Deeyan Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 ?e se bo tema prijela jih bom nalo?u ve? (med drugim tut kako mojo ), zaenkrat pa 787B Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 30. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2011 neki miat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 30. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2011 A 787B je tvoja? Hude risbe. ah kje pa, moja je tale (?al samo ena Mazda ) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 js mam en blueprint za prototip k sm ga delu lani polet Citiraj
Deeyan Napisano 30. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2011 js mam en blueprint za prototip k sm ga delu lani polet kr gor z njim Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 31. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2011 RX-7 (FC) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 No sam nisem najbolj izviren, mi gre pa prerisovanje kar dobro od rok biv?ji projekt: pa ske? zadj?nega napredka (gume in fletne me malo matrajo) pa ?e nekaj ?isto X od Bumper Tuninga Citiraj
Ploki Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Neki casa ze delam.. kadar nimam nic bolj pametnega za pocet. najprej je bil 323F /flow ki sem ga potem predelal v bolj "Shinari" style.. potem gre v Cinema 4D, ko koncam se topdown. Citiraj
Deeyan Napisano 1. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2011 ploki, tole zgleda hudo nidhoggr, felge tut mene matrajo mam ?e par svojih in ?al niso ve? Mazde, nekatere tut avtomobilizem niso ve?, tak da ne pa?ejo v to temo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Hehe, najdu sm neki ri?a iz srednje?olskih klopi: Mam pa ?e par lantisov, sam jih bom zve?er skeneru... Citiraj
PATO Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Ploki, v katerem programu to ri?e?? Citiraj
Ploki Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 adobe illustrator vse vektorsko... sketch je bil by hand. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Napisano 18. junij, 2011 Evo, oblubu sem ?e enepar lantisov: Citiraj
qwerty Napisano 20. junij, 2011 Prijavi Napisano 20. junij, 2011 Se vidi RX8 pa 5ko, pol je ?e Lancer pa ?e kej bi se na?lo... Vse original moje Pa ?e nakaj kar ni ravno mazda Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 20. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2011 stari, sam ti si pa nadarjen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Napisano 21. junij, 2011 bom danes 6ko narisal nisem risal ?e par mesecev... una rx je oz 06 leta, 5ka je 07 leto pol dooolgo ni? pol pa lani tele ?ivalce, najnovej?a je z gepardi iz februarja letos... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 21. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2011 mam predlog, da se naslov teme spremeni samo v "art" Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Napisano 21. junij, 2011 Evo dej? ena zate Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 21. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2011 Evo dej? ena zate thx, pa predvidevm da ma? ti tole za ?as posla na papirju Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Napisano 21. junij, 2011 thx, pa predvidevm da ma? ti tole za ?as posla na papirju tole je blo med gledanjem discoverija narisano cca 30min Zato je pa malo bolj kiljava okoli meglenk in zadnji bok ker sem pol letel v mestinje...?e ho?e? ti jo dam samo v celje pridi Lahk pa kako ful dobro spe?e? pa si mal ve? ?asa vzmamem in ti tisto nari?em pa po?lji na mihael (afna) sas.siTo velja tudi za druge... po?ljite fotko na mail pa nari?em Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 26. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2011 Evo dodajam ?e 10 mojih nastalih v srednji ?oli, ostalo pa je po srednji ?oli Grad ?ovnek treba je blo pa? narisat neki v zvezi z rokam Prosta izbira (da nism vedn risu avtov sm pa? zbral neki drujga) se ne spomnem teme mogl smo narisat nek avto in nastalo je tole (u bistvu prva moja zadeva) tema: orodje tema: kip tema: ?oga spet prosta izbira tema: plakat za nek dogodek (lohk bi blo bolj?e ) Nastale po srednji ?oli Honda CRZ (konceptno vozilo) VW Golf R32 Jah pa? tut fantom se zgodi ane Micka Lancer Sportback (nastala me prostovoljnim slu?enjem voja?kega roka) mam pa ?e ene 3 nedokon?ane tak da upam, da bojo kmalu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 31. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 WTF, nvem kam so zginle vse slike... Viper, vpra?anje zate, s katerim programom ti ustvarja? te zadeve? neki sm se matru s slikarjem in photoshopom, trenutno je nastalo tole Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 Photoshop,pixel za pixlom ?e si res ti tole Fko zrisu,ti kr ?estitam js sm v prve dost bol porazno zadevo skup spravu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 31. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 Photoshop,pixel za pixlom ?e si res ti tole Fko zrisu,ti kr ?estitam js sm v prve dost bol porazno zadevo skup spravu u bistvu ni komplet moje delo... kar se mene ti?e sm samo spredi lu?i temnil, ma?ino copy - paste iz druge pixel slike, pa zadnje lexuske copy - paste, tak da je mojega dela res zlo mal pixel za pixlom? kok ti pa rata barve uravnavat? :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.