Deeyan Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 ko bi tole Lojz vidu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 ko bi tole Lojz vidu o?i bi se mu orosile od sre?e - dahnil bi samo ?e: "... pa sem le imel prav" in za vedno zapustil vse avtomobilisti?ne forume. Citiraj
Metachlone Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 Pa plan za mojo, ?eprov slab render, pa rumeni rob na feltnah bi bil manj?i To si sam risal? Zgleda uredu kanar?ek Citiraj
Symon Napisano 20. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2012 o?i bi se mu orosile od sre?e - dahnil bi samo ?e: "... pa sem le imel prav" in za vedno zapustil vse avtomobilisti?ne forume. Naj se kdo spomne kako lepo zgodbo zakaj je pri?lo do tega pa mu nalima v njegovo temo. Citiraj
jures Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 Naj se kdo spomne kako lepo zgodbo zakaj je pri?lo do tega pa mu nalima v njegovo temo. zmanjkalo cvi?ka - al pa kako bolj dolenjsko da je pri?el nasproti francl, ki je v gozdu ?akal na micko in zmotil nedol?ne junake med panoramsko vo?njo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 To si sam risal? Zgleda uredu kanar?ek Ma ubistvu ne no, sm sam zloudal iz libraryja v google sketchup, pa pobarvu in renderiru Sej druga? tut sam delam 3d, sam pa precej dlje traja... Citiraj
Deeyan Napisano 22. september, 2012 Prijavi Napisano 22. september, 2012 ! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 23. september, 2012 Prijavi Napisano 23. september, 2012 ! ma zanima ce tale avto sploh lahko pride vn iz tele parkirne hise Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 23. september, 2012 Prijavi Napisano 23. september, 2012 ma zanima ce tale avto sploh lahko pride vn iz tele parkirne hise sam je pa hud avto pa hud video Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 Valarji.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 Valarji.. a je tole bagar z drugo karoserijo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 sam je pa hud avto pa hud video TO PA JE JA Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 27. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2012 Ja veeem, ve?jih slik se ne dobi. Kdor ima kaj pojma se bo itak zapi?il v prvo fotko in graf. Citiraj
LabiGT Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 ti novi avti so za bruhat....vsi isti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Glavno je to, da 1.6 s turbino ne bo nobenemu ve? ni? sumljivo.. .. if you know what i mean Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Gorjup13 Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Avto je grd, tko resno, ampak graf je pa zulo fin Citiraj
Symon Napisano 27. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2012 Ko bo spet nekaj najhitrej?ega s sprednjim pogonom ?ez ovinke dizajn ne bo pomemben. Je pa res dizajn kot od zadnjega modela in facelifta, ko je bil najprej enim bruh, drugim pa lep, ampak ve?ina smo se ga navadili. Navora ni najve? v razredu je pa iz nule pa ker bo avtomatik bo to samo vleklo. Po eni strani dolgcajt ampak uporabno. Po drugi strani, dam odmi?ne pa ?e kak cuker pa imam isto hitrega Clia. Hmmmm... Pa kdor se je peljal ?e pribli?no ve, da se moj ?e zdaj ?isto lu?tno pelje ?ez ovinke. Citiraj
Deeyan Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Pa kdor se je peljal ?e pribli?no ve, da se moj ?e zdaj ?isto lu?tno pelje ?ez ovinke. js sm bil total presene?en (pozitivno seveda) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ninja Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 Haha En mal narobe obrnjena. Citiraj
Symon Napisano 13. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 Pa se zajebavi s ?e?ko provido ?e se lahko Citiraj
Deeyan Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 britanci majo FQ400 (ni lih provida ampak ok) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 13. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 ?eprav za na AC bi jaz kadarkoli vzel raje ?vaba s kakim oversized motorjem kot navit turbo avto. No ?e se ?e gremo to, tut v USA nimajo slabih avtov. No tule je ?e kaj drugega kot ameri?ki policijski avti. Citiraj
Deeyan Napisano 13. oktober, 2012 Prijavi Napisano 13. oktober, 2012 USA je pa USA Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.