uklopko Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 Lej ro?no posodbitve klikaj izklopi avto, ker ?e ti za?ne na 3G posodabljat pol mora? pososdbitev prekinit in jo na marketu ?e 1X poklikat in pol gre.?e pa posodablja? "ro?no" gre? na market in upade all, prej seveda pove?e? na wi-fi, vse dela bp.Se mi pa zdi da je nekje neko sranje na tu?u in skozi gre da so posodobitve in jih ?tarta pol pa se obesi.Men dela povsod, siol,Amis,Tu? internet in tud na tu?mobil. Vedno.sem dal na rocno posodablanje,vse je delalo,potem pa kar na 1x off no more download,pa na drugem gsm tudi. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Kaj je to http://www.chinavasion.com/more-usb-pc-acc...-2560-usb-host/ oz. zakaj bi lahko to uporabljal ( mogo?e kot kak krmilnik?) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Sedaj pa vpra?anje kaj manjka temu ra?unalniku:hp probook 4730s a1e71ea Naslednje zadeva pa gledam 2 DIN radio iz kitajske cena je 169,87? koliko je tu carina oz ali je tudi DDV. http://www.chinavasion.com/product_info.ph...-gps-navigator/ Laufajo pa gor WIN CE a se da potem nalo?it IGO? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gorjup13 Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Ti bom odgovril na obe vpra?anji prvo bi lahko uporabljal, ?e bi si sestavil sam svoj tablet oziroma napravico za androidni sistem, kaj vse lahko potem s tem po?ne? je odvisno kaj vse v tablico vklju?i?, ima pa goro priklju?lkov na ketere lahko zve?e? marsikaj, ne vem pa ?e si s tem vpra?anjem mislil kaj specifi?nega, ker vem da je moj odgovor bolj kot ne BullSh** Kar se ti?e pa tegale probooka mu pa ?e ne rabi? Windowsov ali pa jih ima? doma ne manjka prav ni? in je za to ceno vredu stvar. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 Sedaj pa vpra?anje kaj manjka temu ra?unalniku:hp probook 4730s a1e71ea Takega prenosnika sem v?eraj prodal kolegu z LICEN?NIMI winsi(firma pa to), za to?n tolk dnara. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 Takega prenosnika sem v?eraj prodal kolegu z LICEN?NIMI winsi(firma pa to), za to?n tolk dnara. V Tu?u je od danes dalje 647,10? na zvezdice samo je brez WIN. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 V Tu?u je od danes dalje 647,10? na zvezdice samo je brez WIN. ?e rabi? zase-privat vzem nima? kj zajebat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gorjup13 Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 ?e rabi? zase-privat vzem nima? kj zajebat. True that Citiraj
mazdaman Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 Ja za doma?o uporabo bo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 28. oktober, 2011 Prijavi Napisano 28. oktober, 2011 Ja za doma?o uporabo bo Kaj mu manjka? Lastnik.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 28. oktober, 2011 Prijavi Napisano 28. oktober, 2011 Kaj mu manjka? Lastnik.... ?e bo malo po?akal Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gustav Napisano 2. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2011 Tukaj ste mi nekaj ?asa nazaj vsi svetovali neke brezpla?ne Antiviruse in sem po nasvetu izbral avast. Sedaj ho?e gnar, bemumast podalj?at se pa ne da ni?. Kaj mi je storiti? Spet menjat av program? Thnx Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
uklopko Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 Tukaj ste mi nekaj ?asa nazaj vsi svetovali neke brezpla?ne Antiviruse in sem po nasvetu izbral avast. Sedaj ho?e gnar, bemumast podalj?at se pa ne da ni?. Kaj mi je storiti? Spet menjat av program? Thnx NOD 32 25? na leto in ima? mir,pa ?e na 2 pc-lahko da? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Gustav Napisano 2. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2011 Principielno ne pla?ujem za softwer in to iz bridkih izku?enj. Enkrat smo kupl winse mislem d xp. Ko je blo treba pla?at 100? so bli vsi zlati, ko sem pa rabil support ker njihov ?rot ni delal, pa nikjer nobenga in tono izgovorov. Fak off, stavim da je nod isti. Ko se neb updejtal, bi bil cel kup krivcev samo eset ne. