samSimon Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Kaj pa k?n Partis, to ni ve? aktualno? tm ma? ?e vse mixe mo?ne narjene... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Soundcloud 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 13. januar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Mi kdo lahko priporo?a kak?en delujo? in ne preve? kompliciran program za urejanje videov? Imam kup film?kov posnetih z gopro kamero in bi jih rad malo porezal in naredil highlights. Obstaja program?ek za telefon od GoPro ampak ne da se mi s telefonom tega delat.Prav tako bi dal rad za ozadje film?ka dolo?eno glasbo, med videi pa bi tam in tam dal kako sliko. Vnaprej hvala za nasvete. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Slash13 Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Jaz uporabljam kar tistega zastonjskega od GoPro (za pcje), ne vem kako se kli?e. Preverim, ko pridem domov. Citiraj
Jest Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Verjetno je tole >> Quik >> https://shop.gopro.com/EMEA/softwareandapp/quik-%7C-desktop/Quik-Desktop.html Drugace pa je pomoje v Windowsih Microsoft Movie Maker >> https://support.microsoft.com/sl-si/help/14220/windows-movie-maker-download Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 movie maker... bolj preprosto ne gre Citiraj LP KAALman
Slash13 Napisano 13. januar, 2017 Prijavi Napisano 13. januar, 2017 Verjetno je tole >> Quik >> https://shop.gopro.com/EMEA/softwareandapp/quik-%7C-desktop/Quik-Desktop.html Drugace pa je pomoje v Windowsih Microsoft Movie Maker >> https://support.microsoft.com/sl-si/help/14220/windows-movie-maker-download Ja, to imam. Sicer je starej?a verzija, se kli?e GoPro studio, je pa to to. Citiraj
S'tan Napisano 14. januar, 2017 Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Movie maker je dost shit, ze pri overlayih in podobnih osnovnih stvareh se zatakne. Mi uporabljamo Sony Vegas Pro (13.0 trenutno) in je super. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
YavarYe X6V6 Napisano 14. januar, 2017 Prijavi Napisano 14. januar, 2017 Uprabljam samo programe ki drekt furajo MP4, brez vseh AVI pretvarjanj, ker to samo traja.Pa ?e ni hardver tako kot je treba vse traja 100 let ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 14. januar, 2017 Prijavi Napisano 14. januar, 2017 PowerDirector. Navadil sem se ga in za moje potrebe je povsem soliden... Citiraj
canyon Napisano 19. januar, 2017 Prijavi Napisano 19. januar, 2017 ok mene pa neki zanima a je tle na forumu kdo kej bl ra?unalni?ko podkovan ker to mi pa res negre in ne najdem re?itveuglavnem kolegici je "crknu" zunanji disk WD elements 2tb, fora je da mi ga windows no?e zaznat pod nobenim pogojem ( ne xp, ne win7, ne win 10 ) ampak na ubuntu pa dela zadeva brez kakr?nega kol problema dej me pa sam zanima kaj bi bla lahko fora pa kaj lahko nardim da disk uspostavim nazaj v normalno delovanje da ga bo windows normalno zaznov P.S.: sm pregledu tutorialov pa forumov pa pa nikjer nobenih pametnih informacij ne najdem Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
robertos664 Napisano 19. januar, 2017 Prijavi Napisano 19. januar, 2017 verjetno bi ga moral prvo v disk managementu aktivirat.. Citiraj
canyon Napisano 19. januar, 2017 Prijavi Napisano 19. januar, 2017 verjetno bi ga moral prvo v disk managementu aktivirat..ko disk priklopim na ra?unalnik mi komplet windows "zamrzne" oz mi ne odpre mape ki jo ho?em odpret, mi ne odpre nobene stvari tud v lastnosti diska nemorm tud v device managerja ne oz tud ?e imam odpta vsa okna mi stanja ne posodobi, ko disk odklopim se mi odpre in pri?ge in osve?i use kar sem hotu naredit Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Daky Napisano 19. januar, 2017 Prijavi Napisano 19. januar, 2017 v linuxu poglej v katerem formatu je disk Citiraj
izacus Napisano 20. januar, 2017 Prijavi Napisano 20. januar, 2017 Priklopi na Linux, poberi dol podatke, z gparted zbri?i particijsko tabelo (kar zbri?e VSE!), ustvari novo MBR tabelo in NTFS particijo. Skopiraj podatke nazaj. ?e ?e vedno ne dela je za v ko?. (Po priklopu na USB poglej ?e "sudo dmesg" - ?e je na koncu polno kakih napak okoli USBja ali SATA sistema potem podatke ?imprej spravit dol ker gre disk v maloro.) Citiraj
jures Napisano 20. januar, 2017 Prijavi Napisano 20. januar, 2017 Tako kot so ti rekli, ?e se ti ni vsul file sistem je zani? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.