemo zakaj. Tako, da je normalno, da si Ukrajina želi na bogat in normalen zahod ne pa v objem diktature. Kot drugo. To, da nas kot ti praviš zahodni voditelji strašijo z medvedom je normalno in čisto na mestu, ker vidimo, kaj delajo. In predvsem je strašljivo to, da vedo s kom imajo opravka in kaj je zmožen narediti. Zato se je pa dobro pripraviti. In ne, ni enako kot pri naših polit komisarji. Takrat so oni blodli in verjeli sami sebi, sedaj pa nam preti resna grožnja z vzhoda.
-
Same mučke, EU pa nič ne naredi in je lepo tiho.... 🥴
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.