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 Tukaj ste mi nekaj ?asa nazaj vsi svetovali neke brezpla?ne Antiviruse in sem po nasvetu izbral avast. Sedaj ho?e gnar, bemumast podalj?at se pa ne da ni?. Kaj mi je storiti? Spet menjat av program? Thnx avast nikol noce denarja...mal boljs poglej, sam moras podaljsat registracijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 Principielno ne pla?ujem za softwer in to iz bridkih izku?enj. Enkrat smo kupl winse mislem d xp. Ko je blo treba pla?at 100? so bli vsi zlati, ko sem pa rabil support ker njihov ?rot ni delal, pa nikjer nobenga in tono izgovorov. Fak off, stavim da je nod isti. Ko se neb updejtal, bi bil cel kup krivcev samo eset ne. OK o tem pa? ne bom se preklal ker je bv. Sam uporabljam nod odkar sem za?el tipkat po PC-ju ok vsaj 8 let in na?telal isti program vsaj na 20 pc in za 1x nikoli nikdar imel problemov s kateremkoli od teh. je pa odlo?itev itak tvoja.Moje izku?nje z nodom 10-ka Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
iceman22 Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 Js sm pa cist brez antivirusa ker ne hodim na XXX strani. Ce pa kdaj kaksen virus fasem pa vse na novo instaliram Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 Moj terenski-fu? pc T91 nima antivirusnega programa ccA 1,5 leta pa nobenih te?av. Druga?e pa zadnje 2-3 leta uporablajm microsoft security essentials, pa nkol nobene te?ave. :ne vem: Pri?akujem da mi v par dneh vsej en krepne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
canyon Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 est uporablam avasta home edition pa morm re?t da nism meu nikol nobenih problemou pa use mi je zaznou ?e je ?e kej blo al pa razna in taka obvestila o nevarnih straneh in podobno pa ?e zaston je tko da zame je avast home edition zakon Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Gustav Napisano 2. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2011 Bom pa? ?e enkrt pogledu ?e sem res spregledu da se ga da updejtat for free..... ?e en ques?n: ki?ta mi postaja na netu precej neodzivna, t.j. precej dolgo traja d se odpre ?e sam najdi.si. Ko kliknem refresh je vse takoj prikazano. Torrentov ne ?lepam dol, ali kako druga?e zabijam linijo. T2 pravi da ne vidi napak na moji liniji, men gre pa ?e na k brskat po netu doma. A ma kdo kako idejo kaj ga boli? Seveda sem ?e resetiral modem od t2. Mal me skrbi da nala?? ?topajo, da bi prodal hitrej?o linijo (zdej mam 4 /1) pa je na za?etku ?pilala ko amerika. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 Bom pa? ?e enkrt pogledu ?e sem res spregledu da se ga da updejtat for free..... ce se ne bos najdu, mi naredi screen shot, bom pokazal kaj je treba narest... z velkimi ti vsiljujejo neko business varianto...z malimi pa pise continue with home edition al neki tazga Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gustav Napisano 2. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2011 ce se ne bos najdu, mi naredi screen shot, bom pokazal kaj je treba narest... z velkimi ti vsiljujejo neko business varianto...z malimi pa pise continue with home edition al neki tazga kul thnx Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
kowkele Napisano 3. november, 2011 Prijavi Napisano 3. november, 2011 Moj terenski-fu? pc T91 nima antivirusnega programa ccA 1,5 leta pa nobenih te?av. Druga?e pa zadnje 2-3 leta uporablajm microsoft security essentials, pa nkol nobene te?ave. :ne vem: Pri?akujem da mi v par dneh vsej en krepne. Tudi pri meni ?e nekaj let dela OK MSE Citiraj
Gustav Napisano 6. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2011 sPET JAZ Avasta sem zrihtal, hvala Labi. Se mi pa zdi da imam zlo po?asen net sploh za 4/1, seveda v call centru trdijo da je vse b.p. A obstaja kak program da mal bele?i up in downloade? Pa ?e to kje se vidi ?e se kdo na wlan obesi? thnx. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 http://www.speedtest.net/ Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.