Turbo Lumpi Napisano 23. julij, 2012 Prijavi Napisano 23. julij, 2012 huh EEE a je to jaguar? ziher je... E-tip ?e se ne motim Citiraj
Symon Napisano 23. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2012 EEE a je to jaguar? ziher je... E-tip ?e se ne motim Moti? se. Datsun 260Z. Oziroma bi znal biti 240Z malo spimpan. Zdaj pa pojdi v youtube iskat "wangan midnight". Citiraj
Deeyan Napisano 23. julij, 2012 Prijavi Napisano 23. julij, 2012 Moti? se. Datsun 260Z. Oziroma bi znal biti 240Z malo spimpan. Zdaj pa pojdi v youtube iskat "wangan midnight". Lumpi, ta film si mor? nujno ogledat ?eprav tut v risani izvedbi ni slaba zadeva Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 23. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2012 Lumpi, ta film si mor? nujno ogledat ?eprav tut v risani izvedbi ni slaba zadeva Original je v bistvu strip kot Initial D. Nato so nastali zelo zelo kvalitetni animeji in ?ele nato film. Ki ni japonski ampak iz Hong Kong-a. Je bil pa nad animeji navdu?en celo zaprise?en ljubitelj nem?kih strojev, predvsem zaradi zelo dodelanih likov in samih detajlov iz katerih vidi?, da to ni skupaj spacal nek Hollywoodar z ?eljo po milijonih ampak nekdo, ki se na te stvari spozna. Citiraj
Deeyan Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Original je v bistvu strip kot Initial D. Nato so nastali zelo zelo kvalitetni animeji in ?ele nato film. Ki ni japonski ampak iz Hong Kong-a. Je bil pa nad animeji navdu?en celo zaprise?en ljubitelj nem?kih strojev, predvsem zaradi zelo dodelanih likov in samih detajlov iz katerih vidi?, da to ni skupaj spacal nek Hollywoodar z ?eljo po milijonih ampak nekdo, ki se na te stvari spozna. to?no to je ?ar tega filma A se je pri Initial D ?lo za Corollo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 24. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. julij, 2012 A se je pri Initial D ?lo za Corollo? Google? Citiraj
Deeyan Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Google? prov mam, mi grejo kr kocine pokonc, ko tole gledam http://www.youtube.com/watch?v=yVW0a-_n1lo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 prov mam, mi grejo kr kocine pokonc, ko tole gledam http://www.youtube.com/watch?v=yVW0a-_n1lo Depiliri se ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 to?no to je ?ar tega filma A se je pri Initial D ?lo za Corollo? bogokletna beseda.... pravo ime je Trueno ali AE86 (ravno je pri?el ven remake s tem imenom) ali Hachi-Roku (86) kot je bil bolj znan med drifterji. Citiraj
Deeyan Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 dober no u glavnem pravkar sm si ogledu ?e Initial D, primanjkuje takih filmov Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 24. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Ne verjamem, da si si ogledal cel Initial D. Ker gre za stage 1 (26 delov), stage 2 (13 delov), stage 3, stage 4 (24 delov) pa ?e vmes se kaj najde (battle stage, movie stage, extra stage). In ja, spla?a se gledati od za?etka, ker se zgodba res razvija. Citiraj
Deeyan Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Symon, ogledu sm si to?no tole http://www.youtube.com/watch?v=_CgIoKk2yI4...feature=related Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 24. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Symon, ogledu sm si to?no tole http://www.youtube.com/watch?v=_CgIoKk2yI4...feature=related Ko si bo? ogledal celotno serijo animejev ti bo film sicer ?e vedno zanimiv ampak ?a? ima skraj?ano zgodbo. Ni 15% tega kar vidi?, in se celo nau?i? v animeju. Citiraj
Deeyan Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 Ko si bo? ogledal celotno serijo animejev ti bo film sicer ?e vedno zanimiv ampak ?a? ima skraj?ano zgodbo. Ni 15% tega kar vidi?, in se celo nau?i? v animeju. to sm pa opazu ja, da je v animirani seriji ve? dirk in vsega, ampak film je pa? bolj "realistic" zato sm si tut najprej film ogledu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 3. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 N?rburgring, Porsche, 1000 konjev & 1000 Nm, 340 km/h. Kaj dela downforce! EDIT: Mamujim, ne dela druga?e kot da prilepim link. Evo klik! Citiraj
Deeyan Napisano 29. avgust, 2012 Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 Daihatsu Charade JDM - men je hud, ko sto mater Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 29. avgust, 2012 Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 not pa honda na?alost, ?e bi bla to moja zadeva, bi blo noter definitivno originale GTti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 1. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2012 ?el wankel v RX8 rakom ?vi?gat. Zaklju?ek zgodbe. Mimogrede, baje nekateri dobesedno naredijo me?anico v rezervoarju. Citiraj
g.Wankel Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 No...tole bi pa mene imelo, odkar jo sre?ujem po Ljubljani Pa ?e ene par mx-5 Pa plan za mojo, ?eprov slab render, pa rumeni rob na feltnah bi bil manj?i Citiraj
Baby Viper Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 Taprva srebrna bi mogla edin ?e mal v podn, druga? je pa huda (seksi spojler & feltne) na renderju ma? pa hude meglenke,to si nove kupu? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 Ne, en mi je posodu plasti?ne, sam jih ?e nisem montiru Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 No...tole bi pa mene imelo, odkar jo sre?ujem po Ljubljani Katera registracija? Jaz sem ene 2x videl eno z jodlarsko tablico... 2,5 V6 Citiraj
g.Wankel Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 Ve? da sem pozabil, bila je srebrna, z modro streho in stebri?ki...so pa redke zgleda Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.