Baby Viper Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 Zoom in, zoom out Sproti popravlja? sence in linije z vsakim pixlom posebej,kar zna bit dolgotrajno ampak tut po?as se dale? pride. Sj ?e moj podpis do fula nazoomira? se bo vidl da je tuki pa tm kje sfaljen, ampak je po en stran ?e bol pristno kot ?e je vse perfektno brez napak Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 Tako sem jaz zrisal tole, v slikarju. ?ez original fotko sem risal piksle. Ni zajebano samo dolgcajt ti mora biti pa gre. Citiraj
Deeyan Napisano 3. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Feri Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 A bi se komu dalo se zeleno mx-5 nardit? Citiraj ------------------------------------------------------All the way Miata :)My way is sideway
Deeyan Napisano 4. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2012 A bi se komu dalo se zeleno mx-5 nardit? viperju podpis ukrad, pa sam barvne pixle spremeni? pa je to to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 15. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dbmiata Napisano 15. marec, 2013 Prijavi Napisano 15. marec, 2013 ?e ena moja Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
canyon Napisano 16. marec, 2013 Prijavi Napisano 16. marec, 2013 ?e ena moja top shit Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Jero Napisano 31. marec, 2013 Prijavi Napisano 31. marec, 2013 cool, samo zakaj na front pa nb rit? Citiraj
dbmiata Napisano 1. april, 2013 Prijavi Napisano 1. april, 2013 cool, samo zakaj na front pa nb rit? ja kr nisem lih umetnik tako je pa? pr?lo Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.