jures Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Napisano 21. julij, 2016 Hvala za kabel, a imas kak link kabla. Mislim da je to zgolj data cabel, ker ne da slabo dela-polni sploh ne polni, kljub znaku za polnjenje. Vzroka sta lahko samo dva:Je zgolj za prenos podatkovAl pa defekt V eni uri je telefon miroval na kablu pa zgubil procent, to je isto kot da ne bi bil na polnilcu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 22. julij, 2016 Prijavi Napisano 22. julij, 2016 Takrat sem kupil 5 takih kablov in so vsi isti, nikjer ni bilo omenjeno, da je samo za data transfer. linka ne najdem ker je to ?e 2-3 leta nazaj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 22. julij, 2016 Prijavi Napisano 22. julij, 2016 Takrat sem kupil 5 takih kablov in so vsi isti, nikjer ni bilo omenjeno, da je samo za data transfer. linka ne najdem ker je to ?e 2-3 leta nazajAja ni nov, a v?asih je pa deloval? Lah da je kje stisnjen bil itd, se kje snelo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 22. julij, 2016 Prijavi Napisano 22. julij, 2016 sej ce je za data transfer bi polnil preko PCja...eni USB kabli imajo slabso kapaciteto (npr. meni polni tisti mini zvocnik, telefona pa ne) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 22. julij, 2016 Prijavi Napisano 22. julij, 2016 sej ce je za data transfer bi polnil preko PCja...eni USB kabli imajo slabso kapaciteto (npr. meni polni tisti mini zvocnik, telefona pa ne)Aha dobra ideja, bom probal z njim android uro, ki rabi samo 500mA Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 22. julij, 2016 Prijavi Napisano 22. julij, 2016 ta ki sem ti ga poslal, ?e ni bil nikoli nikamor priklopljen, ker je z ostalimi bilo isti drek, ga nisem niti priklapljal. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 22. julij, 2016 Prijavi Napisano 22. julij, 2016 Ce kdo rabi imam tester kolk je napetost na usb in kak?en tok te?e preko, kadar se nekaj uporablja-polni. Za posodit seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 22. julij, 2016 Prijavi Napisano 22. julij, 2016 Te kabli so po defaultu zani?, kdor jih je delal jih je v gara?i lotal....pri meni tole dela in segreje telefon v iber v trenutku https://youtu.be/yUWeiRXkKlk Edino ce so namenski za neko napravo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 22. julij, 2016 Prijavi Napisano 22. julij, 2016 Eto saj sploh nima shield-a... Shield je oklop ki gre iz ohisja tega dela na port 5 na micro usb konektorju... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Napisano 23. julij, 2016 Kaj si ga uni?il? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Napisano 23. julij, 2016 Ne samo odprl in zaprl. Se ne vidi nic. Ti posljem nazaj? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 25. julij, 2016 Prijavi Napisano 25. julij, 2016 Ne si hecen, vr?i vstran. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slash13 Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 Eno softwarsko vpra?anje imam: v svojo M6 sem montiral Yatour in sedaj si pripravljam USB klju? po navodilih CD01, CD02,... in me zanima s katerim programom se da .mp3-je o?tevil?iti, tako da ime ostane enako? Citiraj
ivann Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 Vse operacije, kar se ti?e datotek, map, preimenovanja, kopiranja, ect. jaz opravim s Total Commanderjem. Postavi? se v mapo, ozna?i? datoteke in stisne? CTRL+M. Pojavi se vmesnik s katerim lahko preimenuje? ali pre?tevil?i? imena datotek, zamenja? posametne ?rke, mo?nosti so neomejene, ne glede na vrsto datoteke .. 1 Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..
Katjaa Napisano 20. september, 2016 Prijavi Napisano 20. september, 2016 S katerimi programi muzko dol dajete? V soboto je poroka in sm jz soorganizator pa morem za muzko poskrbet:) Citiraj
mazdaman Napisano 20. september, 2016 Prijavi Napisano 20. september, 2016 Jaz poi??em na youtube potem pa YT to mp3 v googla in jo ?e ima? ni pa to top kvaliteta, ?pila pa. ?e pa ima? mo?nost interneta, je pa dovolj, da vzame? tablico ali telefon in predvaja? iz YT direktno kar kdo ?eli. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 20. september, 2016 Prijavi Napisano 20. september, 2016 Jaz poi??em na youtube potem pa YT to mp3 v googla in jo ?e ima? ni pa to top kvaliteta, ?pila pa. ?e pa ima? mo?nost interneta, je pa dovolj, da vzame? tablico ali telefon in predvaja? iz YT direktno kar kdo ?eli.Glasbo moras imeti shranjeno lokalno... ker ravno takrat, ko bo najbolj zanimivo, bo Murphy posegel vmes in bo crknila povezava do interneta... in ostanes v tisini Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 20. september, 2016 Prijavi Napisano 20. september, 2016 Glasbo moras imeti shranjeno lokalno... ker ravno takrat, ko bo najbolj zanimivo, bo Murphy posegel vmes in bo crknila povezava do interneta... in ostanes v tisini Ta murphy je pri meni Telekom in njihov ku... LTE signal....z ?eninim Telemachom je 2x bolje (pa govorim o ac) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 20. september, 2016 Prijavi Napisano 20. september, 2016 Preko youtuba se mi ne da. Stil imesha, emule... sam to ni ve? aktualno:) ? Citiraj
Deeyan Napisano 20. september, 2016 Prijavi Napisano 20. september, 2016 Preko youtuba se mi ne da. Stil imesha, emule... sam to ni ve? aktualno:) ? js sam v google napi?em naslov komada, pa zravn free mp3 download Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Katjaa Napisano 20. september, 2016 Prijavi Napisano 20. september, 2016 js sam v google napi?em naslov komada, pa zravn free mp3 download Ja, sej vem:) Bi tud kak?ne mikse ipd. N? bo zgleda treba spet tko Citiraj
SpEkTr Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Kak?ne mikse rabi?, lahko doma pogledam, pa ?e je kaj uporabnega ti dam link za dol potegnt. Citiraj
Katjaa Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Kak?ne mikse rabi?, lahko doma pogledam, pa ?e je kaj uporabnega ti dam link za dol potegnt.Ma vsega po malo:) Lahko prosim Citiraj
pob Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Zadnje cajte se res tako dela, da se kar iz YT zdownloada pesem in je. Je pa res, da ni kul, ?e je gre za kak raz?irjen videospot, kjer ?e kej govorijo vmes.. zna bit mote?e pri poslu?anju potem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.